Poradna duly
Jana Čurdová
Jej holky, tak to mám taky, zrovna jsem přemýšlela, jestli nemám zajít za doktorkou a nebo jí aspoň zavolat, ale když to má víc těhulek, tak to asi nebude nic vážného.
Jinak LucieT, taky jdu na porod sekcí, ale u mě to bylo jasný už po tripple testech, tak jsem fakt připravená (přečetla jsem o tom snad už všecko) a počítej s tím, že se ti termín porodu posune o dva týdny dřív, protože císařem se miminka rodí v 38.týdnu a ne ve 40 tt.
Já si říkám, že je to lepší, pač mám jistotu, že se nic s malým nezvrtne, zbytečně ho nebudou dusit a jako bonus nebude vůbec zmuchlaný ![]()
ahojte, tak na ten spodek ta kočenka dostala detralex..prý jak to mimčo tam tlačí tak to muže opuchnout a bolet jak kdyby a nebo se vyduje žíla..takže záleží jakmoc to má každej závažný jestli je to na prášek nebo ne..asi zhodnotí dr.
Ahoj Holky
máte některá taky problém se žlutavím vítokem nebo špiněním já mám sice né pořád v kuse ale sem tam jo a celkem mě to vadí ![]()
Ahojky, já jsem špinila cca do 14tt a tak mě doktorka už nepustila do práce a nemůžu nic těžkého nosit a to ani nákup a výtok jsem také měla a na to mi předepsala globulus.
Ahojky,já nešpinila vůbec jen ten výtok mě ted trápí ,a nevíš co to způsobuje? já du do poradny až ve středu tak sem netrpělivá ![]()
tak to už nevím ale doktorka mi říkala, že je to v těhu běžné
určitě nebude. Já jsem si vzala jen jednu tu tobolku a bylo po problému ![]()
Sidinko..co ty reklamy? dá se to? nepřijde ti jich na email moc? díky za info, nějaký penízek by se hodil
Darwin píše:
Sidinko..co ty reklamy? dá se to? nepřijde ti jich na email moc? díky za info, nějaký penízek by se hodil
nene chodi jen dve tri denne nekdy ani to ne,a je to za jednu 0,50 az 2 kc a kdyztak se prohlas na me dik budu za to mit bonusek?)) ![]()
Tak jsme včera sestavili postýlku, na tohle pověrčivá nejsem a už jsem to prostě nemohla vydržet, tak jsem si udělala radost
nevíte ale kde sehnat nějaký pěkný nebesa a takový ten látkový mantinel?
Ahoj holky, cetla jsem jen posledni 2 stranky prispevku, ale psaly jste tu hlave o dvou problemech v tehotenstvi. Prvni, tlak v podbrisku pri chuzi. Tohle je pry uplne bezny, je to bolest z napinani deloznich svalu, na ktery se ted zacina docela dost stupnovat tlak..Druhy problem, vytok v druhym trimestru. Pry taky normalka, byva takovy kalny az zluty a ma tuzsi konzistenci. Neni pry duvod se tim znepokojovat. ![]()
Nodynka píše:
Ahoj holky, cetla jsem jen posledni 2 stranky prispevku, ale psaly jste tu hlave o dvou problemech v tehotenstvi. Prvni, tlak v podbrisku pri chuzi. Tohle je pry uplne bezny, je to bolest z napinani deloznich svalu, na ktery se ted zacina docela dost stupnovat tlak..Druhy problem, vytok v druhym trimestru. Pry taky normalka, byva takovy kalny az zluty a ma tuzsi konzistenci. Neni pry duvod se tim znepokojovat.
ahojte holky..tak s tím týtokem je tonormální mi říkal dr..že bílej až do žluta je ok..když je to tekutý jako..když by to bylo hrudkovitý hodně jak ttvaroh tak už tm může být nejakj problémek..ukazoval mi to i na obrazovce kolik tam toho mám no vypdalo to hnusně jako..ale říkal neznepokojujte se je to ¨normální chrání to dělohu před infekcí.. a jinak ty tlaky:norlální to je, může se tam vydutzíla aji někomu(jedné kočence to tak vylezlo) dostala na to detralex nejakje prášek..nic hroznýho by to nemělo bát, je to tím jak mimčo tlačí na ten spodek,může se bud udelat hmeroid nebo vylézt ty žíly nějaký nebo to opuchnout..(takový pocity opuchnutí mám já) takže je to určitě ok nebojte ![]()
Nodynka píše:
Ahoj holky, cetla jsem jen posledni 2 stranky prispevku, ale psaly jste tu hlave o dvou problemech v tehotenstvi. Prvni, tlak v podbrisku pri chuzi. Tohle je pry uplne bezny, je to bolest z napinani deloznich svalu, na ktery se ted zacina docela dost stupnovat tlak..Druhy problem, vytok v druhym trimestru. Pry taky normalka, byva takovy kalny az zluty a ma tuzsi konzistenci. Neni pry duvod se tim znepokojovat.
Jenomže to taky muže být kvasinkama, třeba hlídat. Vzestupné infekce můžou zpusobit předčasný porod.
Jinak vás zdravím. Čtu poctivě, jen nebylo toliko času psát.
Ahoj holky
ráda bych se k Vám přidala.Mám termín 19.7. a čekáme holčičku.S tlakem v podbříšku při chůzi mám taky problém,ale doktorka mě ujistili,že to opravdu nic není