Poradna duly
Jana Čurdová
Marluc píše:
Ahoj Holky,Luciet2: snad to brzi přejde a není to nic vážného možná je to z toho jak se roztahuje děloha,mě naštěstí nic netrápí jen to počasí dnestaky už mám pár foteček s bříškem
inspirovala sem se na netu
Jeee mas hezke fotky no ja su 22+5tt a mam o neco menší ale ty ho teda mas
![]()
Holky, neuvažujete některá o 4D ultrazvuku? Plánujeme jít do Gennetu ale nemáte některá jiný tip kam jít v Praze jinam? ![]()
aha takze 4D je to videjko co tu nedavno nekdo daval:)
a to stoji asi vic nez 3D co?
to nevím zda je to dražší v gennetu to stojí 1200Kč a je to záznam na dvd + fotka a trvá to celkem hodinu
ahojky, tak už je to 100%, je to kluk a TP se přiblížil o 2 dny,17. 7. ![]()
euricek…nene to se pleteš
3d je taky pohyblivý.....4D je že sou akorát vidět orgány…a jak jimi prochází krev a živiny…jinak je to uplně stejné…videjko máš z obou a pohyblivé:)
tak to jsem netušila ale každopádně půjdem na 4d, když už tak už ![]()
to 4d je uplně to stejné
akorát to mimi vidíš blběji ptže je pruhledný…a jsou spiš vidět ty organy
díky za info, to si možná ještě teda rozmyslíme zda 3 nebo 4d
Holky za poslední 3 týdny mi to poskočilo o dost do té doby nešlo skoro poznat že jsem těhotná
ale taky se mi chce pořád na malou
a malej krásně kope hlavně večer a de to krásně vidět
![]()
Teda holky, vy jste se zas rozjeli
Vítám nově příchozí
Mě teda bříško pěkně roste však jsem taky 23+5, ale pořád mi přijde takový málo kulatý
Dneska mi ségra přivezla ten kočárek. Ten je táák mooc boží!!! Hlavně v barvě, kterou tady okolo nikdo nemá
Ale už se těším až půjdu z práce na ty dva měsíce před porodem, abych mohla nakupovat, pač když mám volno, tak se mi mezi lidi fáákt nechce. Docela se těšim, že mezi ně nebudu muset každý den ![]()
Jinak my teda kopeme o sto šest nejvíc taťku do ruky
ještě není na světě a už ho má omotanýho kolem prstíku.