Poradna duly
Jana Čurdová
dobry ne??
jinak na tom barandove davaji ten dokument Nez se narodi, dobry kouala sem i vcera i dnes super ,jen nevim co bylo v prvnim dile,a jestli je to negde na netu?
nevite negdo??
Ahoj holky, tak jsem dnes po velkem UTZ, a hlasim, ze je vse jak ma a ze s manzelem cekame holcicku. Verunku. Jsme z toho oba uplne hotovy! Podle MS mam TP 17/7 a podle UTZ 19/7. Takze pidi odchylka. Ktera, ze to budete rodit stejne? Zdravim a posilam pusu vsem ![]()
taak velika gratulace.koukam ze tento rok je rok holcicek.u nas v baraku se ted narodily dve,kamaradky taky ceka holku,podle tech ruzovejch a fialovejch kocarku co tu u nas vidim jezdit je jich fakt dost.
to bude mit ten muj kluk co delat aby to vsechno obehal a osukal:) ![]()
Sidlinka: Diky za gratulaci! Nam to bylo jedno, holka nebo kluk, meli bychom je radi i tak
Blahopreju ke chlapeckovi! ![]()
Nodynka píše:
Ahoj holky, tak jsem dnes po velkem UTZ, a hlasim, ze je vse jak ma a ze s manzelem cekame holcicku. Verunku. Jsme z toho oba uplne hotovy! Podle MS mam TP 17/7 a podle UTZ 19/7. Takze pidi odchylka. Ktera, ze to budete rodit stejne? Zdravim a posilam pusu vsem
jee tak moc gratuluji,jo no holčičky pro tatínky že? a Verunka je hezke jmeno,
ja ani nevim kdy rodim mam 4termíny a mužu si vyberat,
a v kolkatem si týdnu? ![]()
Nodynka píše:
Sidlinka: Diky za gratulaci! Nam to bylo jedno, holka nebo kluk, meli bychom je radi i takBlahopreju ke chlapeckovi!
dekuji,to vis mladej je celej bez sebe ze bude mit klula hlavne ze se bude jmenovet po nem,coz ja su proti,lae asi nevyhraju.no co uz bude ho nesnaset syn za to a ne me.ja bych brala Lukase nebo Jakuba
Sidi a tak možná ješte zmeníte jmeno ne,? muj chtel chlapečka Petr taky po nem ja chtela Matyska a nakonec je to holka,Ale muj stale rika bříšku Matysek takže jde to zmenit
I když ja bych asi chtela i syna Petr protože sme si s mojim pred svadbou dali vytetovat jmena na zada ja jeho a on moje,a kdyby neco mohu ríct že je to syn
Ale to až pozdej ted se radujeme s princezny ![]()
Hana89: Jsem ve 21t a sedi mi to jak podle menses, tak podle utz. Doktor rikal, ze to vidi na porod mezi 12/7 - 20/7, tak uvidim
Jinak diky za gratulku, Verunka byla u holcicky jasna volba..
Sidlinka: Lukas i Jakub jsou moc pekna jmena!!!
No ja su 22+3tt a podle mnezes mam 12.7 podle ultz 5.7 podle velkeho ultrz mám 1.7 a ješte na vyšetrení nam rekli že mala je o 14dnu větší tak mužeme rodit i 20-30.6
takže ktový, ![]()
Hana89: To si delas srandu, ne? No, tak nevim o nikom, kdo by mel v terminech porodu rozptyl cca mesic
To abys mela sbalenou tasku do porodnice (pro jistotu) uz na zacatku cervna (at se nic nepodceni)
![]()
Nodynka píše:
Hana89: To si delas srandu, ne? No, tak nevim o nikom, kdo by mel v terminech porodu rozptyl cca mesicTo abys mela sbalenou tasku do porodnice (pro jistotu) uz na zacatku cervna (at se nic nepodceni)
![]()
Jj taška bude zbalená at se pak nedivím,
ale hlevné je že mala je zdrava ma pul kila
a je větší no co
sem asi jediná ze 4 termínami,taky sem čučela, ![]()
Hani:nevim on je mladej dost tvrdohlavej takze asi nemam sanci na jiny jmeno,kdekoliv na to zavedu tema tak se rozcili:)
taky ho chce nechat pokrtit tak sem pramyslela ze by mokl mit dve jmena ale itak mi to nechcce dovolit.
jinak me dr. rovnou vypocital termin na 7.7 a tim to haslo,dokonce i na ultrzvuku to vypocitala takto.vsak na to maji ty klecka apodle posledni prvni menstruace a mas to.
Nodynka píše:
Ahoj holky, tak jsem dnes po velkem UTZ, a hlasim, ze je vse jak ma a ze s manzelem cekame holcicku. Verunku. Jsme z toho oba uplne hotovy! Podle MS mam TP 17/7 a podle UTZ 19/7. Takze pidi odchylka. Ktera, ze to budete rodit stejne? Zdravim a posilam pusu vsem
Také gratuluji k holčičce
Krásne jméno… ![]()
Nodynka:
Gratuluju
, já jdu na velký UTZ v pondělí,už se nemůžu dočkat, snad už se nám taky odtajní pohlaví.Já mám TP zatím na 18.7.,tak pokud mi to po tom UZ nezmění budem nastejno ![]()