Poradna duly
Jana Čurdová
euricek píše:
termín porodu mam 4.července a když je o týden mladší tak je to tedy 11.července. Prve jsem to špatně napsalajinak dnes mi mimčo na Gennetu změřili atd a řekli, že je o týden mladší ale to už mi řekli i minule
Aha mne rekli že mám mimi o 2týdni vetší
byla sem 21+1tt a ona rekla že mimi´je 23+
tak proto se ptam jak to mám brat s termínem porodu ![]()
těžko říct raději se zeptej až půjdeš do poradny ale asi bych počítala s tím, že půjde ven o dva týdny dříve
co???? opravdu mam to brat že pujde o 2týdni drív ven?
jee at už je venku
ja mám termín 5.7 podle ultz,podle MS mám 12.7 takže by mohla bejt venku nekdy koncem června
No dekuju ja se poptám doktorky ![]()
soudim jen podle toho, ze ja mam mimco mensi tak se narodi pozdeji jinak opravdu netusim. Trebas to najdes nekde na netu
neni za co. Ja zase hledala jak je mozne, ze je mensi a taky nenasla a v gennetu mi bylo jen receno, ze to nevadi ale vic mi k tomu nerekla ![]()
No práve mne taky že holčička se má moc dobre a že je o 2 týdni větší,ale nic víc ![]()
Já v nějaké knížce četla, že je to proto, že jak ultrazvuk neukazuje přesně, tak se přesně stáří plodu na začátku nedá odhadnout. I mě na začátku na potvrzení taky řekli, že je to asi 6 nebo 7 týden, v gennetu mi vždycky dávali dvě data stáří plodu i dva termíny porodu, týden od sebe. A když jsem tam byla na posled, tak mi taky řekli o týden víc než původně.
to je hezký tak vlastně teď vůbec nevím kdy asi tak porodím
jinak už máme objednané věci na mimčo a to vše na koupání, přebalování, hračky, deky, lahvičky, dudlíky atd a je to celkem pálka
dudud píše:
ahojky těhulkytak Hani ty mě nakonec předženeš
?
Nevím asi to tak vyzerá,
a možná budem rodit spolu
![]()
Holky, už koukáte po kočárech? Máte vybráno? Já mám větší a větší dilema. Rozhoduju se mezi Inglesinou a Peg Perego - modulární systémy, a teď se mi líbí i Roan, ale tam se bojím, že je moc těžký a nemotorný. Potřebuju ho do města, bydlíme v kopci a nemáme auto…:S
ahoj ja mam termin 7.7 rosteme normalne su v 22 tt a uz i vim ze to bude kluk.
Sidinka píše:
ahoj ja mam termin 7.7 rosteme normalne su v 22 tt a uz i vim ze to bude kluk.
Binnuska: já už tedy kočárek mam ale dle toho co jsem zkoušela tak doporučuji trojkolku s předním otočným kolečkem a nafukovacíma kolama.