Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
104
15.2.12 14:55
liliannoel píše:
Nodynka píše:
liliannoel:
„Tyjo tak s tou váhou to máme uplně stejně:D
Mamka taky za celé těhu semnou přibrala 6kg, s tim že nechala 8 v porodnici:D měří nějakých 160cm a před těhu vážila 50kg:)
kdežto já mám 180cm se začínající váhou 64kg, a nyní mám ve 20tt 70kg:D je to prostě individuální:):) ale bříško vidět furt nemám:D a do všeho se vejdu stejně:D“ ..Teda beruško, ty jsi byla střízlík! Mít při 180cm 64kg je pomalu hranice podváhy. Vůbec se nedivím, že ti váha poskočila, tělo samo ví, že s tou křehkou tělesnou stavbou, co jsi měla, by se těhotenství a porod mohly komplikovat. Nejspíš ale budeš typ vysoký, útlý holky, takže se ti určo váha po porodu vrátí ;)
Jinak jsem si četla o těch babských povídačkách a jestli na tom holky něco je, tak kvůli tomu, že mám tvářičku jako dětskou prdelku a prsa mi z jedniček poskočila na plné trojky, tak to bude kluk jako buk :palec: Každopádně dám vědět, až se to začátkem března dozvím :*
No to nevim jestl isem byla náký vychrtlo:D ani mi nepřišlo:D
Ale co se týče těch povídaček, tak je to pro holku pupínkatá plet (z toho šílim, nikdy sem na to netrpěla, a ted sem jak puberták:D)
pak je to dřívější váhový příbytek- což mám taky:D:D i když zas to tolik vidět neni no to je fakt.
pak u nás v rodině je to velká chut na bramboráky a čokoládu:D ( což mám taky:D:D:D)
a pak taky dle srdeční frekvence miminka ( pod 140- kluk nad 140-holčička, a my máme 167 myslim…:D)
a je jich spousta:D

To jsem nikde nečetla :) , zatím nevím co to bude,ale podle obličeje, drivejsi vahovy prirustek taky byl, chut na sladky…na kontrole ve 13tt byla srdecni frekvence 155 a posledne asi 135,tak az na tu poslední frekvenci by to mohla byt holcicka, že :potlesk: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
15.2.12 14:56

Luci-e a vy chcete holčinu? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
15.2.12 15:04
Hana89 píše:

Ja bych chtěla holčičku,princeznu :andel: přítel chlapečka,ale jasne, že si z duše oba nejvíc přejeme, aby bylo prťe zdravé:) A taky se nejak nemuzeme shodnout na klucicim jmenu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
15.2.12 15:07
Lu cie píše:
Hana89 píše:
Ja bych chtěla holčičku,princeznu :andel: přítel chlapečka,ale jasne, že si z duše oba nejvíc přejeme, aby bylo prťe zdravé:) A taky se nejak nemuzeme shodnout na klucicim jmenu :nevim:

To my sme mneli lehké ja mooc chtela Matese,a manžel Mateje a ono to je stejne takže žádny problém čili nám řekli že to bude holka :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
15.2.12 15:12

:mrgreen: Tak to potěší =) Nám se hrozně líbí Elenka. A zklučičích se mi líbí, Kryštof, Tadeáš,ale žádný z tehle jmen mi doma neprošl.Pak se nám chvíli oběma líbil Vítek,ale ten se mi hrozne zprotivil,přijde mi,no to je fuk :mrgreen: Tak jsem navrhla Pavlíka s tím,že přítel je Petr a mohli by na Petra a Pavla spolu slavit svátek,tak na toho by mozna jeste pristoupil…A jaky jste holčičce nakonec dali jméno? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
15.2.12 15:16
Lu cie píše: :mrgreen: Tak to potěší =) Nám se hrozně líbí Elenka. A zklučičích se mi líbí, Kryštof, Tadeáš,ale žádný z tehle jmen mi doma neprošl.Pak se nám chvíli oběma líbil Vítek,ale ten se mi hrozne zprotivil,přijde mi,no to je fuk :mrgreen: Tak jsem navrhla Pavlíka s tím,že přítel je Petr a mohli by na Petra a Pavla spolu slavit svátek,tak na toho by mozna jeste pristoupil…A jaky jste holčičce nakonec dali jméno? :)

My čekáme Terezku, :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
15.2.12 15:28

