Poradna duly
Jana Čurdová
teď se rozhodujeme zde zajít na 3D utz ale už máme strach že za to dáme takové paníze a nakonec to nebude mět ten účel.
DanaHDL píše:
teď se rozhodujeme zde zajít na 3D utz ale už máme strach že za to dáme takové paníze a nakonec to nebude mět ten účel.
Nemusíte na 3D stačí zajít k jinému dokotrovy ríct jaky mnel ten druhej prístup k tehotenstvu a že chceš vedet zda je vše jak má byt,musí te vzít jinej, ![]()
Lucie: to zatim netušim ale já bych chtěla Matýska tak uvidíme na jakém se nakonec domluvíme ![]()
euricek píše:
Lucie: to zatim netušim ale já bych chtěla Matýska tak uvidíme na jakém se nakonec domluvíme
To je pěkné jméno =) Taky jsme nad ním přemýšleli,ale přítelovo jméno začíná na Ma..tak říkal,že se to blbe vyslovuje…Kdyby to byl kluk,tak konečně přistoupil na Kryštofa
I když se mi víc líbil Tadeáš =)Už se těším na velký UTZ,až budeme vědět 100% co to bude=) A už máš nakoupený nějaký oblečky nebo něco jinýho? ![]()
kristof je moc hezke i tadeas ale tech bych rekla, ze uz po svete beha hodne oproti kristofum. Jinak nakoupeno mam tak napul mame prebalovak, postylku, kocarek, houpaci kresilko a to je asi vse. Mam take hodne oblecku a boticek po male co ma bracha ale to ted musim prodat a nakoupit neco kluciciho jen netusim kolik je toho potreba kor na leto. Netusim jak oblekat aby to nebylo malo nebo moc.
Zítra jdu na sono srdce plodu, držte mi prosím palečky, ať to dobře dopadne. Posílám úsměv! ![]()
Jadla píše:
Zítra jdu na sono srdce plodu, držte mi prosím palečky, ať to dobře dopadne. Posílám úsměv!
euricek:
Tak to ja nemam skoro nic…na oblečky počkám než mi potvrdí nebo vyvrátí holčičku.Jinak jsem zatim nakoupila pár balení vlhčených ubrousků,asi dva dudlíky,20látkových plen. Měli jsme objednaný kočárek,ale přišel rozbitý, byl poslední na skladě,takže pošlou peníze zpět…
A postýlku máme slíbenou.Taky netušim, kolik toho nakoupit
Hlavne kolik body v ruzných velikostech,aby mi nechybely a nebo aby jsme to treba nestihli unosit
Taky tápu.A hlavně nevím,jakou nejmenší velikost kupovat…jestli tu 56? ![]()
Jadla: držím palce ![]()
Držim palce, ať to zvládneš, Anife! Ale jsi statečná, takže určitě budeš v pohodě. ![]()
DanaHDL: V Gennetu na každém papíru, co dostanu po vyšetření na UTZ je napsaná stejná větička. A je to pravda, že nejde vidět všechno, hlavně se tím nestresuj. Znamé dokonce řekli, že její holčička bude postižená a nakonec je to naprosto zdravé, vitální dítě (ale to jí neřekli v gennetu). Každopádně, ten doktor byl fakt blb.
V pátek sme byli taky na UTZ a malý se zas nechtěl fotit. Pořád si dával ručičku před obličej, ale jen když se pan doktor přiblížil k obličeji
Mrška jeden!
Lucie: ja budu nakupovat určitě nejmenší vel 56 ale kolik čeho to musím ještě někde na netu najít. Naštěstí není problém cokoli dokoupit ale zase je určitě lepší toho mít víc než míň. Jinak ve čtvrtek po velkém ultrazvuku mam v plánu nakoupit v DM drogerii kosmetiku a v pátek budeme hromadně objednávat dudlíky, lahvičky, osušky, deky do kočárku apod, což bude docela pálka.
euricek: třeba ty osusky s tema ouskama (me se hrozne líbí
),tak jsou docela drahy..Ale proč třeba dudlíky nevemeš taky v DM? Jsou na ně slev. kupony,pár jich mam,takže me prisel dudlík treba z 65Kč na 50 i míň
Na lahvičky tam jsou taky kupony…Jinak jak jsem objednala 20těch látkových plen,tak z nich nejsem moc nadšená. Jsou hrozne slabý..třeba do kočárku pod hlavičku nebo do postýlky a tak to jde…ale třeba jako plena,by to podle me hned propustilo.Kupovala jsem je novy na aukru.
Ná tý fotce to nebylo vidět…
Ahoj holky, všem, co se teď dozvěděly/dají, co čekají, tak blahopřeju. U mě by se to mohlo vědět už zítra…Jinak v neděli se jdeme s manželem poprvé kouknout do obchodu (do toho Malviku, jak to tady někdo zmiňoval), tak dám vědět, jestli tam bylo fajn, spousta věcí a za slušný ceny..
BTW: Doteď nemám nakoupený vůbec nic ![]()
Lucie: vsechno chci nakoupit v jednom obchudku jelikož při nákupu nad tisícovku dostanu zdarma sterilizátor a pak dále při nákupu nad 500Kč přímo v obchodě a když předložím průkazku dostanu další dárek a to koš na pleny ale uvidím co budou mít v té drogerce ale žádné kuponky bohužel nemam jelikož do DM běžně nechodím jelikož přímo v našem městě bohužel není a tak musím v Praze.
Nodynka: to jsem psala já. V malvíku budeme objednávat věcičky v pátek po velkém ultrazvuku teda pokud se nám potvrdí chlapeček.