Poradna duly
Jana Čurdová
holky tiše závidím že mimčo kope, já jsem 19+6 a pořád nic necítím.
Snad to přijde, kontrolu máme 1.3., snad se už ukáže, zda holka nebo kluk. ![]()
Binnuska: Ahoj, já taky pohyby necítím a jsem 20+3, ale určitě si těch pohybů užijeme ještě tolik, že nás to bude mrzet ![]()
Jinak ve čt, 1/3 jdu k doktoru, tak by mi měl říct, co tam vidí. Jsem dost napjatá, holky, něco mi říká, že nosím holčičku
Tak až sem ve čt napíšu, že je to kluk, tak jako byste tenhle příspěvek ani nečetly, ju? ![]()
Nodynko, nápodobně, já od začátku „tuším“, že je to chlapeček… No ale klidně to může být i holčina. ![]()
tak mame po kontrole a je to chlapecek a to sladke ma rad asi po tatinkovi ![]()
euricek píše:
tak mame po kontrole a je to chlapecek a to sladke ma rad asi po tatinkovi
Gratuluji
a jakpak se bude jmenovat?
Ahoj holky tak já ted došla s velkého ultrazvuku a je to holka
jen je velka než by mnela být
paní doktorka rekla že se ma malá očividne hoodne dobre a máme pul kila ![]()
FairyDrumy píše:
Já čekám kluka a čoko si třeba i dám, ale ne nějak moc, každopádně na ni mám menší chuť než dřív. Po čem se můžu utlouct je zelenina, respektive saláty. A když přeci jen dostanu chuť na něco sladšího, tak to musí být sladkokyselé.Anife: A neměla bys mu to říct? Když jsi stejně rozhodnutá, že dítě vychováš sama, tudíž budeš žít z jednoho platu, tak o pro tebe nic nemění a on má právo to vědět. Zkus se nad to povznést - vždyť už ti může být jedno, co ti na to řekne,ne? Držím palce
Ve všem máš pravdu
chci mu to říct…Jenže mi dost ublížil
neřekl mi, že je ženatý a víc než rok jsme spolu byli a já to nevěděla
Měl i svůj byt…prostě nic tomu nenasvědčovalo…i času jsme spolu trávili hodně…Nechápu
Naštěstí aspoň nemají děti..nechtěla bych být rozvracečka rodiny…Jako on mi pořád píše a snaží se mi dovolat…asi už to dlouho nevydržím a řeknu mu to ![]()
Tak jsme byli včera na velkém utz a měli jsme tak fajn doktora že nám celou dobu tvrdil že to nejde ve 20týdnu poznat co to je a ani fotku nám nedal prý tam šlo vidět tak ji radši skartoval.
DanaHDL píše:
Tak jsme byli včera na velkém utz a měli jsme tak fajn doktora že nám celou dobu tvrdil že to nejde ve 20týdnu poznat co to je a ani fotku nám nedal prý tam šlo vidět tak ji radši skartoval.
A co ste to mneli za dokotra? ve 20tt to jde videt a krásne,když neni otočené mimi,a vy ste sním byli spokojený? ![]()
právě že mimčo se krásně ukazovalo a chudák přítel byl tak vyplašený z té zprávy že to ani nepostřehl a mě tu obrazovku pořádně neukázal. Kdybych to věděla jak se chová k budoucím maminám tak tam ani nejdu. Aspoň vím kam příště nechodit a hold výbavičku budem řešit až po utz v tom 30tt.
DanaHDL píše:
právě že mimčo se krásně ukazovalo a chudák přítel byl tak vyplašený z té zprávy že to ani nepostřehl a mě tu obrazovku pořádně neukázal. Kdybych to věděla jak se chová k budoucím maminám tak tam ani nejdu. Aspoň vím kam příště nechodit a hold výbavičku budem řešit až po utz v tom 30tt.
A v kolikátem si tt? kde ste byli?Ja bych ho hanala
to je dement,omlouvam se za slovník ale tohle se nedelá ![]()
19+6 No byli sme v Moravské Třebové říkali jsme si že když dělají utz v místě bydliště tak půjdem tam ale chybička taky sem z toho uplně vytočená
DanaHDL píše:
19+6 No byli sme v Moravské Třebové říkali jsme si že když dělají utz v místě bydliště tak půjdem tam ale chybička taky sem z toho uplně vytočená
Hm tak skuste jet jinam
tohle vyšetrení bylo nulové ![]()
a jako třešničku na dortu mi do průkazky dal razítko utz neumožňuje 100% detekci vrozených vývojových vad. Takže teď mi opravdu nezbyde nic jiného než si jít a zaplatit další vyšetření navíc jen díky neschopnosti jednoho doktora jestli se tomu vůbec doktor dá říkat
To neni doktor to je idiot,
co tam hledá? at táhne takhle nikomu nepomuže,
ja bych sním nadelala bordel co to je za dokotra kurna však stojí ta h.. ![]()