Poradna duly
Jana Čurdová
Lu cie píše:
kacenkakz:u kamarádky jsem nasla tuto,taky se tím řídím,protože se mě všichni ptají na měsíce
Supéééér tabulka…taky vtěch měsících mám zmatek
![]()
dudud píše:
ahoj těhulkyto já chodím ven pořád,teda musím s pejskem a těším se až se prdolka narodí,budeme už chodit 3
jinak holky mohli byste mi říct,c pod tím srdíčkem nosím,když mám chut pořád na čokoládu
pohlaví chcem jako překvápko,ale ta zvedavost je hrozná
Jé tak to by mohlo sedět na holčičku, jak píšou holky
Já jsem sice taky za těhu pár tabulek čokolády snědla, ale spíš jen protože byla doma
Ale na čem si ujíždím jsou citrony, citronáda, kiwi a všechny tyhle kyseliny - a čekáme chlapečka ![]()
Tý jo, já taky žroutim kiwi jako blázen, dokonce se mi zdá, že ještě nejsou tak docela zralé, ale prostě si jich pár denně musím dát, jakou na ně mám chuť! A všichni mě přesvědčují, že to bude chlapec! Akorát se prostě nechce na utz ukázat. Sladké mi moc nejede. Tak možná na těch předpovědích něco bude ![]()
Jadla píše:
Tý jo, já taky žroutim kiwi jako blázen, dokonce se mi zdá, že ještě nejsou tak docela zralé, ale prostě si jich pár denně musím dát, jakou na ně mám chuť! A všichni mě přesvědčují, že to bude chlapec! Akorát se prostě nechce na utz ukázat. Sladké mi moc nejede. Tak možná na těch předpovědích něco bude
To bude kluk jako buk!! ![]()
Já čekám kluka a čoko si třeba i dám, ale ne nějak moc, každopádně na ni mám menší chuť než dřív. Po čem se můžu utlouct je zelenina, respektive saláty. A když přeci jen dostanu chuť na něco sladšího, tak to musí být sladkokyselé.
Anife: A neměla bys mu to říct? Když jsi stejně rozhodnutá, že dítě vychováš sama, tudíž budeš žít z jednoho platu, tak o pro tebe nic nemění a on má právo to vědět. Zkus se nad to povznést - vždyť už ti může být jedno, co ti na to řekne,ne? Držím palce ![]()
nemolka píše:Lu cie píše:ahoj holky to máte těžko já byla dneska na echokardiu a tam měli taky takovou tabulku a podle ní končil 5 měsíc 20 tt no každopádně tak či tak já jsem už v 6 měsíci
kacenkakz:u kamarádky jsem nasla tuto,taky se tím řídím,protože se mě všichni ptají na měsíce
Šestý začíná až 22+2
Jinak zdravím po prodlouženém víkendu.
Cekam holcicku a cokoladu jsem pred tehotenstvim musela mit denne. Zazrakem mi nechutna a nemuzu ji ani citit
zato pro maso bych udelala cokoliv ![]()
La kofola píše:nemolka píše:Lu cie píše:ahoj holky to máte těžko já byla dneska na echokardiu a tam měli taky takovou tabulku a podle ní končil 5 měsíc 20 tt no každopádně tak či tak já jsem už v 6 měsíci
kacenkakz:u kamarádky jsem nasla tuto,taky se tím řídím,protože se mě všichni ptají na měsíceŠestý začíná až 22+2
to máš jedno já jen že tento týden jsem byla na echo kardiu a tam mi řekli 6 měsíc měli tam i tabulku kde bylo uvedeno že 5 končí 20 tt ale je mi to jedno stejně vždy 14 dni přenáším takže je to jedno týden sem týden tam ![]()
nemolka píše:La kofola píše:to máš jedno já jen že tento týden jsem byla na echo kardiu a tam mi řekli 6 měsíc měli tam i tabulku kde bylo uvedeno že 5 končí 20 tt ale je mi to jedno stejně vždy 14 dni přenáším takže je to jedno týden sem týden tamnemolka píše:Lu cie píše:ahoj holky to máte těžko já byla dneska na echokardiu a tam měli taky takovou tabulku a podle ní končil 5 měsíc 20 tt no každopádně tak či tak já jsem už v 6 měsíci
kacenkakz:u kamarádky jsem nasla tuto,taky se tím řídím,protože se mě všichni ptají na měsíceŠestý začíná až 22+2
Já vím, já až pak četla, že počítáte těch deset lunárních a ne kalendářní.
tak po delsi dobe zase tady, zitra nas ceka ultrazvuk tak se nam snad ukaze. Jinak uz pekne kope az me to rano vzbudilo
)
Ahoj my jdeme taky zítra na ultz.
už se moc tešíme,taky mne mala budí kopáním
hodne je to cítit,nekdy i bolí ![]()
já dnes byla u kadeřnice a malé mě kopalo celou dobu stříhání to jsem docela nemohla ![]()
na zítřek se taky mooooc těším ale přítel bude bohužel v práci ale naštěstí jdeme ještě ve čtvrtek na ultrazvuk do gennetu a to půjde naštěstí s náma
snad se nám mimi ukáže
Držím palečky, ať se nestydí ukázat! ![]()
Já jdu zítra na utz, taky doufám, že bude vidět. I když mě skoro mrzí, že odpadne to nejisté očekávání.
Ahoj holky,tak jsem dnes byla u Dr. na kontrole,ptala jsem se jestli nevidi,copak to je a říkala, že to nemůže říct teda na 100%,ale že asi holčička…Tak jsem zvědavá na velký UTZ,jestli to potvrdí:) Nakupovat růžový radši ještě nebudu,když to neni 100%,ale hrozně mě to láká ![]()
A co vy, co jste dnes byly na UTZ,
už víte co to bude?
Jseš dobrá…já bych to nevydržela
Já taky pořád slídím po čokoládě…a měla bych mít holčičku