Poradna duly
Jana Čurdová
nedostatek hořčíku..taky se mi to stalo 2× v noci as tím ztvrdlo břicho..vypila sem magnesku a zobla si hořík (magnesium) a dobrý zatím ![]()
děkuju,vím,že to patří k mimču,ale někdy je to nesnesitelný
ale o magnesku jsem už slyšela,děkuju ![]()
Hopsasa: aha tak dekuju, takze ten samy den mi to neudelaji…musim se objednat zvlast?
dudud píše:
děkuju,vím,že to patří k mimču,ale někdy je to nesnesitelnýale o magnesku jsem už slyšela,děkuju
Ahoj dudud jak je? tebe tady zastihnout se nekdy nedá ![]()
čauky Hani
no já tu moc nejsem,ale polepším se
jojo vše je ok,akorát mě začínají zlobit nejak křeče v nohách,ale zítra skáknu do lékarny pro nejaký lektvárek
jinak rosteme dobře,včera jsme byli na ulz a máme 31 cm a 560grm
no a 9 kg nahoře
co ty??
Ja jdu na ko až v pondelí a nevim zda my udelají ultz,ja myslím že už ne
sme dnes 23+2tt a mame 7kg ![]()
my jsme 24+2tt
ulz ti určo udělaj,to jdeš do poradny? a pokud ne,tak pana doktora popros at ti mrnouska ukáže a změří ![]()
A myslíš že to udela no normalne jdu na kontrolu k svojemu,ani minulý mesic my nedelal ultz jen mne koukl na čípek a hotovo ![]()
to mně minule taky,ale včera jsem ho poprosila a v pohodě,neboj jen se ozvi ![]()
Ahoj holky, dnes sem byla na kontrole a doktorka mi řekla že malej má menší hlavičku na ten týden co jsem měla bych být 25+4 ale vypadá to že jsem 24+4 jinak vše v pořádku proudění krve a růst mozečku,na fotce mám napsané že měří 13.6 cm ale to je asi bez nožiček kolik tam máte napsané vy v těchto týdnech pokud máte foto děkuji ![]()
ahoj Marluc
my jsme 24+2tt a celý měříme 31 cm,takže vy jste měřeni jen k zadečku a víš pohlaví? ![]()
ja mam na každej fotečke napsano 13,6cm a to každy mesic a to se my nezda že to je i ted to bude neco jiné? ne?
![]()
počkej,ale jak píše Hani,to je pravda,tmusí přece měřit už víc nee? to bude asi rozměr něčeho jineho,ale nenapadá mě čeho ![]()
No ja mam fotečky na ledničce a byla sem se podivat mam fotky z 12,15,20,22tt a všude mam napsano 13,6cm a to je blbost aby tolik merilo male to ne
![]()