Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8698
7.3.12 12:31
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
7.3.12 12:36

dobry ne??
jinak na tom barandove davaji ten dokument Nez se narodi, dobry kouala sem i vcera i dnes super ,jen nevim co bylo v prvnim dile,a jestli je to negde na netu?
nevite negdo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
7.3.12 13:13

♥Verunka♥

Ahoj holky, tak jsem dnes po velkem UTZ, a hlasim, ze je vse jak ma a ze s manzelem cekame holcicku. Verunku. Jsme z toho oba uplne hotovy! Podle MS mam TP 17/7 a podle UTZ 19/7. Takze pidi odchylka. Ktera, ze to budete rodit stejne? Zdravim a posilam pusu vsem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
7.3.12 13:17

taak velika gratulace.koukam ze tento rok je rok holcicek.u nas v baraku se ted narodily dve,kamaradky taky ceka holku,podle tech ruzovejch a fialovejch kocarku co tu u nas vidim jezdit je jich fakt dost.
to bude mit ten muj kluk co delat aby to vsechno obehal a osukal:) :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
7.3.12 13:24

Sidlinka: Diky za gratulaci! Nam to bylo jedno, holka nebo kluk, meli bychom je radi i tak :srdce: Blahopreju ke chlapeckovi! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
7.3.12 13:24
Nodynka píše:
Ahoj holky, tak jsem dnes po velkem UTZ, a hlasim, ze je vse jak ma a ze s manzelem cekame holcicku. Verunku. Jsme z toho oba uplne hotovy! Podle MS mam TP 17/7 a podle UTZ 19/7. Takze pidi odchylka. Ktera, ze to budete rodit stejne? Zdravim a posilam pusu vsem :)

jee tak moc gratuluji,jo no holčičky pro tatínky že? a Verunka je hezke jmeno, :pankac: ja ani nevim kdy rodim mam 4termíny a mužu si vyberat, :lol: a v kolkatem si týdnu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
7.3.12 13:27
Nodynka píše:
Sidlinka: Diky za gratulaci! Nam to bylo jedno, holka nebo kluk, meli bychom je radi i tak :srdce: Blahopreju ke chlapeckovi! :srdce:

dekuji,to vis mladej je celej bez sebe ze bude mit klula hlavne ze se bude jmenovet po nem,coz ja su proti,lae asi nevyhraju.no co uz bude ho nesnaset syn za to a ne me.ja bych brala Lukase nebo Jakuba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
7.3.12 13:31

Sidi a tak možná ješte zmeníte jmeno ne,? muj chtel chlapečka Petr taky po nem ja chtela Matyska a nakonec je to holka,Ale muj stale rika bříšku Matysek takže jde to zmenit :mrgreen: I když ja bych asi chtela i syna Petr protože sme si s mojim pred svadbou dali vytetovat jmena na zada ja jeho a on moje,a kdyby neco mohu ríct že je to syn :oops: :lol: Ale to až pozdej ted se radujeme s princezny :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
7.3.12 13:37

Hana89: Jsem ve 21t a sedi mi to jak podle menses, tak podle utz. Doktor rikal, ze to vidi na porod mezi 12/7 - 20/7, tak uvidim :-) Jinak diky za gratulku, Verunka byla u holcicky jasna volba..
Sidlinka: Lukas i Jakub jsou moc pekna jmena!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
7.3.12 13:40

No ja su 22+3tt a podle mnezes mam 12.7 podle ultz 5.7 podle velkeho ultrz mám 1.7 a ješte na vyšetrení nam rekli že mala je o 14dnu větší tak mužeme rodit i 20-30.6 :lol: :lol: :lol: takže ktový, :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
7.3.12 13:45

Hana89: To si delas srandu, ne? No, tak nevim o nikom, kdo by mel v terminech porodu rozptyl cca mesic :mrgreen: To abys mela sbalenou tasku do porodnice (pro jistotu) uz na zacatku cervna (at se nic nepodceni) :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
7.3.12 13:49
Nodynka píše:
Hana89: To si delas srandu, ne? No, tak nevim o nikom, kdo by mel v terminech porodu rozptyl cca mesic :mrgreen: To abys mela sbalenou tasku do porodnice (pro jistotu) uz na zacatku cervna (at se nic nepodceni) :lol: :kytka:

Jj taška bude zbalená at se pak nedivím, :lol: ale hlevné je že mala je zdrava ma pul kila :lol: a je větší no co :nevim: sem asi jediná ze 4 termínami,taky sem čučela, 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
7.3.12 13:53

Hani:nevim on je mladej dost tvrdohlavej takze asi nemam sanci na jiny jmeno,kdekoliv na to zavedu tema tak se rozcili:)
taky ho chce nechat pokrtit tak sem pramyslela ze by mokl mit dve jmena ale itak mi to nechcce dovolit.
jinak me dr. rovnou vypocital termin na 7.7 a tim to haslo,dokonce i na ultrzvuku to vypocitala takto.vsak na to maji ty klecka apodle posledni prvni menstruace a mas to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
7.3.12 16:36
Nodynka píše:
Ahoj holky, tak jsem dnes po velkem UTZ, a hlasim, ze je vse jak ma a ze s manzelem cekame holcicku. Verunku. Jsme z toho oba uplne hotovy! Podle MS mam TP 17/7 a podle UTZ 19/7. Takze pidi odchylka. Ktera, ze to budete rodit stejne? Zdravim a posilam pusu vsem :)

Také gratuluji k holčičce :potlesk: Krásne jméno… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
7.3.12 16:51

Nodynka:
Gratuluju :kytka: , já jdu na velký UTZ v pondělí,už se nemůžu dočkat, snad už se nám taky odtajní pohlaví.Já mám TP zatím na 18.7.,tak pokud mi to po tom UZ nezmění budem nastejno :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí