Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
330
6.3.12 15:32

ja jsem objednavala oblecky tak ruzne na malvik.cz a pak na mimibazaru tam se da levne poridit nove oblecky a doplnky a nebo modrykonik.cz to je sice taky bazar ale da se najit hodne novych veci. Zrovna dnes jsem tam koupila nove capacky a cepicky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
6.3.12 15:34

mrknu dekuju :hug: ja bazari moc nee e ale nove nepoužite vecičky jo :pankac: dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
6.3.12 15:37

to ja taky kupuju vse nove ale jak rikam kdyz se hleda tak se najde a taky jsem nakoupila na nejbaby.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
6.3.12 16:40

Já mám teda i něco z bazárků, pač mi přijde zbytečný, aby měl všechno nový, když mi z toho za týden vyroste.
Jinak na kočárek není brzo, pač je taky z druhý ruky, ale jako nový a za tu cenu jsem si ho nemohla nechat ujít. Stejně jako kolotoč nad postýlku, měla jsem naprosto jasnou představu. Takový nový už nikde nemají a v bazárku byl taky za super cenu, tak jsem si ho koupila, i když ho nepotřebuju :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
6.3.12 17:27

Ahojky, taky se chystám kouknout i po bazarech, švagrová tam sehnala moc pěkný věci:-).O víkendu mi příbuzná přivezla prvních pár věcí, vaničku, košík na mimi, lehátko,no už se mi to doma začíná kupit:-). Jinak kočárek mám vyhlídnutý Firkon Verano Long.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
6.3.12 18:40

no ja i muj nemáme radi od ruky veci,ale to je každeho vec, :mrgreen: ja chci pro prvé mimi všeee nove a ja mam už kočárek vybraný,i postýlku a ted se my taky hromadí v skrini dupačky,a tak :lol: :dance: je to mooc krasne a vic mne bavý nakupovat pro malou než pro sebe :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
6.3.12 19:40

holky cítíte už všechny kopání? Náš malej kope jak o život a to pořád. Je to krásně vídět i na břišku a i polohy má zajímavé např. dnes ráno jsem se probudila a měla pěknou bouli na levé straně břicha :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
6.3.12 19:56

jinak já mam použitej akorád jedem komplet s tygříkem jelikož jsem nic podobného nikde jinde nenašla a prostě jsem neodolala :-) a pokud objevím další použité ale krásné oblečky tak neváhám a kupuju jelikož na tom nejde poznat zda je to nové nebo použité.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
6.3.12 20:58

krása tigřík je hezoučký já jen koukám že čekáme miminka na léto a všichni pořizují dupačky a mikinky atd.to snad ani v létě nevynosí ne to tak na podzim na jaro to jo ale v létě leda by bylo léto škaredé a chladné ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
6.3.12 21:01

já to beru tak, že může být ošklivé léto jak loni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
6.3.12 21:33

ahojky holky mužu se přidat?:) termín porodu červenec 2012 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
6.3.12 21:42

ahoj ja mam TP 7.7 budeme kluk :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
6.3.12 21:46

juuu :) takže si tedka ve 22 tt ??já mám zatim termín 18.7. a budeme holčička:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
6.3.12 21:50

tak taky graTUluju
jak si to uzivas chodis do prace nebo si valis sunky jakoo ja??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
6.3.12 21:56

valim si šunky :D a i nudim někdy :D já sem na pracáku takže tam i zustavám :) a co jinak máš už výbavičku ?:) já ještě ne … ptže co sem četla na netu holky potratily i ve 22 tt :( to je hruza nedokážu si to přestavit asi by mě tefilo !jelikož sem po IVF a bylo to dost těžké doufám e malou v pořádku donosim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí