Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kofola3
16.2.12 13:48
FairyDrumy píše:
Když chcete 3D,tak musíte mít žádanku? :nevim:

Ne. Stačí si zavolat a objednat se.

• Citovat
  • Upravit
118
16.2.12 18:15

Ahoj,já jsem na 3D/4D ptala doktorky a ta mi řekla,že je to komerční ne zdravotnická záležitost,člověk si to hradí sám a prostě se jenom objedná.Tak jsem volala v Liberci do Gennetu,kam jdu i 12.března na velký UZ a tam mi řekli,že 4D stačí objednat až tam budu toho 12týho. Teď mě napadá, že jsem někde hledala rozdíl 3D a 4D a zjistila,že ten 3D se někdy uvádí klasický UZ,nějakým způsobem přetvořený na obraz do prostoru,to by pak možná bylo jen za nějaký menší příplatek,narozdíl od 4D, který se platí většinou 500,– a víc. Tady je vysvětlený rozdíl 3D a 4D http://www.prenatal.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
16.2.12 20:19

Ahoj budouci Maminky, mohla bych se k vam pridat? TP mam 27.7. takze jsem 16tt. Co to bude zatim nevime ale mam doma už holcicku tak by jsme si prali chlapecka tak 19.3. snad ukaze co nosim pod srdcem. Pred 3 rokama jsme si nechali delat 4D akorat se stim doktor teprv ucil tak to neni dokonaly ale parkrat se nam tam ukazala. Mela jsem to jeste zadarmo ale ted se za to plati kolem 1000kc. Teda jak kde asi :D zatim papa a krasne tehulkovani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
16.2.12 23:02

V Liberecký nemocnici chtějí 500 a je to i s videem, takže přesto, že normálně chodíme do gennetu, tak si fotečku asi necháme udělat ve špitálu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
17.2.12 06:50
Petia píše:
Ahoj,já jsem na 3D/4D ptala doktorky a ta mi řekla,že je to komerční ne zdravotnická záležitost,člověk si to hradí sám a prostě se jenom objedná.Tak jsem volala v Liberci do Gennetu,kam jdu i 12.března na velký UZ a tam mi řekli,že 4D stačí objednat až tam budu toho 12týho. Teď mě napadá, že jsem někde hledala rozdíl 3D a 4D a zjistila,že ten 3D se někdy uvádí klasický UZ,nějakým způsobem přetvořený na obraz do prostoru,to by pak možná bylo jen za nějaký menší příplatek,narozdíl od 4D, který se platí většinou 500,– a víc. Tady je vysvětlený rozdíl 3D a 4D http://www.prenatal.cz/index.php?…

3d je obraz, 4d je pohyb.
Takže to na co jdeš, je 4d, protože to budeš sledovat v reálném čase.

• Citovat
  • Upravit
1254
17.2.12 07:39

jj ze 4D ti můžou udělat i záznam na CD :palec: V ostravě stojí 700,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dudud
17.2.12 08:52

čauky maminy :) tak japkak je? u nás celkem fajn,akorát,že se mrnouskovi neco v noci nelíbilo a pořád kopal :D jinak si myslím,že to 3D je zadarmo,teda doufám, a je vlastně o tom ten ulz kolem 20tt ne? jdu na něj v pondělí,tak vám dám vědět,ju? :mavam:

• Citovat
  • Upravit
330
17.2.12 09:21

Ahojky holky, chtěla jsem se zeptat kde nakupujete věci pro vaše mimi? Já jsem narazila na obchod Malvík a asi nakoupím zbytek tam. Teda pokud mi nedáte lepší tip? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
17.2.12 09:23
dudud píše: čauky maminy :) tak japkak je? u nás celkem fajn,akorát,že se mrnouskovi neco v noci nelíbilo a pořád kopal :D jinak si myslím,že to 3D je zadarmo,teda doufám, a je vlastně o tom ten ulz kolem 20tt ne? jdu na něj v pondělí,tak vám dám vědět,ju? :mavam:
Ahoj dudud tak pondelí napíš co a jak ja tam pojedu cet týden tak at vím ale já si mylsím že 3d neni zadarmo co já vím tak zaplatiš 200kč
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dudud
17.2.12 09:49

ahoj Hani :) určo dám vědět,neboj,ale bojím se,že se platit neco bude :roll:

• Citovat
  • Upravit
8698
17.2.12 09:58
dudud píše:
ahoj Hani :) určo dám vědět,neboj,ale bojím se,že se platit neco bude :roll:

bude ale jen 200kč za to 3d ak si 20tt tak už to ti platí poistovna ultrz.neboj a ted sem se objednavala svojemu doktorovy a du pondelí na 9hod :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
17.2.12 09:58
euricek píše:
Ahojky holky, chtěla jsem se zeptat kde nakupujete věci pro vaše mimi? Já jsem narazila na obchod Malvík a asi nakoupím zbytek tam. Teda pokud mi nedáte lepší tip? :-)

Ahoj tak já nakupuju všude možne,po Brne,nevím odkud si? a kde je ten Malvík otom sem zas ja nic neslyšela :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
17.2.12 15:29
euricek píše:
Ahojky holky, chtěla jsem se zeptat kde nakupujete věci pro vaše mimi? Já jsem narazila na obchod Malvík a asi nakoupím zbytek tam. Teda pokud mi nedáte lepší tip? :-)

já nakupuju ruzně na netu, kde co vidim a kde je to nejvýhodnější:D ale Malvík vypadá celkem fajnově:):)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adušenka
17.2.12 15:29

ahojky těhulky jak se vam dari

• Citovat
  • Upravit
dudud
17.2.12 16:46

ahoj adušenko :) jojo celkem dobry,a co ty? v kolikátém jsi týdnu ;) ?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex