Poradna duly
Jana Čurdová
Tak to já když jsem šla na UZ tak jsem si pořád opakovala ať mi ukáže co je zač a jak pan doktor přiložil, tak prcek vystrčil dupku a roztáhnul ukázkově nožky
úplně krásně to šlo vidět, že je to chlap !!!
Nejspíš Kryštof ![]()
Ahoj holky,
Lu cie: ctu si tady od tebe prispevek o jmenech a nemohla jsem uverit, ze uplne presne to co jsi popisovala mi prevypravel muj kamarad Petr… pak mi doslo Lu cieeee… ze jsi to ty a on
to je nahodicka
ahoj
jinak vam chci povedet, ze srdecni frekvence neznaci vubec nic… ve 12tt frekvence kolem 160, dalsi kontrolu a dnes 146, mame krasnyho 100% chlapecka. Plet mam desnou…
Kdyz jsem byla na uz v 16 tt mimi bylo aktivni, roztahl nozky, ukazal se, vypadalo to jako, ze si dal ruce za hlavu, tak mam hezkou fotku obliceje
.. dneska jsem sla s pritelem at se taky pokocha. Mrnous byl nejakej zdrchanej, nozky u sebe, kdyz teda do neho chvili zduchala, tak to vzdal a ukazal se. Pritel jako spravny chlap nic samozrejme nevidel
Pred oblicejem mel ruce a mohla jsem skakat jak jsem chtela, porad stejna pozice. Tak jsem z toho byla smutna a pak jsem si uvedomila, ze jsem nejspis prvne mela celkem stesti, ze se tak pekne ukazal.
a ted uz se necham asi prekvapit az na finale v cervenci.
Tak ahoj
2vomi píše:
Ahoj holky,Lu cie: ctu si tady od tebe prispevek o jmenech a nemohla jsem uverit, ze uplne presne to co jsi popisovala mi prevypravel muj kamarad Petr… pak mi doslo Lu cieeee… ze jsi to ty a on
to je nahodicka
ahoj
jinak vam chci povedet, ze srdecni frekvence neznaci vubec nic… ve 12tt frekvence kolem 160, dalsi kontrolu a dnes 146, mame krasnyho 100% chlapecka. Plet mam desnou…
Kdyz jsem byla na uz v 16 tt mimi bylo aktivni, roztahl nozky, ukazal se, vypadalo to jako, ze si dal ruce za hlavu, tak mam hezkou fotku obliceje
Tak ahoj.. dneska jsem sla s pritelem at se taky pokocha. Mrnous byl nejakej zdrchanej, nozky u sebe, kdyz teda do neho chvili zduchala, tak to vzdal a ukazal se. Pritel jako spravny chlap nic samozrejme nevidel
Pred oblicejem mel ruce a mohla jsem skakat jak jsem chtela, porad stejna pozice. Tak jsem z toho byla smutna a pak jsem si uvedomila, ze jsem nejspis prvne mela celkem stesti, ze se tak pekne ukazal.
ony žádný babský povídačky nejsou stoprocentní, jde jen o větší počet žen které měli stejné příznaky k danému pohlaví:):) každý to má jinak, každý věří něčemu jinému:):)
2vomi píše:
Ahoj holky,Lu cie: ctu si tady od tebe prispevek o jmenech a nemohla jsem uverit, ze uplne presne to co jsi popisovala mi prevypravel muj kamarad Petr… pak mi doslo Lu cieeee… ze jsi to ty a on
to je nahodicka
ahoj
Tak ahoj.. dneska jsem sla s pritelem at se taky pokocha. Mrnous byl nejakej zdrchanej, nozky u sebe, kdyz teda do neho chvili zduchala, tak to vzdal a ukazal se. Pritel jako spravny chlap nic samozrejme nevidel
Ahoj
Nám šel prcek docela hezky videt na velkym utz ve Varech kolem toho 13.týdne,pekne hopkal
Otáčel se.. Ale co to bude,videt neslo
Tak jsem zvedava na dalsi kontrolu a v breznu na 3D. Nevím no, jeste nenakupuju zadny oblecky,nechce se mi kupovat moc ty neutrální, ale zase co kdyz se Dr. splete
Pak budu kluka oblíkat do ruzovýho nebo holku do modrýho…Jinak na tom utz nám zas prcek nechtel natáhnout nožičky a Dr. je potřeboval videt jestli je v porádku,tak me tam žďuchal tim sonem do břicha, prý zemětřesení, docela jsme se nasmáli, Péťa tam byl taky,možná ti to říkal
Jinak me by i vcelku bylo jedno co to bude,ale my se u jména pro kluka asi zabijeme ![]()
ahojky těhulky,tak jsem tady pul dne nebyla a to je nových zpráviček
radost číst
jinak my jedeme v pondělí na velký ulz do Brna,tak se už taky moc těšíme,až zase toho prdolku uvidíme,akorát nechceme znát pohlaví,chceme překvápko,tak doufám,že jak na potvurku nám ho ukáže
Prvního máme chlapečka,tak bysme si přáli tu holčičku,ale pokud se nám tam klube další klučina,budem stejně rádi,hlavně at nám to všem dobře dopadne a je už červenec a užíváme si krásný vyjížky na sluníčku s kočárkem
Kloučka jsem měla v prosinci a to byla hruza,takovýho sněhu,že se pomalu jezdit nedalo
nevíte kolik v Brně stojí fotečka 3D?
dudud píše:
ahojky těhulky,tak jsem tady pul dne nebyla a to je nových zprávičekradost číst
jinak my jedeme v pondělí na velký ulz do Brna,tak se už taky moc těšíme,až zase toho prdolku uvidíme,akorát nechceme znát pohlaví,chceme překvápko,tak doufám,že jak na potvurku nám ho ukáže
Prvního máme chlapečka,tak bysme si přáli tu holčičku,ale pokud se nám tam klube další klučina,budem stejně rádi,hlavně at nám to všem dobře dopadne a je už červenec a užíváme si krásný vyjížky na sluníčku s kočárkem
Kloučka jsem měla v prosinci a to byla hruza,takovýho sněhu,že se pomalu jezdit nedalo
nevíte kolik v Brně stojí fotečka 3D?
Ahoj já tam taky du příšty tyden a fotka 3D stojí 200kč ![]()
dudud píše: čauky Hanidíky za info. a nejdeš taky v pondělí?
Ne ja du pondelí na kontrolu,a pak cez týden ješte nejsu objednaná, ![]()
aha a odkud jsi,že jdeš taky do Brna,teda jestli nejsem moc zvědavá ![]()
dudud píše:
aha a odkud jsi,že jdeš taky do Brna,teda jestli nejsem moc zvědavá
Ne ja sem to zle napsala, já su z Brna,ale já si pondelí musím od doktora vypítat žádanku na ultz.víš? já budu v pondelí 20tt a chci 3D
Jen se pak musím objednat ![]()
jojo v poho
tak se zatím měj,musím pro uličníka do školy a zase někdy papa ![]()
dudud píše:
jojo v pohotak se zatím měj,musím pro uličníka do školy a zase někdy papa
aha tak paaa a opatruj se ![]()