Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
330
19.3.12 16:29

Dlaždička: Ahojky, vítám tě tady :-) já mam termín 4.7. ale malej je menší tak budu rodit cca o týden později

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2598
19.3.12 16:33
euricek píše:
Dlaždička: Ahojky, vítám tě tady :-) já mam termín 4.7. ale malej je menší tak budu rodit cca o týden později

já 5.7. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
19.3.12 17:39
euricek píše:

Ahojky ,můžu se zeptat v kolikátém týdnu jsi mě dokrot řekl že naše mimi má menší hlavičku na ten týden co jsem ale průtoky jsou v pořádku a mozek se taky dobře vivíjí říkal že to může být špatně určené termýn porodu řekl že se nemám znepokojovat ale stejně mě to trápí :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
19.3.12 17:56

jsem 24+4 a take mi bylo receno, ze to nicemu nevadi a nema me to trapit tak se tim netrapim ale stejnak se budu pristi ut ptat me doktorky jak je to mozne. Ale bylo mi receno, ze je celkove mensi a ne jen hlavicku ale urcite to nic nebude to by nas prece poslali na dalsi vysetreni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2598
19.3.12 17:59
euricek píše:
jsem 24+4 a take mi bylo receno, ze to nicemu nevadi a nema me to trapit tak se tim netrapim ale stejnak se budu pristi ut ptat me doktorky jak je to mozne. Ale bylo mi receno, ze je celkove mensi a ne jen hlavicku ale urcite to nic nebude to by nas prece poslali na dalsi vysetreni

mě zase zjistili jen 2 cévy v pupečníku misto 3 co ají být…musí se to akorát prý hlídat ultrazvukama skrz velikostmiminka..že právě může být nějaký malý..taky sem z toho byla hodně špatná..ale zatím se vyvíjí jak má, ale nejak ke konci se to muže zastavit nebo co…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
19.3.12 19:58
hopsasa píše:
euricek píše:
mě zase zjistili jen 2 cévy v pupečníku misto 3 co ají být…musí se to akorát prý hlídat ultrazvukama skrz velikostmiminka..že právě může být nějaký malý..taky sem z toho byla hodně špatná..ale zatím se vyvíjí jak má, ale nejak ke konci se to muže zastavit nebo co…

Ahojky taky mi právě řekli že mám jen dvě cévy to mi řekli 21tt a na kontrole 24tt mi řekli že má menší hlavičku tak mám jít tas ne ten větší UTZ kolem toho 30tt tak snad bude růst prďolka naše :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
19.3.12 19:59
euricek píše:

Ukiňuje mě že to nemusí být tak moc vážné snad :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2598
19.3.12 20:27
Marluc píše:
hopsasa píše:
euricek píše:
mě zase zjistili jen 2 cévy v pupečníku misto 3 co ají být…musí se to akorát prý hlídat ultrazvukama skrz velikostmiminka..že právě může být nějaký malý..taky sem z toho byla hodně špatná..ale zatím se vyvíjí jak má, ale nejak ke konci se to muže zastavit nebo co…
Ahojky taky mi právě řekli že mám jen dvě cévy to mi řekli 21tt a na kontrole 24tt mi řekli že má menší hlavičku tak mám jít tas ne ten větší UTZ kolem toho 30tt tak snad bude růst prďolka naše :srdce:

jo? no to doufám teda že mi taky neřeknou..já jdu ted na kontrolu ve středu tak snad..bože bože furt nejaký stresy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
19.3.12 20:50
hopsasa píše:
Marluc píše:
hopsasa píše:
euricek píše:
Ahojky taky mi právě řekli že mám jen dvě cévy to mi řekli 21tt a na kontrole 24tt mi řekli že má menší hlavičku tak mám jít tas ne ten větší UTZ kolem toho 30tt tak snad bude růst prďolka naše :srdce:
jo? no to doufám teda že mi taky neřeknou..já jdu ted na kontrolu ve středu tak snad..bože bože furt nejaký stresy..

Ale řekl že se nemám moc znepokojovat mozek a průtoky jsou v pořádku říkal tak snad bude jen menší mimi jinak dofám všechno v pořádku . jo sou to hrozný stresy ale to už k tomu asi patří :think: .Tak mi pak napiš co Ti řekli snad budeš mýt vše v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2598
20.3.12 06:28
Marluc píše:
hopsasa píše:
Marluc píše:
hopsasa píše:
euricek píše:
Ale řekl že se nemám moc znepokojovat mozek a průtoky jsou v pořádku říkal tak snad bude jen menší mimi jinak dofám všechno v pořádku . jo sou to hrozný stresy ale to už k tomu asi patří :think: .Tak mi pak napiš co Ti řekli snad budeš mýt vše v pořádku :)

jo mě taky dr. řekl,, to je v normě ty cévy, ,, nejak s tím moc nezabýval..jen doktorka co mi dělala UZ se mě ptala jestli chcu jít na plodovku..sem řekla že ne…tak řekla že se to ted a bude hlídat jen přes UZ jestli se stále bude vyvíjet v pohodě.Jinak sme naprosto zdravý,i na kardio UZ sme byli za 500 srdíčko naprosto ok..takže snad to bude dobrý u mě i u tebe :-) jö písnu pak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dana Vilímková
20.3.12 08:40

ahoj holky :mavam: tak jsme včera absolovali test na cukrovku,no to je teda chutovka :poblion: 3krát mi brali krev a 3krát jsem dávala moč a trvá to 2hodky,ale snad bude vše ok,jsme 25+1tt a termín porodu se nám posunul na 2.7. :) jo a na ty křeče v nohách je prý vyborný sníst každy den jeden banán a lžičku merunkový marmelády,lepší než do sebe prát pořád nejaký prášky.Jinak měříme 33cm a váha 610grm :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
533
20.3.12 08:57

euricek:Děkuji za přivítání :) Už máš nějaké věcičky nakoupené?Já jsem včera obědnávala postýlku a přebalovací skříňku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
20.3.12 09:17

nakoupene uz mam temer vse teda az na nejake malickosti jako jeste nejakou kosmetiku, prosteladla a nakup v lekarne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
20.3.12 09:39

aji kočárek??a pro jaký ste se rozhodli?já pořád zvařuji,nejspíš si pro něho zajedu do Polska.jsou tam lepší ceny.máš moc hezkou profilovou fotečku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
20.3.12 10:03

jj máme i kočárek Mothercare my3 ten se v Čr vůbec neprodává ale je podobný jako quinny a i cenově

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí