Poradna duly
Jana Čurdová
Já necítím zatím nic,ale v 16+5tt je jeste brzy
Na šťouchance se uz moc těším ![]()
Hana89: tak jsem vysoka, 174cm, tak udivime ![]()
Lu cie píše:
Já necítím zatím nic,ale v 16+5tt je jeste brzyNa šťouchance se uz moc těším
Hana89: tak jsem vysoka, 174cm, tak udivime
tak na štouchance ja to ne vždy citim silne,sou slabunke a ješte nekope ale tak uvidime, ![]()
Ženská chce pořád víc, prvně chce otěhotnět,kdyz otěhotní,tak uz pak mít bříško,když je bříško, tak šťouchance.. ![]()
Lucmic píše:
jojo a když pak pořádně kope, tak chce ať už je venku![]()
![]()
jojo ![]()
Teda, nebyla jsem tady chvilku a koukám, že 4 stránky popsaný a pár nově příchozích. Vítejte do party holky! ![]()
Všem, co už ví, nebo budou brzy vědět pohlaví, přeju, ať je to podle jejich představ. Já si budu muset ještě 3 týdny počkat..TP mám podle MS 18/7, ale podle UTZ 25/7, tak jen doufám, že mezi vámi nejsem blbě a neporodím až v srpnu ![]()
ahoj těhulky,tak jsme dorazili od doktora a vše je ok,termín porodu ze 7.7. nám posunul na 2.7
jinak v pondělí jedeme do Brna na UTZ,tak se těšíme,že opět mrnouska uvidíme
co vy,jak rostete a přibíráte?
Nodynka píše:
Teda, nebyla jsem tady chvilku a koukám, že 4 stránky popsaný a pár nově příchozích. Vítejte do party holky!
Všem, co už ví, nebo budou brzy vědět pohlaví, přeju, ať je to podle jejich představ. Já si budu muset ještě 3 týdny počkat..TP mám podle MS 18/7, ale podle UTZ 25/7, tak jen doufám, že mezi vámi nejsem blbě a neporodím až v srpnu
Máme stejný TP…také mám podle UTZ 25.7..:-) jak roste bříško a jak se vůbec citíte? JSte prvorodička?
Kamila92: Zdravím
Bříško už malinko vidět je, ale cizí lidi neví, jestli jsem těhotná, nebo oplácaná
Po fyzický stránce mě vůbec nic netrápí, po psychický už taky ne, ale je to tak 3-4 týdny zpátky, co jsem měla období pochyb (mám o tom Deníček)..Jsem prvorodička a děsně se pozoruju ![]()
Jak jste na to vy? ![]()
Ahoj holky dnes su 19tt,a mali sme íst p.doktorovy na kontrolu ale on ma prodlouženou dovolenou,tak me to rozčílilo,hoodne moc sem se tešila,ani sem nevedela dospat a ono nic,takže budeme čekat další týden..
ale pujdeme 20tt znovu na triplle testy a na to se taky moc teším,zas andílka uvidíme ve velkým
.jinak s pribírraním mam 4kg navíc a bříško malinke,neni to poznat
že su tehu,
Nodynka: No u mě bříško jde vidět až moc
pomalu už nemám co na sebe jsem zvědavá jak budu vypadat v 9měsíci
No tak to semnou jinak hormony jedou jak na kolotoči
Furt se mi střidají nálady…jj já jsem také prvorodička
![]()
Kamila92 píše:
Nodynka: No u mě bříško jde vidět až mocpomalu už nemám co na sebe jsem zvědavá jak budu vypadat v 9měsíci
No tak to semnou jinak hormony jedou jak na kolotoči
Furt se mi střidají nálady…jj já jsem také prvorodička
![]()
![]()
ahoj
a odkdy ti zacalo rust? cítiš aj pohyby prcka? ![]()
Hana89 píše:
Ahoj holky dnes su 19tt,a mali sme íst p.doktorovy na kontrolu ale on ma prodlouženou dovolenou,tak me to rozčílilo,hoodne moc sem se tešila,ani sem nevedela dospat a ono nic,takže budeme čekat další týden..ale pujdeme 20tt znovu na triplle testy a na to se taky moc teším,zas andílka uvidíme ve velkým
že su tehu,
Ahoj
,ja budu zítra v 17tt=)) bříško sice mám,ale posledně jsem mela nahore 5kg,jsem zvedava na váhu na dalsi kontrole
A cítíš pohyby?
Lu cie píše:Hana89 píše:Ahoj
Ahoj holky dnes su 19tt,a mali sme íst p.doktorovy na kontrolu ale on ma prodlouženou dovolenou,tak me to rozčílilo,hoodne moc sem se tešila,ani sem nevedela dospat a ono nic,takže budeme čekat další týden..ale pujdeme 20tt znovu na triplle testy a na to se taky moc teším,zas andílka uvidíme ve velkým
že su tehu,
,ja budu zítra v 17tt=)) bříško sice mám,ale posledně jsem mela nahore 5kg,jsem zvedava na váhu na dalsi kontrole
A cítíš pohyby?