Poradna duly
Jana Čurdová
lokofa píše:KvetinkaL píše:Marta78 píše:Když jsem špinila v 7tt tak také ležet. Tchýně dřív ležela v nemocnici když čekala muže vždy každý měsíc. Prý je opravdu to nej ležet s nohama nahoře klidně na posteli židli aby byly výš.
Ahoj holky, můžu se zase přidat? Byla jsem tu na začátku, ale pořád lítám po pohotovostech, dvakrát jsem ležela v Podolí, mám pořád hematom, takže často krvácím a nějak jsem neměla na nic náladu. teď ležim doma s nohama hore a doufám, že bude vše ok. Je to opruz, v podstatě ležim od 6tt, nemůžu nic, ani na procházku.. Ale udělám cokoliv aby byl prcek v pohodě.takže neboj, t bude ok
Květi já ti nevím.
Uznávaný odborník Koucký v porodnici o elžení píše své. Zkus to pohledat. I tam docela dobře vysvětluje, v kterých případěch to pomoct může, ale vesměs je to zcela zbytečné.
Koucký je výborný k němu jsem chodila s oběma holkama v porodnici. Má takový zdravý názor na těhotenství,spoustu babských pověr a zlobí se na špatnou informovanot některých gynekologů ![]()
jitule_b píše:lokofa píše:Koucký je výborný k němu jsem chodila s oběma holkama v porodnici. Má takový zdravý názor na těhotenství,spoustu babských pověr a zlobí se na špatnou informovanot některých gynekologůKvetinkaL píše:Marta78 píše:Když jsem špinila v 7tt tak také ležet. Tchýně dřív ležela v nemocnici když čekala muže vždy každý měsíc. Prý je opravdu to nej ležet s nohama nahoře klidně na posteli židli aby byly výš.
Ahoj holky, můžu se zase přidat? Byla jsem tu na začátku, ale pořád lítám po pohotovostech, dvakrát jsem ležela v Podolí, mám pořád hematom, takže často krvácím a nějak jsem neměla na nic náladu. teď ležim doma s nohama hore a doufám, že bude vše ok. Je to opruz, v podstatě ležim od 6tt, nemůžu nic, ani na procházku.. Ale udělám cokoliv aby byl prcek v pohodě.takže neboj, t bude ok
Květi já ti nevím.
Uznávaný odborník Koucký v porodnici o elžení píše své. Zkus to pohledat. I tam docela dobře vysvětluje, v kterých případěch to pomoct může, ale vesměs je to zcela zbytečné.
Jo to máš pravdu.
Na jeho rady dávám asi 100%.
ahoj holky,
prosím přejděte postupně do skupiny https://www.emimino.cz/…rvenec-2012/
Grace píše:
ahoj holky,prosím přejděte postupně do skupiny https://www.emimino.cz/…rvenec-2012/
Přijde mi to fakt zbytečné.
Grace píše:
ahoj holky,prosím přejděte postupně do skupiny https://www.emimino.cz/…rvenec-2012/
Jsem tam ![]()
No je pravda, že někteří gynekologové radí to a někteří ono. Když se těhotenství má udržet, tak se udrží.
Ale, já vždycky začala hodně krvácet hned potom, co jsem v ležení polevila a začala něco dělat. To už mám za ty dva a půl měsíce vyzkoušené a vždycky jsem skončila na pohotovosti a bud hospitalizace nebo injekce a domů ležet.A vždycky se hematom zvětšil. Takže ať si každej gynekolog a pan doktor Koucký říká co chce, tak každé tělo reaguje jinak a snese víc či méně. Prostě u mě platí to ležení a nic nedělání. A to nepíšu, že bych se chtěla nějak ospravedlňovat, že by mi to ležení dělalo radost, mnohem raději bych chodila do práce a doma něco dělala. Prostě udělam cokoliv, aby bylo vše ok, než si později něco vyčítat. Toť můj postřeh:)
S tou uzavřenou skupinou, jsem tu sice krátce, ale taky si myslim, že je to zbytečné. Takhle můžou přijít nové tváře a přispívat. Stejně tu nic tajného nepíšeme. Já naopak čerpám rady a poznatky u ostatních diskuzí, když něco potřebuji:)
tak já si k uzavření diskuze myslím,že to není nejhorší nápad… chodím do uzavřený diskuze od těhotenství s Danečkem a občas řešíme takový věci,že jsem fakt ráda,že jsme zamčený…
![]()
kocunka píše:
tak já si k uzavření diskuze myslím,že to není nejhorší nápad… chodím do uzavřený diskuze od těhotenství s Danečkem a občas řešíme takový věci,že jsem fakt ráda,že jsme zamčený…![]()
ok, se podřídím. Přece si tu nebudu povídat sama ![]()
Marta78 píše:
No je pravda, že někteří gynekologové radí to a někteří ono. Když se těhotenství má udržet, tak se udrží.
Ale, já vždycky začala hodně krvácet hned potom, co jsem v ležení polevila a začala něco dělat. To už mám za ty dva a půl měsíce vyzkoušené a vždycky jsem skončila na pohotovosti a bud hospitalizace nebo injekce a domů ležet.A vždycky se hematom zvětšil. Takže ať si každej gynekolog a pan doktor Koucký říká co chce, tak každé tělo reaguje jinak a snese víc či méně. Prostě u mě platí to ležení a nic nedělání. A to nepíšu, že bych se chtěla nějak ospravedlňovat, že by mi to ležení dělalo radost, mnohem raději bych chodila do práce a doma něco dělala. Prostě udělam cokoliv, aby bylo vše ok, než si později něco vyčítat. Toť můj postřeh:)
No na krvácení třeba jo. Ale pokud máš potratit, tak potratíš i kdybys ležela hlavou dolu.
kocunka píše:
tak já si k uzavření diskuze myslím,že to není nejhorší nápad… chodím do uzavřený diskuze od těhotenství s Danečkem a občas řešíme takový věci,že jsem fakt ráda,že jsme zamčený…![]()
No dobře. Ale tady je stova 50 stránek. neznáme se ani nepíšem tolik, že bychom se hned msuely zamykat.
Květi já ti nevím.