Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
523
23.2.12 12:30

Tak peníze mi přišly 9.2. Zděsila jsem se, jak moc málo to je. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
23.2.12 12:41

Ahoj těhulky. Konečně jsem se sem zase dostala. V práci to mám nějaký náročný a navíc se snažím, aby po mě nezůstalo nic nedodělanýho.
Zdravím nově příchozí :kytka: Anife - neboj se, to dáš! Máma byla na mě taky sama a když si našla tatínka, tak jí po narození ségry (mimochodem Eliška se jmenuje :P ) opustil a byla sama na 2 holky a zvládla to. Myslím, že to náš vztah jen posílilo a moc jí obdivuji!
Jinak já už dostávám od malýho pořádný pecky, až občas nadskočím :roll: už i taťka to cítil a to byly druhý Vánoce u nás :lol: Doktor nám ale řekl, že malý přijde na svět už na konci června, pač půjde ven císařským řezem, tak snad si mě tu necháte i přes to 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dudud
23.2.12 12:49

jasnačka,kde jinde by si ženský pokecaly :lol: jinak my už taky pořádně kopeme :) a na kdy jsi měla termín a v kolikátém jsi týdnu?

• Citovat
  • Upravit
302
23.2.12 13:03

Termín byl 4.7 a podle ultrazvuku 6.7, jenže u toho se počítá se 40 týdny, kdy bude mimčo v bříšku. My ale musíme na plánovaného císaře, který se dělá už v 38.týdnu, což vychází někde v týdnu po 18.červnu. Ale vůbec nevím, kdy se mám jít přihlásit do porodnice, aby měli volno :P A hlavně od toho potřebuji spočítat datum, kdy mám skončit v práci, pač jinak tam budu asi až do odjezdu do porodu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
23.2.12 13:04

Ahoj není tu mezi námi ještě nějaká těhulka co má před maturitou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
23.2.12 13:20

Lucie: já jsem na neschopence od 1.12.11, do 21.12. mě platil zaměstnavatel a poté sociálka ale první lístek na peníze jsem odevzdala až 31.1. a od účetní se na sociálku dostal až cca 12.2 jelikož ho odeslala 8.2. a peníze jsem dostala dnes. Sociálka má na vyplacení 30dní (složenkou a nebo na účet pokud jsi ho uvedla) od té doby co ji je doručen lístek na peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
23.2.12 14:03

DanaHDl: před maturitou ne, ale čerstvě po :)
maturovala jsem bohužel na druhý pokus v září a nato jsme s přítelem počali :dance:
Jestli tě to čeká teď, držím všechny palečky co mám, není to taková sranda, ale dá se to. Mě to bohužel uteklo jen o 2,5% test z němčiny, tím pádem v září jsem dělala celou němčinu znova :roll: ale povedlo se!
Jinak moc děkuji ostatním za hezké přivítání, jste tu fajn banda :kytka:
Dnes jsem 20+6tt takže se zítra dostávám do 6. měsíce? Jak to vlastně je? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
23.2.12 14:29

kacenkakz: Uhodila jsi hřebíček na hlavičku. S tím počítáním v jakém je kdo měsíci, mám taky problém. Protože kdybych vycházela z toho, že co měsíc to 4 týdny, tak bych teď (19tt) byla těsně před začátkem 5. měsíce. Problém je, že bych ale v červenci chodila a říkala, že jsem v 10. měsíci :nevim:
Já vím, že těhotenství lunárně (po 4 týdenních cyklech) 10 měsícům odpovídá, ale slyšely jste někdy nějakou těhotnou tvrdit, že je v 10. měsíci? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
23.2.12 14:32
euricek píše:
Lucie: já jsem na neschopence od 1.12.11, do 21.12. mě platil zaměstnavatel a poté sociálka ale první lístek na peníze jsem odevzdala až 31.1. a od účetní se na sociálku dostal až cca 12.2 jelikož ho odeslala 8.2. a peníze jsem dostala dnes. Sociálka má na vyplacení 30dní (složenkou a nebo na účet pokud jsi ho uvedla) od té doby co ji je doručen lístek na peníze.

Mě to přislo min. měsic už kolem 16. Vždy lístek na peníze odevzdávám poslední den v měsíci,tak jak se má, ale z práce nebyli schopný ho poslat na socku,poslali ho až 17.2.To je min. týden. Tak jsem zvědavá, kdy dorazí peníze. By mě zajímalo,jestli by ten kdo to neposlal, chtěl taky takhle dlouho čekat na výplatu… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84

FairyDrumy: Po mě už účetní TP chtěla, aby mi stanovila na jakou délku (klasické) dovolené mám nárok a kdy teda půjdu. Vzhledem k tomu, že mám TP 18/7, tak řekla, že na MD nastupuju nejp. 6/6 a z klasické 25 denní placené dovči mám nárok na VŠECH 25 DNÍ!!!:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
Jadla píše:
Tak peníze mi přišly 9.2. Zděsila jsem se, jak moc málo to je. 8o

Je to málo, no… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
23.2.12 15:11

Nodynka: Nejhorší je totiž to, když se někdo (kdokoliv z rodiny nebo i ne) zeptá v jakým jsem, tak řeknu týden a oni hned řeší jakej to je měsíc :roll: a když se mě například zeptá taťka jak to mám, nebudu mu to přece vysvětlovat po týdnech, on chce znát prostě ten údaj v měsících…asi to budu brát tak, že co 4 týdny tak měsíc a holt před porodem řeknu, že už jsem skoro v cíli :D :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
23.2.12 15:42

kacenkakz:u kamarádky jsem nasla tuto,taky se tím řídím,protože se mě všichni ptají na měsíce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
23.2.12 16:10

Lu cie: Tak to je super tabulka, takže holky hádám, že jsme skoro všechny v kolonce 5 měsíc, což? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
23.2.12 16:26

já jsem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie