Poradna duly
Jana Čurdová
Pimpi: no byl to hnus, celou noc sem nespala, a furt sem vztávala k oknu, jestli se někdo nepokouší vkrádat přes plot… Sem uplně vyděšená.
Ahoj holky, Lili já bych utekla stoprocentně
a s tím určováním pohlaví já jsem na tom screeningu byla normálně u svýho gyndaře a ten mi pohlaví neřekl,protože říkal,že on to prostě raději tak brzo neříká, ale kámošky co choděj do jiných ordinací a na scrinyngy jezdí do Brna tuším do genetu tak to vědí co čekají,myslím že jim řekli že to není stopro,ale švagrové tak před rokem řekli kluka a taky se narodil,takže to jako poznat asi jde ne.
Zuzi: No kdybych nečekala miminko , tak klidně nějak zasáhnu, ale v tu chvíli v jinym stavu vám nic jiného nezbyde, pro ochranu dítěte.
jo jasnačka, neřikám že to potvrzení je stopro, ale e možnéto říct je:):)
Ahoj holky,
můžu se přidat? Byla jsem tu úplně na začátku, ale pak nějak nebyl čas.
Jsem dnes 13+4tt, takže TP mi vychází na 16.7., dle UZ 13.7., i když vzhledem k mé diagnóze (byla jsem před rokem a půl na sekci ve 24tt pro odloučenou placentu) budu rodit na 99% plánovaným císařem. Těhotenství je to tedy moje druhé, ale mimi bude první.
Mám za sebou už UZ v 9tt na potvrzení těhu, pak odběry krve v 11tt, UZ ve 12tt u mého gynekologa a MT screening v centru genetiky ve 13tt. Příští týden mě čekají odběry krve a natáčení UZ na DVD. Pohlaví jsme zatím vědět nechtěli, na tom NT screeningu se ptali jestli ho chceme vědět. Ještě jsme se nedohodli jestli ho vědět chceme nebo ne. Já tedy spíše ne, ale manžel spíše ano
. Tak uvidíme. Jinak v tom 13tt už jde zjistit, pokud je tedy mimi správně natočené, ale není to 100%. Kámošce řekli ve 13tt jasná holčička a ve 20tt jasný chlapeček.
Kočárek mám na 80% vybraný Beepop Ferrari , ještě uvidím až ho vyzkouším „naživo“ ![]()
liliannoel udělala jsi dobře, že jsi utekla, já bych se snad ani pak nedokázala vrátit a být tam sama.
Nazdárek Issobel! Kočárek je taková podobná verze Bugaboo, viď? Myslíš, že ho budeš mít až do konce, nebo ještě budeš řešit golfky?? Protože jsem někde četla, že maminky, co mají bugaboo, golfky vůbec neřeší a kočík mají až do konce…jinak já včera hotová, Honzík celou noc prozvracel a nezamhouřil oka, asi 17×
no konec. Takže ve dvě ráno jsme si hráli s igráčkama, ve tři jsme koukali na pohádky, ve 4 jsme četli…dneska už dobrý, ale řeknu Vám, ještě, že už jsem doma!! ![]()
HappyBirds jj to je on, Bugaboo je mu hodně podobný. O golfkách jsem ještě nepřemýšlela. Asi uvidím až jak moc budou potřeba.
Ahojky holky, mohu se k vam taky pridat ? Jsem dnes 13+1 a termin mam 18.7. dle PM i UZ.
Chtela jsem se zeptat, za jak dlouho jste meli vysledky prvniho screeningu na VVV ?
Tento tyden mi delal dr. nabery i UZ. Mam doma uz dve velka pubertalni ditka, tak ted si to uzivam,.
jako poprve
.
Tak by mě zajímalo, která z nás má ten termín blbě.
Já poslední ms 11.10, jsem 13+4 a termín mám 17.
lokofa píše:
Já poslední ms 11.10, jsem 13+4 a termín mám 17.
Já měla poslední MS 10.10. a jestli počítám dobře tak jsem 13+4 já
. V pondělí jsem byla na UZ a Dr. psal 13+0 a jestli je dnes pátek tak počítám 13+4tt a TP mám 16.7.
Teď koukám že metřík ukazuje o den víc, no tak teda nevím. Doktoři počítají první den poslední menstruace jako nultý den těhu. Takže druhý den poslení MS je vlastně první den těhu. Takhle to vychází jak to píšu já. Ale metříky to počítají jako první den PM = první den těhu
Issobel píše:Bacha na přestupný roklokofa píše:Já měla poslední MS 10.10. a jestli počítám dobře tak jsem 13+4 já
Já poslední ms 11.10, jsem 13+4 a termín mám 17.. V pondělí jsem byla na UZ a Dr. psal 13+0 a jestli je dnes pátek tak počítám 13+4tt a TP mám 16.7.