Poradna duly
Jana Čurdová
Teena21 píše:
Hopsasa: aha tak dekuju, takze ten samy den mi to neudelaji…musim se objednat zvlast?
ahojky..no mělo by to být jak říkám aspon u nás teda..ve 2 týdne sem bylůa na normálním to tak má každej s kým sem mluvila.A 3D je nadstandart kterej si musíš zaplati..na to su objednaná až nejak 25-26 týden..je to nejlepší prý tak od 24-26 říkala doktorka..já budu platit 950 kč dostanu fotky 3d a dvd s videem..v tom 20 týdnu pokud je to třeba hodnej doktor ti to přepne na chvilku do 3d..me to taky na chvílu zapl tskže sem malouve 3d videla pár minutek, ale vyložene ten 3d jako takovej trvá snad aspon půl hodky nebo tak možná dýl, nevim přesně..ale každopádne se objednává zvlášt a platí se všude ![]()
Děkuji holky,jste mě trochu uklidnily ale co to teda může bejt taky teda nevím
snad je to jen tím datumem že není přesný kdy jsem otěhotněla tak nejde přesně určit jak je mimi staré jen mě trápí že mi řekli že má menší hlavičku než by měl mět k tomuhle týdnu co bych měla bějt ![]()
Ahojda holky.....tak dneska na poradně mi oznámily že budu mít plánovanej cisařák…mám vcestnou placentu
Aha
ja se tesila, ze uz to uvidim a budu mit divko doma. Tak dekuju moc za info.
Teena21 píše:
Ahaja se tesila, ze uz to uvidim a budu mit divko doma. Tak dekuju moc za info.
nene to si ještě počkáš, ty jsi v kolikátým?já ted ve čtvrtek končím 24 týden, a na jdu trovna na ten glukozovej test na sukrovku a příští pátek jdu na ten 3D,tak se nemůžu dočkat už
taky bych sla na 3D ale neni penis neni laska:) natoz 3D nadstandart:)
Luciet: co to znamená ?
a jak se to projevuje?…má to i své pro ![]()
hopsasa: ja jsem ve 21., dnes jsem byla na tom kontrolnim a doktor byl pekne divnej, rikal mymu miminku mimino a vubec, celkové mi nesedl
, ani mi tam na chvilku nezastavil, abych videla jak si tam zije, jezdil tam s tim pristrojem jak blazen a porad nemluvil - neprijemny pocit. Tak jsem se ojednala na ten 4D a budu platit 1000,– za 15-20min vidoe zaznamu a pozor…pouze jednu barevnou fotku :-/ ale asi 10 cernobily. Jdu tam na zacatku kvetna a doufám, že mi to bude dělat někdo jiný. A pořád jim říkám, jak mě bolí to břicho a uplně to ignorujou, Občas mám při chůzi (hlavně z kopce) pocit, že ze mě vypadne celá děloha, fakt hnusná bolest :-/
Ahojky placenta zavírá východ vlastně…prý se to normálně pozná že je krvácení …ale mě to zjistil gyndař na normálním UTZ…mám ted obavy dost aby se malá udržela do termínu ale snad joo
Jinak sem taky ve 21tt
Teena21 píše:
hopsasa: ja jsem ve 21., dnes jsem byla na tom kontrolnim a doktor byl pekne divnej, rikal mymu miminku mimino a vubec, celkové mi nesedl, ani mi tam na chvilku nezastavil, abych videla jak si tam zije, jezdil tam s tim pristrojem jak blazen a porad nemluvil - neprijemny pocit. Tak jsem se ojednala na ten 4D a budu platit 1000,– za 15-20min vidoe zaznamu a pozor…pouze jednu barevnou fotku :-/ ale asi 10 cernobily. Jdu tam na zacatku kvetna a doufám, že mi to bude dělat někdo jiný. A pořád jim říkám, jak mě bolí to břicho a uplně to ignorujou, Občas mám při chůzi (hlavně z kopce) pocit, že ze mě vypadne celá děloha, fakt hnusná bolest :-/
tak di jinam kocko to prece nemuzou ignorovat a ty taky ne,ikdyz me pri chuzi tlaci mocak takze mam pokazdy pocit ze to nedonesu.
Teena21 píše:
hopsasa: ja jsem ve 21., dnes jsem byla na tom kontrolnim a doktor byl pekne divnej, rikal mymu miminku mimino a vubec, celkové mi nesedl, ani mi tam na chvilku nezastavil, abych videla jak si tam zije, jezdil tam s tim pristrojem jak blazen a porad nemluvil - neprijemny pocit. Tak jsem se ojednala na ten 4D a budu platit 1000,– za 15-20min vidoe zaznamu a pozor…pouze jednu barevnou fotku :-/ ale asi 10 cernobily. Jdu tam na zacatku kvetna a doufám, že mi to bude dělat někdo jiný. A pořád jim říkám, jak mě bolí to břicho a uplně to ignorujou, Občas mám při chůzi (hlavně z kopce) pocit, že ze mě vypadne celá děloha, fakt hnusná bolest :-/
no nekteří doktori sou opravdu hnusní..já s tím zkušenost nemám, ale kamarádka si hdne stežujwe..ž sou odměření a tak..ta dr. co to dělá mě vždy ten UZ ( v CAR,sem tam zůstala po tom oplodnění), tak ta vždycky..tak se ukaž broučku..oddělej tu ručičku a tak..fkt hezkej přístup jde videt že má ty tvorečky ráda..no tak snad ti to bud někdo jinej delat no
jinak místo příjemnýho zážitku si pak odnášíš spíš nepříjemný pocity no ![]()
a jinak s tou bolestí to tě bolí i jako podbříšk hodně?mě sem tam jak kdyby na slabý krámy trošišku jen chvílu a aspon týden mi dělá to, jak kdybych to měla dole oteklý a přesně jak říkáš tak na vypadnutí..i kdyžztnu tak to cítím prostě nějak..má to víc těhulí na diskuzi..dneska jde jedna kočenka k dr. tak se na to bude ptat..snad je to normálkní no..asi jo když to má víc lidí
Pri menstruaci me nikdy nic neboli. Jj, je to v dolni cast bricha, obcas i krece, ale jak rikam, hlavne to tahani pri chuzi. Tak snad je to normalni, kdyz to ma vic lidi a nikdo tomu pozornost nevenuje :-/
Teena21 píše:
Pri menstruaci me nikdy nic neboli. Jj, je to v dolni cast bricha, obcas i krece, ale jak rikam, hlavne to tahani pri chuzi. Tak snad je to normalni, kdyz to ma vic lidi a nikdo tomu pozornost nevenuje :-/
napíšu až budu vedet co řekl dr. té kočence na jiné diskuzi..já doufám že to taky nic není..ale tebe to trápí asi vís¨c jak koukám..mě spíš když du čurata zatnu jak kdyby tak to je cítit.. a nekdy pocit opuchlosti
taky mám fotečky na ledničce a kupodivu,tam mám taky 13,6cm,to teda nevím co to znamená