Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8698
1.3.12 20:50
euricek píše:
termín porodu mam 4.července a když je o týden mladší tak je to tedy 11.července. Prve jsem to špatně napsala :-) jinak dnes mi mimčo na Gennetu změřili atd a řekli, že je o týden mladší ale to už mi řekli i minule

Aha mne rekli že mám mimi o 2týdni vetší :nevim: byla sem 21+1tt a ona rekla že mimi´je 23+ :think: tak proto se ptam jak to mám brat s termínem porodu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
1.3.12 20:53

těžko říct raději se zeptej až půjdeš do poradny ale asi bych počítala s tím, že půjde ven o dva týdny dříve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
1.3.12 20:57

8o co???? opravdu mam to brat že pujde o 2týdni drív ven? :think: jee at už je venku :palec: ja mám termín 5.7 podle ultz,podle MS mám 12.7 takže by mohla bejt venku nekdy koncem června :roll: :pankac: No dekuju ja se poptám doktorky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
1.3.12 21:18

soudim jen podle toho, ze ja mam mimco mensi tak se narodi pozdeji jinak opravdu netusim. Trebas to najdes nekde na netu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
1.3.12 21:19

No práve že sem to hledala a nic :nevim: Ale dekuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
1.3.12 21:26

neni za co. Ja zase hledala jak je mozne, ze je mensi a taky nenasla a v gennetu mi bylo jen receno, ze to nevadi ale vic mi k tomu nerekla :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
1.3.12 22:13

No práve mne taky že holčička se má moc dobre a že je o 2 týdni větší,ale nic víc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
2.3.12 14:09

Já v nějaké knížce četla, že je to proto, že jak ultrazvuk neukazuje přesně, tak se přesně stáří plodu na začátku nedá odhadnout. I mě na začátku na potvrzení taky řekli, že je to asi 6 nebo 7 týden, v gennetu mi vždycky dávali dvě data stáří plodu i dva termíny porodu, týden od sebe. A když jsem tam byla na posled, tak mi taky řekli o týden víc než původně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dudud
2.3.12 16:44

ahojky těhulky :) tak Hani ty mě nakonec předženeš :lol: ?

• Citovat
  • Upravit
330
2.3.12 17:01

to je hezký tak vlastně teď vůbec nevím kdy asi tak porodím :( jinak už máme objednané věci na mimčo a to vše na koupání, přebalování, hračky, deky, lahvičky, dudlíky atd a je to celkem pálka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
2.3.12 18:08
dudud píše:
ahojky těhulky :) tak Hani ty mě nakonec předženeš :lol: ?

Nevím asi to tak vyzerá, :lol: :lol: a možná budem rodit spolu :pankac: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
4.3.12 20:48

Holky, už koukáte po kočárech? Máte vybráno? Já mám větší a větší dilema. Rozhoduju se mezi Inglesinou a Peg Perego - modulární systémy, a teď se mi líbí i Roan, ale tam se bojím, že je moc těžký a nemotorný. Potřebuju ho do města, bydlíme v kopci a nemáme auto…:S

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
5.3.12 12:04

ahoj ja mam termin 7.7 rosteme normalne su v 22 tt a uz i vim ze to bude kluk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
5.3.12 12:05
Sidinka píše:
ahoj ja mam termin 7.7 rosteme normalne su v 22 tt a uz i vim ze to bude kluk.
:palec: :palec: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
5.3.12 17:18

Binnuska: já už tedy kočárek mam ale dle toho co jsem zkoušela tak doporučuji trojkolku s předním otočným kolečkem a nafukovacíma kolama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí