Poradna duly
Jana Čurdová
@alokea píše:
Ahoj, jak se u vás daří? Jak si užíváte začátek jara?
Ahojky u nás docela fajn tejď se nám klube 3 zoubek takže jsme občas sice mírně protivný ale venku je krásně takže pořád nějde couráme a užíváme si sluníčka a jak je u Tebe ? ![]()
Ahoj, u nás ještě zoubek žádný ,,, tak snad to stihnou
Ale máme se krásně. Byli jsme s Mikuláškem pod stanem a moc se mu to líbilo. Taky už začal lézt, sedět a v postýlce se tahá do kleku a pokouší o stání .. tak je s ním zase větší sranda, ale taky už se párkrát pěkně praštil, když se vytáhl a pak slítnul, tak snad si neublíží. Zítra čekáme vozík za kolo a vyrazíme na výlet, jen se vrátí to pěkné počasí. Akorát ty příkrmy mu pořád nejedou
už nevím, co vařit … skleničky mu chutnají víc, ale nechci ho zvykat jen na ně
A jak se daří u vás? Nechcete zase přidat nějakou fotečku?
@alokea píše:
Ahoj, u nás ještě zoubek žádný ,,, tak snad to stihnouAle máme se krásně. Byli jsme s Mikuláškem pod stanem a moc se mu to líbilo. Taky už začal lézt, sedět a v postýlce se tahá do kleku a pokouší o stání .. tak je s ním zase větší sranda, ale taky už se párkrát pěkně praštil, když se vytáhl a pak slítnul, tak snad si neublíží. Zítra čekáme vozík za kolo a vyrazíme na výlet, jen se vrátí to pěkné počasí. Akorát ty příkrmy mu pořád nejedou
už nevím, co vařit … skleničky mu chutnají víc, ale nechci ho zvykat jen na něA jak se daří u vás? Nechcete zase přidat nějakou fotečku?
no tak nám nakonec nevyrost 3 zub ale roznou i 4 a 5
nejhorší je jak je protivnej když ho to chudáka bolí
ale za chvíli bude mít zoubků víc než já 2 už mi vytrhli a nejméně ještě 4 půjdou
stoupání v postýlce znám taky je to tejď největší zábava akorát neví jak dolů takže si stoupne a pak se vzteká a čeká buď než ho sundám aby to mohl opakovat následně spadne na zadek
a kdepak jste byli pod stanem ? a zkoušela si smíchat domácí příkrm se skleničkou ? prý to pomáhá a jak vždycky přidáš o trošku víc domácího tak si prý zvykne na domácí úplně
nevím esi je to pravda náš lumpík zblajzne všecko dneska dokonce ukradl u mamky psovi kost
nejdřiv jsem myslela že mě klepne a pak jsem se musel smát ![]()
Ahoj, moc vám to sluší
a Patrik je šikulka ![]()
Ty jo, to už má zoubků
Pod stanem jsme byli na Kokořínsku. Míchání jsem zkoušela, ale on teď začal bojkotovat i skleničky … nejí mi ani banán s trochou ovocný přesnídávky, zeleninu, maso, kaši … ale snad se to zlepší. Zatím je pořád na mlíku a tak ho to moc nenutí, když ale přitvrdím a nedám mu nakonec mlíko, tak to snad klapne, nechce se mi to lámat. V nějaký diskusi tu řešili, že se pozná připravenost na příkr tím, že se sápe po jídle .. on se po něm sápe, ale hraje si s ním. Ani křupku ani neolíznul …
děkuju
tak to nevím s těma příkrmama co Ti poradit páč mi sežerem (už nemůžu psát že sníme
)opravdu všecko až mě to nějdy děsí
Ještě jsem se chtěla zeptat jak ste to zvládli s Mikuláškem pod stanem ?? spinkal normálně ve spacáku na nafukovačce nebo jak ? a jak jste to měli s koupáním a tak ? já jen abych nachytala inspiraci a měla odpovědi na otázky pro příťu (chtěla bych jet o prázkách pod stan a už slyším jeho otázky : a co když ......?
)
Bylo to v pohodě a to i přesto, že v noci byly -4°C. Měli jsme nafukovačky, a spojený spacáky do velký zimy. Mikulášek spal ještě ve spacím pytli jako doma, hlavní problém nakonec byl, že jsem ho moc navlíkla, tak pak chvíli řval, ale když jsem ho odstrojila, spal už normálně, jen se budil na kojení. Ráno, jak začalo svítit sluníčko do stanu, stoupla teplota na pěkných 20°C, my si vařili čaj a Mikeš si noroval ve spacácích a hrál si. Nekoupala jsem ho a ani jsem ho v noci nepřebalovala. Na trávě jsme ho měli na karimatce, ale zdrhal nám z ní a škubal trávu. to ho moc bavilo. Koukala jsem, že jsi z Peček, já jsem z Českýho Brodu, tak kdybys měla někdy cestu kolem, můžeme to probrat ![]()
děkuju
jak vidím bylo to v poho tak já Honzáče zpracuju ![]()
no klíďo bych dorazila na pokec až bude hezky a mohli by sme s klukama třeba na prochajdu ![]()
ahojky holky a srpňátka jakpak se máte ? co je nového ? a je u Vás taky tak krásně ?
Ahoj, jak se u vás daří? Jak užíváte tepla?
U nás pohoda. Mikulášek pořád někam leze a něco zkoumá. Jezdíme s ním na kole, nosíme ho v krosničce a jezdíme pod stan, když je pěkně, tak kdybyste se někdy chtěli Klarushko přidat, dej vědět ![]()
Akorát pořád zlobí s příkrmama - prostě skoro nic nejí a já pak sklouznu k tomu, že ho víceméně čistě kojím, protže mě nebaví něco kuchtit, aby on to pak vyprsknul … budu se muset polepšit.
@alokea Ahojky u nás to je nějak v mezích normy. Určo rádi bpřidáme ale až tak o prázkách protože tejď sháníme baráček. Konečně jsme sehnali hypotéku ale je síla sehnat domeček do 1400000 kč i s vybavením takže mám hlavu v pejru
a přemýšlím co budem dělat když to nevýjde do 30.6 to nám tu končí smlouva
. Jinak malej roste jak z vody taťka ho naučil dělat já jsem blázen (má ručičky na hlavě a kroutí s ní) takže tejďka to dělá furt
a máme období že všem říka babababababa
jinak umíme čau a těší mě ale pa pa neudělá ajni za boha
s těma příkrmama Ti asi moc neporadím Páťa schramstne na co příjde takže asi jen zkoušet a zkoušet a snad se to povede ![]()
Jé ntak to budeme držet palečky ať se podaří rychle sehnat nové bydlení. Jinak taky chci jezdit s malou na kole, jen nevím, ale myslím,, že by se tam ještě moc neudržela.
Ahoj
Klarushko: jak se daří se sháněním bydlení? už něco máte?
A jak se vám daří? Co Sašenka? Terezka? Páťa? Co nového?
Asi sem moc maminek nechodí…
taky na to nemam moc čas… Dominiček už 2 měsíce běha, tak se poradne ani nezastavim…