Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
104
12.2.12 19:26

Já necítím zatím nic,ale v 16+5tt je jeste brzy :nevim: Na šťouchance se uz moc těším :D
Hana89: tak jsem vysoka, 174cm, tak udivime :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
12.2.12 19:56
Lu cie píše:
Já necítím zatím nic,ale v 16+5tt je jeste brzy :nevim: Na šťouchance se uz moc těším :D
Hana89: tak jsem vysoka, 174cm, tak udivime :think:

tak na štouchance ja to ne vždy citim silne,sou slabunke a ješte nekope ale tak uvidime, :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
12.2.12 20:07

Ženská chce pořád víc, prvně chce otěhotnět,kdyz otěhotní,tak uz pak mít bříško,když je bříško, tak šťouchance.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
12.2.12 21:20

jojo a když pak pořádně kope, tak chce ať už je venku :lol: :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
13.2.12 12:17
Lucmic píše:
jojo a když pak pořádně kope, tak chce ať už je venku :lol: :mrgreen: :jazyk:

jojo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
13.2.12 12:18

Teda, nebyla jsem tady chvilku a koukám, že 4 stránky popsaný a pár nově příchozích. Vítejte do party holky! :kytka:
Všem, co už ví, nebo budou brzy vědět pohlaví, přeju, ať je to podle jejich představ. Já si budu muset ještě 3 týdny počkat..TP mám podle MS 18/7, ale podle UTZ 25/7, tak jen doufám, že mezi vámi nejsem blbě a neporodím až v srpnu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dudud
13.2.12 12:49

ahoj těhulky,tak jsme dorazili od doktora a vše je ok,termín porodu ze 7.7. nám posunul na 2.7 :D jinak v pondělí jedeme do Brna na UTZ,tak se těšíme,že opět mrnouska uvidíme :hug: co vy,jak rostete a přibíráte?

• Citovat
  • Upravit
dudud
13.2.12 12:50

jo a jsme v 19tt+
3 :mavam:

• Citovat
  • Upravit
193
13.2.12 13:36
Nodynka píše:
Teda, nebyla jsem tady chvilku a koukám, že 4 stránky popsaný a pár nově příchozích. Vítejte do party holky! :kytka:
Všem, co už ví, nebo budou brzy vědět pohlaví, přeju, ať je to podle jejich představ. Já si budu muset ještě 3 týdny počkat..TP mám podle MS 18/7, ale podle UTZ 25/7, tak jen doufám, že mezi vámi nejsem blbě a neporodím až v srpnu ;)

Máme stejný TP…také mám podle UTZ 25.7..:-) jak roste bříško a jak se vůbec citíte? JSte prvorodička?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
13.2.12 13:59

Kamila92: Zdravím :kytka: Bříško už malinko vidět je, ale cizí lidi neví, jestli jsem těhotná, nebo oplácaná ;) Po fyzický stránce mě vůbec nic netrápí, po psychický už taky ne, ale je to tak 3-4 týdny zpátky, co jsem měla období pochyb (mám o tom Deníček)..Jsem prvorodička a děsně se pozoruju :lol:
Jak jste na to vy? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
13.2.12 14:07

Ahoj holky dnes su 19tt,a mali sme íst p.doktorovy na kontrolu ale on ma prodlouženou dovolenou,tak me to rozčílilo,hoodne moc sem se tešila,ani sem nevedela dospat a ono nic,takže budeme čekat další týden.. :nevim: ale pujdeme 20tt znovu na triplle testy a na to se taky moc teším,zas andílka uvidíme ve velkým :dance: .jinak s pribírraním mam 4kg navíc a bříško malinke,neni to poznat :roll: že su tehu,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
13.2.12 14:27

Nodynka: No u mě bříško jde vidět až moc :-D pomalu už nemám co na sebe jsem zvědavá jak budu vypadat v 9měsíci :-D No tak to semnou jinak hormony jedou jak na kolotoči :-D Furt se mi střidají nálady…jj já jsem také prvorodička :-) :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
13.2.12 14:29
Kamila92 píše:
Nodynka: No u mě bříško jde vidět až moc :-D pomalu už nemám co na sebe jsem zvědavá jak budu vypadat v 9měsíci :-D No tak to semnou jinak hormony jedou jak na kolotoči :-D Furt se mi střidají nálady…jj já jsem také prvorodička :-) :srdce: :srdce:

ahoj :mavam: a odkdy ti zacalo rust? cítiš aj pohyby prcka? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
13.2.12 14:36
Hana89 píše:
Ahoj holky dnes su 19tt,a mali sme íst p.doktorovy na kontrolu ale on ma prodlouženou dovolenou,tak me to rozčílilo,hoodne moc sem se tešila,ani sem nevedela dospat a ono nic,takže budeme čekat další týden.. :nevim: ale pujdeme 20tt znovu na triplle testy a na to se taky moc teším,zas andílka uvidíme ve velkým :dance: .jinak s pribírraním mam 4kg navíc a bříško malinke,neni to poznat :roll: že su tehu,

Ahoj :mavam:,ja budu zítra v 17tt=)) bříško sice mám,ale posledně jsem mela nahore 5kg,jsem zvedava na váhu na dalsi kontrole :? A cítíš pohyby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
13.2.12 14:39
Lu cie píše:
Hana89 píše:
Ahoj holky dnes su 19tt,a mali sme íst p.doktorovy na kontrolu ale on ma prodlouženou dovolenou,tak me to rozčílilo,hoodne moc sem se tešila,ani sem nevedela dospat a ono nic,takže budeme čekat další týden.. :nevim: ale pujdeme 20tt znovu na triplle testy a na to se taky moc teším,zas andílka uvidíme ve velkým :dance: .jinak s pribírraním mam 4kg navíc a bříško malinke,neni to poznat :roll: že su tehu,
Ahoj :mavam:,ja budu zítra v 17tt=)) bříško sice mám,ale posledně jsem mela nahore 5kg,jsem zvedava na váhu na dalsi kontrole :? A cítíš pohyby?
:mavam: pohyby ani ne jen štouchance, :oops: :nevim: asi se jí ješte nechce kopat atd :mrgreen: i když já bych už ráda, bříško mám asi takové když se najím nebo su nafouklá, :oops: :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí