Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8698
5.2.12 21:44
Petia píše:
Ahoj, jsem na tom podobně. Něco v břiše cítím, ale zda to jsou už ty POHYBY nebo jen střeva, nemám zatím tušení… Akorát jsem zjistila, že když si třeba hladím bříško, tak se mi někdy vyklene k jedný straně víc a je tam cítit takový „hrbolek“. Máte to taky někdo?
Hana89 vitej:-)

Dekuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
7.2.12 13:32

Pohyby v 17tt+0?

Ahoj holky, nevím, jak jste teď která daleko, ale včera jsem začala 17tta měla jsem hodně zvláštní pocity napravo dolů od pupíku, trvalo to tak cca 30 min. a pak nic. Dneska nic. Tak se ptám, je možný, že jsem včera prvně cítila pohyby, nebo to bylo něco jinýho? Bylo to jakoby mě do jednoho místa furt něco vyráželo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
7.2.12 13:35
Nodynka píše:
Ahoj holky, nevím, jak jste teď která daleko, ale včera jsem začala 17tta měla jsem hodně zvláštní pocity napravo dolů od pupíku, trvalo to tak cca 30 min. a pak nic. Dneska nic. Tak se ptám, je možný, že jsem včera prvně cítila pohyby, nebo to bylo něco jinýho? Bylo to jakoby mě do jednoho místa furt něco vyráželo :think:

Pohyby tak dlouho (30 minut) určitě ne. Něco tam třeba být mohlo, ale tak dlouho mimi nevydrží.

I když kdo ví

• Citovat
  • Upravit
1160
7.2.12 20:01

Caute
no tak my od vcera kopeme.

Loki moje deti vydrzali kopat aj dlhsie ako 30 minut, vcera maly santil a s prestavkami kopal skoro hodinu, potom ho to asi zmordovalo, lebo do dnesneho vecera sa nepohol a teraz sa len mrvi, ixixixi.

Nody, tak mna kopal presne tak ako teba, ibaze vlavo. Ked to budes nabuduce citit priloz ruku, ak to bude babo to ucitis. teda ja to citim, tak vyskusaj, a to mam este riaddnu pneumatiku na pupku, xixixixi.

Holky ako ste n a tom s priberanim, ja som uz o 3,5 kg tazsia, priberam rovnako ako pri obidvoch detoch no a pri nic som nabrala 20 takze sa tesim, budem ako slon, xixixi :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
7.2.12 20:07

Ahoj Luli taky sem nadšená naše malá asi 3 dny poprvé štouchá,dávala sem si na místo ruku a je to slabunké ale cítim to, a s priberaním ja ani nevím jak to mám brat, su v 18tt a váha mi skáče z 67 na 66kg mám navyše 2kg je to normálny? ale do slova žeru co vidím a nepriberám, :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
7.2.12 20:53

Hani
no ja zerem tiez co vidim a vaha ide hore z 65 uz mam 68,5. Ale su hold zenske co moc nepriberu, aj ja chceeeeeeeeeeeeeeeem. nuz ked som otehotnela s kubikom sla som z 55 a po vikinke mi uz 10 ostalo, tak som zvedava co teraz, xixixixi hroch, hroch , hroch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
7.2.12 21:08
luli píše:
Hani
no ja zerem tiez co vidim a vaha ide hore z 65 uz mam 68,5. Ale su hold zenske co moc nepriberu, aj ja chceeeeeeeeeeeeeeeem. nuz ked som otehotnela s kubikom sla som z 55 a po vikinke mi uz 10 ostalo, tak som zvedava co teraz, xixixixi hroch, hroch , hroch

Ja chci taky trochu pribrat,at jak mamka vypadám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
8.2.12 10:20

Ahoj holky, díky za komentáře k pohybům. luli: tu ruku si příště určo přiložím. Je fakt, že jsem to cítila jen v pondělí, včera a dnes ani ťuk. Ale z netu vím, že se teď klidně delší dobu nic dít nemusí..luli + Hana89: holky, tak já začínala na 72kg a teď jsem vesele na 75 (tj. +3kg). Jsem kus ženský, mám skoro 180cm, takže je fakt, že se to docela „ztratí“. Taky bych chtěla jen „rozumně“ přibrat. Dejme tomu okolo 10kg, ale nějak tuším, že to nebude můj případ :lol: Další věc je, že teda mě to ani tak nejde do břicha, ale do BOKŮ!!! Holky, já vám mám boky, jako černošky :P Vždycky jsem byla postavou hruška, ale to, co připomínám tvarem teď, to už není hruška, ale regulérní stan! :palec: Ještě chvíli takhle a lidi si mě budou chtít postavit do zahrady :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dudud
9.2.12 10:48

ahoj maminy :mavam: já mám termín na 7.7. a pohyby cítím asi 2 týdny a je to nádherný :) mám už doma 7letýho uličníka,ale ted to prožívám nějak štastněji,akorát mi manžel nepovolí dozvědět se pohlaví a já bych tak chtěla :nevim: co vy jak jste na tom?

• Citovat
  • Upravit
8698
9.2.12 11:24
dudud píše:
ahoj maminy :mavam: já mám termín na 7.7. a pohyby cítím asi 2 týdny a je to nádherný :) mám už doma 7letýho uličníka,ale ted to prožívám nějak štastněji,akorát mi manžel nepovolí dozvědět se pohlaví a já bych tak chtěla :nevim: co vy jak jste na tom?

Ahoj tak já mam termín 5.7 a bude to holčička muj manžel si to pohlavý aj zaplatil aby se dozvedel že nečeká vysneního chlapečka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
9.2.12 11:45

Ahoj holky, pohlaví ještě nevíme, ale 7. března (ve 21tt) jdu na genetiku a tam si to nechám říct (jen doufám, že bude dobře otočený a že to doktor uvidí). Upřímně ale říkám, že je mi to ukradený. Kluk nebo holka, je to jedno, budu je mít ráda i tak :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dudud
9.2.12 12:07

nodynka a hana89

ahoj holky :mavam: je tak to máme skoro na den stejný,nám je to taky jedno,ale klučinu už máme,tak bysme si přáli tu holčičku,ale 2 kluci jsou taky zlatý :hug:

• Citovat
  • Upravit
8698
9.2.12 12:22
dudud píše:
ahoj holky :mavam: je tak to máme skoro na den stejný,nám je to taky jedno,ale klučinu už máme,tak bysme si přáli tu holčičku,ale 2 kluci jsou taky zlatý :hug:

Já sem si přála holčinu první at pak se stará semnou o brášku ak by nám to pozdej vyšlo,a manžel chtel chlapečka,ale ted je nadšený ak ví že bude mít 2 ženské v domácnosti,takže si tatku budeme hýčkat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
9.2.12 19:17

Já chtěla taky první holku, ale malý si to rozhodl sám :* tak se nám ta holka třeba povede na druhý pokus. Takhle mám doma ale samý chlapy, tak snad si budou oni hýčkat mě a to taky není k zahození :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
9.2.12 19:18
FairyDrumy píše:
Já chtěla taky první holku, ale malý si to rozhodl sám :* tak se nám ta holka třeba povede na druhý pokus. Takhle mám doma ale samý chlapy, tak snad si budou oni hýčkat mě a to taky není k zahození :mrgreen:

To jo to se hodí mít samých chlapou doma jee to by se mi žilo,to ti zavidim neboj budeš hýčkaná, :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí