Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1254
16.2.12 07:39

Tak to já když jsem šla na UZ tak jsem si pořád opakovala ať mi ukáže co je zač a jak pan doktor přiložil, tak prcek vystrčil dupku a roztáhnul ukázkově nožky :mrgreen: úplně krásně to šlo vidět, že je to chlap !!! ;) Nejspíš Kryštof :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
16.2.12 08:36

Ahoj holky,

Lu cie: ctu si tady od tebe prispevek o jmenech a nemohla jsem uverit, ze uplne presne to co jsi popisovala mi prevypravel muj kamarad Petr… pak mi doslo Lu cieeee… ze jsi to ty a on :-)))) to je nahodicka :-) ahoj

jinak vam chci povedet, ze srdecni frekvence neznaci vubec nic… ve 12tt frekvence kolem 160, dalsi kontrolu a dnes 146, mame krasnyho 100% chlapecka. Plet mam desnou…

Kdyz jsem byla na uz v 16 tt mimi bylo aktivni, roztahl nozky, ukazal se, vypadalo to jako, ze si dal ruce za hlavu, tak mam hezkou fotku obliceje :-) .. dneska jsem sla s pritelem at se taky pokocha. Mrnous byl nejakej zdrchanej, nozky u sebe, kdyz teda do neho chvili zduchala, tak to vzdal a ukazal se. Pritel jako spravny chlap nic samozrejme nevidel :-))) Pred oblicejem mel ruce a mohla jsem skakat jak jsem chtela, porad stejna pozice. Tak jsem z toho byla smutna a pak jsem si uvedomila, ze jsem nejspis prvne mela celkem stesti, ze se tak pekne ukazal. :-))) a ted uz se necham asi prekvapit az na finale v cervenci.

Tak ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
16.2.12 08:44
2vomi píše:
Ahoj holky,

Lu cie: ctu si tady od tebe prispevek o jmenech a nemohla jsem uverit, ze uplne presne to co jsi popisovala mi prevypravel muj kamarad Petr… pak mi doslo Lu cieeee… ze jsi to ty a on :-)))) to je nahodicka :-) ahoj

jinak vam chci povedet, ze srdecni frekvence neznaci vubec nic… ve 12tt frekvence kolem 160, dalsi kontrolu a dnes 146, mame krasnyho 100% chlapecka. Plet mam desnou…

Kdyz jsem byla na uz v 16 tt mimi bylo aktivni, roztahl nozky, ukazal se, vypadalo to jako, ze si dal ruce za hlavu, tak mam hezkou fotku obliceje :-) .. dneska jsem sla s pritelem at se taky pokocha. Mrnous byl nejakej zdrchanej, nozky u sebe, kdyz teda do neho chvili zduchala, tak to vzdal a ukazal se. Pritel jako spravny chlap nic samozrejme nevidel :-))) Pred oblicejem mel ruce a mohla jsem skakat jak jsem chtela, porad stejna pozice. Tak jsem z toho byla smutna a pak jsem si uvedomila, ze jsem nejspis prvne mela celkem stesti, ze se tak pekne ukazal. :-))) a ted uz se necham asi prekvapit az na finale v cervenci.

Tak ahoj

ony žádný babský povídačky nejsou stoprocentní, jde jen o větší počet žen které měli stejné příznaky k danému pohlaví:):) každý to má jinak, každý věří něčemu jinému:):)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
16.2.12 08:58
2vomi píše:
Ahoj holky,

Tak ahoj

Ahoj ;) Nám šel prcek docela hezky videt na velkym utz ve Varech kolem toho 13.týdne,pekne hopkal :D Otáčel se.. Ale co to bude,videt neslo :think: Tak jsem zvedava na dalsi kontrolu a v breznu na 3D. Nevím no, jeste nenakupuju zadny oblecky,nechce se mi kupovat moc ty neutrální, ale zase co kdyz se Dr. splete :roll: Pak budu kluka oblíkat do ruzovýho nebo holku do modrýho…Jinak na tom utz nám zas prcek nechtel natáhnout nožičky a Dr. je potřeboval videt jestli je v porádku,tak me tam žďuchal tim sonem do břicha, prý zemětřesení, docela jsme se nasmáli, Péťa tam byl taky,možná ti to říkal :mrgreen: Jinak me by i vcelku bylo jedno co to bude,ale my se u jména pro kluka asi zabijeme :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dudud
16.2.12 09:49

ahojky těhulky,tak jsem tady pul dne nebyla a to je nových zpráviček :) radost číst :P jinak my jedeme v pondělí na velký ulz do Brna,tak se už taky moc těšíme,až zase toho prdolku uvidíme,akorát nechceme znát pohlaví,chceme překvápko,tak doufám,že jak na potvurku nám ho ukáže :think: Prvního máme chlapečka,tak bysme si přáli tu holčičku,ale pokud se nám tam klube další klučina,budem stejně rádi,hlavně at nám to všem dobře dopadne a je už červenec a užíváme si krásný vyjížky na sluníčku s kočárkem :lol: Kloučka jsem měla v prosinci a to byla hruza,takovýho sněhu,že se pomalu jezdit nedalo :roll: nevíte kolik v Brně stojí fotečka 3D?

• Citovat
  • Upravit
8698
16.2.12 10:47
dudud píše:
ahojky těhulky,tak jsem tady pul dne nebyla a to je nových zpráviček :) radost číst :P jinak my jedeme v pondělí na velký ulz do Brna,tak se už taky moc těšíme,až zase toho prdolku uvidíme,akorát nechceme znát pohlaví,chceme překvápko,tak doufám,že jak na potvurku nám ho ukáže :think: Prvního máme chlapečka,tak bysme si přáli tu holčičku,ale pokud se nám tam klube další klučina,budem stejně rádi,hlavně at nám to všem dobře dopadne a je už červenec a užíváme si krásný vyjížky na sluníčku s kočárkem :lol: Kloučka jsem měla v prosinci a to byla hruza,takovýho sněhu,že se pomalu jezdit nedalo :roll: nevíte kolik v Brně stojí fotečka 3D?

Ahoj já tam taky du příšty tyden a fotka 3D stojí 200kč :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
16.2.12 11:03

týý jo 200,– já platila ve fakultce v Ostravě 50,– :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
16.2.12 11:04

tak tady je nečím lepší když je drahší :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dudud
16.2.12 11:12

čauky Hani :) díky za info. a nejdeš taky v pondělí? :mavam:

• Citovat
  • Upravit
8698
16.2.12 11:15
dudud píše: čauky Hani :) díky za info. a nejdeš taky v pondělí? :mavam:

Ne ja du pondelí na kontrolu,a pak cez týden ješte nejsu objednaná, :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dudud
16.2.12 11:20

aha a odkud jsi,že jdeš taky do Brna,teda jestli nejsem moc zvědavá ;)

• Citovat
  • Upravit
8698
16.2.12 11:22
dudud píše:
aha a odkud jsi,že jdeš taky do Brna,teda jestli nejsem moc zvědavá ;)

Ne ja sem to zle napsala, já su z Brna,ale já si pondelí musím od doktora vypítat žádanku na ultz.víš? já budu v pondelí 20tt a chci 3D :think: Jen se pak musím objednat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dudud
16.2.12 11:40

jojo v poho :) tak se zatím měj,musím pro uličníka do školy a zase někdy papa :mavam:

• Citovat
  • Upravit
8698
16.2.12 11:42
dudud píše:
jojo v poho :) tak se zatím měj,musím pro uličníka do školy a zase někdy papa :mavam:

aha tak paaa a opatruj se :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
16.2.12 13:41

Když chcete 3D,tak musíte mít žádanku? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...