Taky krásný :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
15.2.12 16:38

Ahoj, včera jsem byla na kontrole, jsem 18tt, tak jsem se těšila,že už se koněčně dozvím pohlaví a nic. Mimi se rozhodlo dát si nožky pěkně křížem a nic neukázat :roll: .Další UZ budu mít až 12.března :? .Trochu tušení mám na holčičku a i podle toho co píšete by to sedělo. Pupínky mi vyskákaly nejen po obličeji,ale i ve výstřihu a na zádech,no prostě děs.Sestra má kluka a pleť měla naopak čistou.Právě, že ještě nevím co to bude, tak zatím nic nekupuju-neutrálních věcí co by se mi líbily jsem moc nepotkala.Akorát v povánoční akci jsem neodalala a pořídila úžasnej přebalovák :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
15.2.12 16:43

My máme připraveno pro holčičku Eliška - vím že jich je teď celkem hodně,ale mě se prostě líbí :D , pro kluka Filip.Elnka je taky pěkný :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
15.2.12 16:58

Ahoj holky, musím tedy dohnat, co jsem zameškala :mrgreen: mám 7 kg na hoře, ale defakto jen v břiše. Jsem přibližně 20tt, ale přestože, už se vejdu jen do 2 kalhot, co mám, protože bříškoje fakt velký, tak cizí lidi to na mě nepoznají, jelikož mám velá prsa (75 D), takže si nejspíš myslí, že jsem oplácaná, ale mě je to fuk. 8)
Jinak já čekám 100% kluka a bříško mám skutečně už od prsou, ale pupínky mám taky a to i na zádech. Asi by ste mi řekli, že to není tak zlý, jenže normálně nemám vůbec žádný, max 2 kolem menstruace.
Jinak i já nakupuju, mám bodýčka s dlouhým i krátkým rukávem - to jsem neodolala, protože jsou v jásavě žluté barvě s nápisem I love Mummy a I love Daddy :dance: pak máme houpací křesílko (to jsme dostali dokonce i s chodítkem)jedny malý ťapáčky a v týdnu mi přivezou kočárek - za 3000 trojkombinaci téměř úplně novou no neberte to :palec: Postýlku koupí babička podle našeho výběru :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
15.2.12 18:09
FairyDrumy píše:
Ahoj holky, musím tedy dohnat, co jsem zameškala :mrgreen: mám 7 kg na hoře, ale defakto jen v břiše. Jsem přibližně 20tt, ale přestože, už se vejdu jen do 2 kalhot, co mám, protože bříškoje fakt velký, tak cizí lidi to na mě nepoznají, jelikož mám velá prsa (75 D), takže si nejspíš myslí, že jsem oplácaná, ale mě je to fuk. 8)
Jinak já čekám 100% kluka a bříško mám skutečně už od prsou, ale pupínky mám taky a to i na zádech. Asi by ste mi řekli, že to není tak zlý, jenže normálně nemám vůbec žádný, max 2 kolem menstruace.
Jinak i já nakupuju, mám bodýčka s dlouhým i krátkým rukávem - to jsem neodolala, protože jsou v jásavě žluté barvě s nápisem I love Mummy a I love Daddy :dance: pak máme houpací křesílko (to jsme dostali dokonce i s chodítkem)jedny malý ťapáčky a v týdnu mi přivezou kočárek - za 3000 trojkombinaci téměř úplně novou no neberte to :palec: Postýlku koupí babička podle našeho výběru :hug:

Tak to je super :palec: My jsme si vybrali kočárek, krásnej dost zlevnenej a jsou na nej i supr recence, dneska prisel k nasim,protoze to mel byt darek od nich a je rozbitej :,( Takze ted ho musim reklamovat,doufam,ze s tím nebude problem, objednavali jsme ho na strankach Krtečka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
15.2.12 18:22

Lucie: nu tak to by holčička být mohla:):)

mě jako tu holčičku řekli no, ale v tom 14tt:D Já zas chtěla chlapečka a přítel holčičku:D:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
15.2.12 18:29
liliannoel píše:
Lucie: nu tak to by holčička být mohla:):)mě jako tu holčičku řekli no, ale v tom 14tt:D Já zas chtěla chlapečka a přítel holčičku:D:D

Nám prcek trucoval,tak to nebylo videt.. ted jdu na kontrolu 28.tak snad…A pak jdeme na 3D 15.března,tak jestli tam se neukaze,tak uz fakt nevim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
15.2.12 18:53

Musíte ty prcky přemlouvat :lol: Ten náš se prostě odkutálí pryč, jakmile mi někdo něco přiloží k břichu. Takže když si doktorka chtěla poslechnout srdíčko, tak dělal, že tam není 8o a musela ho vyloženě honit. Na ultrazvuku se otáčí zásadně zády. Když jsme zkoumali pohlaví, tak jsem mela ležet nějakou dobu na boku, aby se překulil a bylo něco vidět :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
15.2.12 19:25

Naše malá taky se nedala a hrála se snámi,pán doktor ju skoušel polechtat at se otočí a ona začala skakat jak žába,ale pak zvedla nožky a bylo pohlavý venku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí