Poradna duly
Jana Čurdová
To já mam opsypanu tvár hrozne,pak nad prsami, a záda, to je hrozné,a nemizí to, ![]()
já ještě čekám až bude sluníčko a naskákaj mi pihy to bude teprve bomba
euricek píše:
dohromady s těma pupínkama ani moc ne
euricek píše:
obávám se, že to zmizí až po porodu nebo po šestinedělí
hm tak se to pokusim do července vydržet porodím a pak at to je pryč ![]()
Hana89 píše:
To já mam opsypanu tvár hrozne,pak nad prsami, a záda, to je hrozné,a nemizí to,
Tak takový problém mám i já…a ne a ne se toho zbavit ..:-(
liliannoel:
„Tyjo tak s tou váhou to máme uplně stejně:D
Mamka taky za celé těhu semnou přibrala 6kg, s tim že nechala 8 v porodnici:D měří nějakých 160cm a před těhu vážila 50kg:)
kdežto já mám 180cm se začínající váhou 64kg, a nyní mám ve 20tt 70kg:D je to prostě individuální:):) ale bříško vidět furt nemám:D a do všeho se vejdu stejně:D“ ..Teda beruško, ty jsi byla střízlík! Mít při 180cm 64kg je pomalu hranice podváhy. Vůbec se nedivím, že ti váha poskočila, tělo samo ví, že s tou křehkou tělesnou stavbou, co jsi měla, by se těhotenství a porod mohly komplikovat. Nejspíš ale budeš typ vysoký, útlý holky, takže se ti určo váha po porodu vrátí ![]()
Jinak jsem si četla o těch babských povídačkách a jestli na tom holky něco je, tak kvůli tomu, že mám tvářičku jako dětskou prdelku a prsa mi z jedniček poskočila na plné trojky, tak to bude kluk jako buk
Každopádně dám vědět, až se to začátkem března dozvím ![]()
ahoj Nodynko
já jsem v 19+6tt a mám nahoře 7kg
no a bříško mám už celkem pěkné a kor když ležím
na kdypak máš termín?
dudud píše:
ahoj Nodynkojá jsem v 19+6tt a mám nahoře 7kg
no a bříško mám už celkem pěkné a kor když ležím
na kdypak máš termín?
Holky..já už nevím co dělat jsem zase nemocná.. šílená bolest v krku (jak kdyby mi tam knedlík zaskočil)..poradí te mi něco prosím co si můžu vzít..:-( já už jsem fakt zoufala a mám strach o prcka ![]()
Kamila92 píše:
Holky..já už nevím co dělat jsem zase nemocná.. šílená bolest v krku (jak kdyby mi tam knedlík zaskočil)..poradí te mi něco prosím co si můžu vzít..:-( já už jsem fakt zoufala a mám strach o prcka
No více méně nemůžeš nic.
Na krk zkus septofort nebo septisan (ten se mylsím může).
Ale rozhdoně bych si zašla k dr a nechala si nabrat crp, jestli to není angína.
Přecházení nemocí a samoléčba není moc dobrý v těhu. Tělo je oslabené i tak a ještě to přecházet. Pak se nemoci pořád vrací.,
Hana89 píše:
To já mam opsypanu tvár hrozne,pak nad prsami, a záda, to je hrozné,a nemizí to,
Ja mam zase Hirošimu na obličeji
hrozný