Srpňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3931
22.2.13 21:45

@Michelle86 Ahojky Miško, no u nás je to taky nějak na prd. malej je nemocnej a do toho máme progblémy s autem co jsme koupily v bazaru takže toho mám nějak plnou hlavu :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
23.2.13 10:23

@klarushka Ahojky,
tak to je nepříjemný…doufám, že se malej brzo uzdraví.
Já vím, někdy se to prostě sejde a člověk toho má až nad hlavu… :-(
Kláry, jak čistíš malýmu zoubku? Používáš k tomu dětskou zubní pastu nebo jen vodou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
23.2.13 11:49

@Michelle86 Ahojky, no jo je to nějdy opravdu šílený :zed:. Jinak ty zouby docela flákám páč na to dost často zapmenu :oops: ale když si vzpomenu tak čistím dětskou pastou tejďka máme zrovna signal :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
23.2.13 17:05

@klarushka No,já to právě taky docela flákám :-( A navíc až teď jsem začla používat ten kartáček…a holkám se to nelíbí, tak buď neotevřou pusu nebo se do něj Terezka zakousne a nechce mi ho vrátit :-D No, řeknu ti, že je to děs… :-D

A co Kláry, na jak dlouho máš rodičák? Já na 3 roky, ale přemýšlím, že kdyby mi vzali holky ve 2 letech do školky, tak bych ráda šla do práce,,,ale uvidím, ještě je čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
23.2.13 17:18

@Michelle86 já též na 3 roky ale kdybych sehnala práci dřív tak bych taky malýho ve 2 klíďo šoupla do školky ;) tejďka je prej uzákoněný že i když dáš dítko ve 2 letech do školky a jdeš makat tak dál pobíráš rodičák takže to by mohlo bejt fajne :) a Ty se máš kam vrátit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
23.2.13 17:28

@klarushka No,právě, vím o tom :-) Jenže asi to stejně nebude tak jednoduché. Prý přednost mají 3 letý děti, takže záleží na místě a prý ty děti musí umět chodit na nočník…prostě nesmí mít pleny. Já holky „seznamuju“ s nočníkem, ale zatím ho používají jako sedátko :-) :-) A co Páťa? Jak mu to jde s nočníkem?
Nemám se kam vrátit, ale určitě bych něco našla, i kdybych měla dělat něco s nižší kvalifikací. Co jsi dělala před MD? Já pracovala jako účetní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
23.2.13 17:44

@Michelle86 No Pátík si s nočníkem celkem rozumí. Neumí si říct že tam chce ale bobek tam udělá a vyčůrá se taky :) A vždycky když se něco povede tak dostane kočičí jazýček takže se snaží :) Já děala operátorku ve firmě kde se dělá těsnění :) Jinak jsem kadeřnice takže nejaký ten malý přivídělek je ale jen občas :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí