Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
637
28.2.12 11:49

holky tiše závidím že mimčo kope, já jsem 19+6 a pořád nic necítím. :( Snad to přijde, kontrolu máme 1.3., snad se už ukáže, zda holka nebo kluk. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
28.2.12 11:56

Binnuska: Ahoj, já taky pohyby necítím a jsem 20+3, ale určitě si těch pohybů užijeme ještě tolik, že nás to bude mrzet ;)
Jinak ve čt, 1/3 jdu k doktoru, tak by mi měl říct, co tam vidí. Jsem dost napjatá, holky, něco mi říká, že nosím holčičku :srdce: Tak až sem ve čt napíšu, že je to kluk, tak jako byste tenhle příspěvek ani nečetly, ju? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
28.2.12 12:02

Nodynko, nápodobně, já od začátku „tuším“, že je to chlapeček… No ale klidně to může být i holčina. :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
28.2.12 12:12

tak mame po kontrole a je to chlapecek a to sladke ma rad asi po tatinkovi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
28.2.12 12:34
euricek píše:
tak mame po kontrole a je to chlapecek a to sladke ma rad asi po tatinkovi :D

Gratuluji :) a jakpak se bude jmenovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
28.2.12 13:15

Ahoj holky tak já ted došla s velkého ultrazvuku a je to holka :srdce: jen je velka než by mnela být :nevim: paní doktorka rekla že se ma malá očividne hoodne dobre a máme pul kila :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anife 1
28.2.12 13:39
FairyDrumy píše:
Já čekám kluka a čoko si třeba i dám, ale ne nějak moc, každopádně na ni mám menší chuť než dřív. Po čem se můžu utlouct je zelenina, respektive saláty. A když přeci jen dostanu chuť na něco sladšího, tak to musí být sladkokyselé.Anife: A neměla bys mu to říct? Když jsi stejně rozhodnutá, že dítě vychováš sama, tudíž budeš žít z jednoho platu, tak o pro tebe nic nemění a on má právo to vědět. Zkus se nad to povznést - vždyť už ti může být jedno, co ti na to řekne,ne? Držím palce :hug:

Ve všem máš pravdu :? chci mu to říct…Jenže mi dost ublížil :x neřekl mi, že je ženatý a víc než rok jsme spolu byli a já to nevěděla :,( Měl i svůj byt…prostě nic tomu nenasvědčovalo…i času jsme spolu trávili hodně…Nechápu :roll: Naštěstí aspoň nemají děti..nechtěla bych být rozvracečka rodiny…Jako on mi pořád píše a snaží se mi dovolat…asi už to dlouho nevydržím a řeknu mu to :(

• Citovat
  • Upravit
370
28.2.12 15:53

Tak jsme byli včera na velkém utz a měli jsme tak fajn doktora že nám celou dobu tvrdil že to nejde ve 20týdnu poznat co to je a ani fotku nám nedal prý tam šlo vidět tak ji radši skartoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
28.2.12 15:56
DanaHDL píše:
Tak jsme byli včera na velkém utz a měli jsme tak fajn doktora že nám celou dobu tvrdil že to nejde ve 20týdnu poznat co to je a ani fotku nám nedal prý tam šlo vidět tak ji radši skartoval.

A co ste to mneli za dokotra? ve 20tt to jde videt a krásne,když neni otočené mimi,a vy ste sním byli spokojený? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
28.2.12 15:59

právě že mimčo se krásně ukazovalo a chudák přítel byl tak vyplašený z té zprávy že to ani nepostřehl a mě tu obrazovku pořádně neukázal. Kdybych to věděla jak se chová k budoucím maminám tak tam ani nejdu. Aspoň vím kam příště nechodit a hold výbavičku budem řešit až po utz v tom 30tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
28.2.12 16:02
DanaHDL píše:
právě že mimčo se krásně ukazovalo a chudák přítel byl tak vyplašený z té zprávy že to ani nepostřehl a mě tu obrazovku pořádně neukázal. Kdybych to věděla jak se chová k budoucím maminám tak tam ani nejdu. Aspoň vím kam příště nechodit a hold výbavičku budem řešit až po utz v tom 30tt.

A v kolikátem si tt? kde ste byli?Ja bych ho hanala :pocitac: :pocitac: to je dement,omlouvam se za slovník ale tohle se nedelá :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
28.2.12 16:05

19+6 No byli sme v Moravské Třebové říkali jsme si že když dělají utz v místě bydliště tak půjdem tam ale chybička taky sem z toho uplně vytočená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
28.2.12 16:09
DanaHDL píše:
19+6 No byli sme v Moravské Třebové říkali jsme si že když dělají utz v místě bydliště tak půjdem tam ale chybička taky sem z toho uplně vytočená

Hm tak skuste jet jinam :think: tohle vyšetrení bylo nulové :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
28.2.12 16:17

a jako třešničku na dortu mi do průkazky dal razítko utz neumožňuje 100% detekci vrozených vývojových vad. Takže teď mi opravdu nezbyde nic jiného než si jít a zaplatit další vyšetření navíc jen díky neschopnosti jednoho doktora jestli se tomu vůbec doktor dá říkat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
28.2.12 16:20

To neni doktor to je idiot, :pocitac: co tam hledá? at táhne takhle nikomu nepomuže, :cert: ja bych sním nadelala bordel co to je za dokotra kurna však stojí ta h.. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí