Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8698
21.3.12 09:33

Dekuju Nodynko :kytka: ja su klidná,delám jen co mužu,a jinak ležíme, :) ja jí ríkam že at si uvnitř ješte užije,pak už bude pozde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
21.3.12 12:37

Ahoj holky, mám takový pracovně-právní problém. Vypadá to, že se moje pracovní pozice bude s mým odchodem na mateřskou RUŠIT!!! Odcházím někdy kolem 25/5. Holky, bude mi i přesto rušení zaměstnavatel povinnen platit mateřskou a dát odstupný? A když, tak v jaký výši (2, nebo 3 platy) a kdy (před nástupem na mateřskou nebo po skončení mateřský (tj. mezi přechodem z MD na rodičovskou dov.)???
Jsem z tý informace teď teda totálně v háji 8o :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
21.3.12 14:13

Ahoj holky :mavam: ,dnes mi dortorka řekla že se ji zdá že se mi zkracuje čípek a pak se dívala ultrazvukem dovnitř a naštěstí byl zavřený :dance: ale mám být v klidu víc ležet a nic netahat ..máte taky s tím skušenosti některá?? zas další nervy a čekání do další kontroli jestli bude vše ok ..teď sem 26+6tt :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
21.3.12 17:41

Nodynko,tak stímhle já ti nepomůžu :( snad holky poradí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
21.3.12 17:45

Hana89:Moje sestra měla taky takový podobný problém,byla zavřelá do nemocnice a tam si v klidu i když ne v pohodlí brďolku donosila.Ale věřím,pokud budeš v klidku doma zvládnete to s malou i tak :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
21.3.12 17:50
Nodynka píše:
Ahoj holky, mám takový pracovně-právní problém. Vypadá to, že se moje pracovní pozice bude s mým odchodem na mateřskou RUŠIT!!! Odcházím někdy kolem 25/5. Holky, bude mi i přesto rušení zaměstnavatel povinnen platit mateřskou a dát odstupný? A když, tak v jaký výši (2, nebo 3 platy) a kdy (před nástupem na mateřskou nebo po skončení mateřský (tj. mezi přechodem z MD na rodičovskou dov.)???
Jsem z tý informace teď teda totálně v háji 8o :zed:

Nodynko PPM ti platí sociálka, ne zaměstnavatel, takže ano, na PPm nárok mít budeš pořád.
Co se týká odstupného, taktéž na něj máš nárok. Pokud se nedomluvíte jinak, tak předpokládám, že ho dostaneš někdy souběžně s termínem zániku místa. Odstupné se standartně dává ve výši 3 platů, 3 + 2 měsíční platy se dávají v případě, že ti nemužou nebo nejsou schopni umožnit dvouměsíční výpovědní lhůtu.

• Citovat
  • Upravit
84
22.3.12 08:48

La kofola: Moc děkuju!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
22.3.12 09:57

Včera jsem vám šla normálně po ulici a najdenou se mi rozbušilo srdce, jako kdybych snad běhala sprinty nebo co, tak jsem si na chvíli sedla a přešlo to, ale o pět minut později se to vrátilo, k tomu se přidala nevolnost a udělalo se mi černo před očima. 15 minut jsem seděla na lavičce a lidi na mě koukali úplně s odporem, jako kdybych dělala úplně něco nevhodného. Když jsem byla schopná vstát, tak se u mě ještě půl hoďky střídal pocit zimi a horka, nevíte, co to mohlo být? Do poradny jdu až v pondělí. Ale už to nikdy nechci zažít. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dudud
22.3.12 10:25

ahojky FairyDrumy :mavam: zažila jsem toto samé před týdnem a dr mi řekl,že je to od páteře,jak rostoucí mimčo tlačí,neboj není to nic vážného,ale vím,že je to nepříjemný a člověk se bojí,že sebou švihne 8o

• Citovat
  • Upravit
84
22.3.12 10:52

FairyDrummy a dudud: Holky, může to být i od nízkého tlaku! Prostě vám najednou spadne (zejména když jste úplně v klidu, někde sedíte, čtete si, nebo si jen tak na pohodu jdete svým tempem), to pak srdíčko začne rychleji bušit, aby vám do mozku přivádělo víc krve, jinak byste s sebou mohly fakt švihnout. Většinou je to spojeno s pocity střídání tělesný teploty, mravenčení v rukách i nohách apod. Nejvíc na to pomáhá si někde dát kafe, nebo jiný povzbuzovák.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dudud
22.3.12 11:07

Nodynka: to je taky pravda,nemáme to lehký,ale už se nám to blíží všem pomalu do finiše a bude líp :hug:

• Citovat
  • Upravit
148
22.3.12 11:26

Mě naštěstí nebylo ještě vůbec špatně a doufám že ani nebude :think: už tak mám strach aby bylo vše až do konce těhu v pořádku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dudud
22.3.12 11:31

holky v kolykátém jste týdnu :) ?

• Citovat
  • Upravit
2598
22.3.12 12:02
dudud píše:
holky v kolykátém jste týdnu :) ?

já sem dneska 25+1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
22.3.12 12:50

dudud: 23+3 a 6kg nahoře :-) Dýchavičnost, únava, občas bolest v zádech, ale jinak ťukám „zatím dobrý“ :palec: Maličká se mele každý den :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí