Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8698
5.3.12 17:21

Tak ja mám ješte čas na kočárek ale určo bych chtela pevní,a štyrkolku, :think: hlavne do mesta,ale to je každeho vec :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
5.3.12 17:52

já jsem právě čtyřkolku zkoušela a mě osobně nevyhovuje hlavně ty přední kolečka bych volila otáčecí s aretací jelikož to ulehčí jízdu a nemusí se u každého zatočení kočárek nadzvedávat ale jak píšeš je to každého věc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
5.3.12 18:13

Jasné,každému se líbi neco jiného a Euríčku: posledne se delají kočárky už jen s aretaci je ich malo bez aretaci :mrgreen: a jinak mas hezkou foto :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
5.3.12 18:50

to je asi fakt, ja zkousela starsi modely u zname. Jinak dekuju ale ty mas fotku mnohem hezci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
5.3.12 18:54
euricek píše:
to je asi fakt, ja zkousela starsi modely u zname. Jinak dekuju ale ty mas fotku mnohem hezci :)

Ja tam nechci dávat bríško lebo nemám žádne bříško :mrgreen: ale taky dekujem no radši sem si sem dala žížalku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
5.3.12 19:14

to bud rada, ja budu do porodu jak koule a pritom mam nahore jen 7kg ale zadrzuju hodne vody a tak mam zakazano pit vic jak 3l a to jsem driv pila cca 6l

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
5.3.12 19:27

Taky mám navrh 7kg a taky hoodne piju ale mne nic nerikali,mam brisko malinke tak je ješte čas dnes sme 22tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
6.3.12 14:47

Ahoj holky :mavam: Tak mě kočárek přivezou ve čtvrtek! Juchu! Čtyřkolková trojkombinace ve žluté barvě. Jinak už mám 9 kg na hoře :mrgreen: ale pořád nevím kde.Vůbec nevím, jestli už nakupovat, není brzo? :nevim: Jsem 23tt a do obchodu mě to sice táhne, ale nic se mi nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
6.3.12 14:53
FairyDrumy píše:
Ahoj holky :mavam: Tak mě kočárek přivezou ve čtvrtek! Juchu! Čtyřkolková trojkombinace ve žluté barvě. Jinak už mám 9 kg na hoře :mrgreen: ale pořád nevím kde.Vůbec nevím, jestli už nakupovat, není brzo? :nevim: Jsem 23tt a do obchodu mě to sice táhne, ale nic se mi nelíbí.

Brzo? :lol: a na kočárek neni brzo? :mrgreen: prosím te klidne si kupuj vybavičku,to je predse na tebe :mrgreen: Ja si koupim kočárek až mesic pred porodem su poverčivá ale stejne nakupuju vybavičku a taak :lol: tak si to uživej paaa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
6.3.12 15:08

teda ja uz mam vse nakoupene a uz jen cekam az mi to ppl doruci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
6.3.12 15:09

Euričku: :mavam: ako vybavičku a tak? maš nakoupenu? i oblečky nakupuješ cez internet? :think: a ppl donese?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dudud
6.3.12 15:14

ahoj Hani :mavam: jakpak se máme a jak jsme vyrostli? my jsme 23+1tt a mrnousek je 29cm a 450gm :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
8698
6.3.12 15:20
dudud píše:
ahoj Hani :mavam: jakpak se máme a jak jsme vyrostli? my jsme 23+1tt a mrnousek je 29cm a 450gm :potlesk:

Ahoj dudud :mavam: dlouho si tady nebyla,no máme se fajn,veku je hezky takže chodime ven, :kytka: no vyrostli doufam že už ne moc ted když sme o 2týdny napred :think: jsme 22+1tt a žížalka ma pul kila ale nevíme kolik cm :nevim: a co vy? chodite na prochajdy? co nakupovani? ja koupila boží malilinke tepláčky no sranda :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
6.3.12 15:20

presne tak ale oblecky jsem nakoupila tak pul napul neco pres net a neco v obchode a neco jsem dostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
6.3.12 15:27

A mužeš mi poradit kde nakoupim cez net neak dobre a maji tam hezky vyber? ja mam jen www.dupydup.cz a jinak hledam ale nic :think: když by si byla tak hodná, :kytka: Ted když su nekdy sama doma ak bych objednávala cez net i já samej se my nechce do mesta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí