Poradna duly
Jana Čurdová
Tak ja mám ješte čas na kočárek ale určo bych chtela pevní,a štyrkolku,
hlavne do mesta,ale to je každeho vec ![]()
já jsem právě čtyřkolku zkoušela a mě osobně nevyhovuje hlavně ty přední kolečka bych volila otáčecí s aretací jelikož to ulehčí jízdu a nemusí se u každého zatočení kočárek nadzvedávat ale jak píšeš je to každého věc ![]()
Jasné,každému se líbi neco jiného a Euríčku: posledne se delají kočárky už jen s aretaci je ich malo bez aretaci
a jinak mas hezkou foto ![]()
to je asi fakt, ja zkousela starsi modely u zname. Jinak dekuju ale ty mas fotku mnohem hezci ![]()
euricek píše:
to je asi fakt, ja zkousela starsi modely u zname. Jinak dekuju ale ty mas fotku mnohem hezci
Ja tam nechci dávat bríško lebo nemám žádne bříško
ale taky dekujem no radši sem si sem dala žížalku ![]()
to bud rada, ja budu do porodu jak koule a pritom mam nahore jen 7kg ale zadrzuju hodne vody a tak mam zakazano pit vic jak 3l a to jsem driv pila cca 6l
Taky mám navrh 7kg a taky hoodne piju ale mne nic nerikali,mam brisko malinke tak je ješte čas dnes sme 22tt
Ahoj holky
Tak mě kočárek přivezou ve čtvrtek! Juchu! Čtyřkolková trojkombinace ve žluté barvě. Jinak už mám 9 kg na hoře
ale pořád nevím kde.Vůbec nevím, jestli už nakupovat, není brzo?
Jsem 23tt a do obchodu mě to sice táhne, ale nic se mi nelíbí.
FairyDrumy píše:
Ahoj holkyTak mě kočárek přivezou ve čtvrtek! Juchu! Čtyřkolková trojkombinace ve žluté barvě. Jinak už mám 9 kg na hoře
ale pořád nevím kde.Vůbec nevím, jestli už nakupovat, není brzo?
Jsem 23tt a do obchodu mě to sice táhne, ale nic se mi nelíbí.
Brzo?
a na kočárek neni brzo?
prosím te klidne si kupuj vybavičku,to je predse na tebe
Ja si koupim kočárek až mesic pred porodem su poverčivá ale stejne nakupuju vybavičku a taak
tak si to uživej paaa ![]()
teda ja uz mam vse nakoupene a uz jen cekam az mi to ppl doruci
Euričku:
ako vybavičku a tak? maš nakoupenu? i oblečky nakupuješ cez internet?
a ppl donese?
ahoj Hani
jakpak se máme a jak jsme vyrostli? my jsme 23+1tt a mrnousek je 29cm a 450gm ![]()
dudud píše:
ahoj Hanijakpak se máme a jak jsme vyrostli? my jsme 23+1tt a mrnousek je 29cm a 450gm
Ahoj dudud
dlouho si tady nebyla,no máme se fajn,veku je hezky takže chodime ven,
no vyrostli doufam že už ne moc ted když sme o 2týdny napred
jsme 22+1tt a žížalka ma pul kila ale nevíme kolik cm
a co vy? chodite na prochajdy? co nakupovani? ja koupila boží malilinke tepláčky no sranda ![]()
presne tak ale oblecky jsem nakoupila tak pul napul neco pres net a neco v obchode a neco jsem dostala.
A mužeš mi poradit kde nakoupim cez net neak dobre a maji tam hezky vyber? ja mam jen www.dupydup.cz a jinak hledam ale nic
když by si byla tak hodná,
Ted když su nekdy sama doma ak bych objednávala cez net i já samej se my nechce do mesta