Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kofola3
15.1.12 07:36
KvetinkaL píše:
Marta78 píše:
Ahoj holky, můžu se zase přidat? Byla jsem tu na začátku, ale pořád lítám po pohotovostech, dvakrát jsem ležela v Podolí, mám pořád hematom, takže často krvácím a nějak jsem neměla na nic náladu. teď ležim doma s nohama hore a doufám, že bude vše ok. Je to opruz, v podstatě ležim od 6tt, nemůžu nic, ani na procházku.. Ale udělám cokoliv aby byl prcek v pohodě.
Když jsem špinila v 7tt tak také ležet. Tchýně dřív ležela v nemocnici když čekala muže vždy každý měsíc. Prý je opravdu to nej ležet s nohama nahoře klidně na posteli židli aby byly výš. :) takže neboj, t bude ok :)

Květi já ti nevím.

Uznávaný odborník Koucký v porodnici o elžení píše své. Zkus to pohledat. I tam docela dobře vysvětluje, v kterých případěch to pomoct může, ale vesměs je to zcela zbytečné.
  • Citovat
  • Upravit
11725
15.1.12 10:17
lokofa píše:
KvetinkaL píše:
Marta78 píše:
Ahoj holky, můžu se zase přidat? Byla jsem tu na začátku, ale pořád lítám po pohotovostech, dvakrát jsem ležela v Podolí, mám pořád hematom, takže často krvácím a nějak jsem neměla na nic náladu. teď ležim doma s nohama hore a doufám, že bude vše ok. Je to opruz, v podstatě ležim od 6tt, nemůžu nic, ani na procházku.. Ale udělám cokoliv aby byl prcek v pohodě.
Když jsem špinila v 7tt tak také ležet. Tchýně dřív ležela v nemocnici když čekala muže vždy každý měsíc. Prý je opravdu to nej ležet s nohama nahoře klidně na posteli židli aby byly výš. :) takže neboj, t bude ok :)

Květi já ti nevím.

Uznávaný odborník Koucký v porodnici o elžení píše své. Zkus to pohledat. I tam docela dobře vysvětluje, v kterých případěch to pomoct může, ale vesměs je to zcela zbytečné.

Koucký je výborný k němu jsem chodila s oběma holkama v porodnici. Má takový zdravý názor na těhotenství,spoustu babských pověr a zlobí se na špatnou informovanot některých gynekologů :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
15.1.12 11:04
jitule_b píše:
lokofa píše:
KvetinkaL píše:
Marta78 píše:

Květi já ti nevím.

Koucký je výborný k němu jsem chodila s oběma holkama v porodnici. Má takový zdravý názor na těhotenství,spoustu babských pověr a zlobí se na špatnou informovanot některých gynekologů :palec:

Jo to máš pravdu.
Na jeho rady dávám asi 100%.

• Citovat
  • Upravit
4162
15.1.12 11:39

ahoj holky,

prosím přejděte postupně do skupiny https://www.emimino.cz/…rvenec-2012/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
15.1.12 12:32
Grace píše:
ahoj holky,prosím přejděte postupně do skupiny https://www.emimino.cz/…rvenec-2012/

Přijde mi to fakt zbytečné.

• Citovat
  • Upravit
11035
15.1.12 17:08
Grace píše:
ahoj holky,prosím přejděte postupně do skupiny https://www.emimino.cz/…rvenec-2012/

Jsem tam :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
15.1.12 19:04

No je pravda, že někteří gynekologové radí to a někteří ono. Když se těhotenství má udržet, tak se udrží.
Ale, já vždycky začala hodně krvácet hned potom, co jsem v ležení polevila a začala něco dělat. To už mám za ty dva a půl měsíce vyzkoušené a vždycky jsem skončila na pohotovosti a bud hospitalizace nebo injekce a domů ležet.A vždycky se hematom zvětšil. Takže ať si každej gynekolog a pan doktor Koucký říká co chce, tak každé tělo reaguje jinak a snese víc či méně. Prostě u mě platí to ležení a nic nedělání. A to nepíšu, že bych se chtěla nějak ospravedlňovat, že by mi to ležení dělalo radost, mnohem raději bych chodila do práce a doma něco dělala. Prostě udělam cokoliv, aby bylo vše ok, než si později něco vyčítat. Toť můj postřeh:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
15.1.12 19:06

S tou uzavřenou skupinou, jsem tu sice krátce, ale taky si myslim, že je to zbytečné. Takhle můžou přijít nové tváře a přispívat. Stejně tu nic tajného nepíšeme. Já naopak čerpám rady a poznatky u ostatních diskuzí, když něco potřebuji:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
15.1.12 19:26

tak já si k uzavření diskuze myslím,že to není nejhorší nápad… chodím do uzavřený diskuze od těhotenství s Danečkem a občas řešíme takový věci,že jsem fakt ráda,že jsme zamčený… :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
15.1.12 19:40
kocunka píše:
tak já si k uzavření diskuze myslím,že to není nejhorší nápad… chodím do uzavřený diskuze od těhotenství s Danečkem a občas řešíme takový věci,že jsem fakt ráda,že jsme zamčený… :oops: :mrgreen:

ok, se podřídím. Přece si tu nebudu povídat sama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4162
15.1.12 19:40

Jasně, já nikoho do skupiny nenutím, ale většina byla pro. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11035
15.1.12 19:43

Mě uzavřená skupina nevadí, povídat si můžeme tady i tam :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
16.1.12 06:43
Marta78 píše:
No je pravda, že někteří gynekologové radí to a někteří ono. Když se těhotenství má udržet, tak se udrží.
Ale, já vždycky začala hodně krvácet hned potom, co jsem v ležení polevila a začala něco dělat. To už mám za ty dva a půl měsíce vyzkoušené a vždycky jsem skončila na pohotovosti a bud hospitalizace nebo injekce a domů ležet.A vždycky se hematom zvětšil. Takže ať si každej gynekolog a pan doktor Koucký říká co chce, tak každé tělo reaguje jinak a snese víc či méně. Prostě u mě platí to ležení a nic nedělání. A to nepíšu, že bych se chtěla nějak ospravedlňovat, že by mi to ležení dělalo radost, mnohem raději bych chodila do práce a doma něco dělala. Prostě udělam cokoliv, aby bylo vše ok, než si později něco vyčítat. Toť můj postřeh:)

No na krvácení třeba jo. Ale pokud máš potratit, tak potratíš i kdybys ležela hlavou dolu.

• Citovat
  • Upravit
kofola3
16.1.12 06:44
kocunka píše:
tak já si k uzavření diskuze myslím,že to není nejhorší nápad… chodím do uzavřený diskuze od těhotenství s Danečkem a občas řešíme takový věci,že jsem fakt ráda,že jsme zamčený… :oops: :mrgreen:

No dobře. Ale tady je stova 50 stránek. neznáme se ani nepíšem tolik, že bychom se hned msuely zamykat.

• Citovat
  • Upravit
23033
16.1.12 10:27

Tak to mam odkliknout nebo ne?:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat