Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
anife 1
24.2.12 14:06
dudud píše:
ahoj těhulky :) to já chodím ven pořád,teda musím s pejskem a těším se až se prdolka narodí,budeme už chodit 3 :lol: jinak holky mohli byste mi říct,c pod tím srdíčkem nosím,když mám chut pořád na čokoládu :oops: pohlaví chcem jako překvápko,ale ta zvedavost je hrozná :think:

Jseš dobrá…já bych to nevydržela :oops: :lol: Já taky pořád slídím po čokoládě…a měla bych mít holčičku :mavam:

• Citovat
  • Upravit
anife 1
24.2.12 14:08
Lu cie píše:
kacenkakz:u kamarádky jsem nasla tuto,taky se tím řídím,protože se mě všichni ptají na měsíce ;)

Supéééér tabulka…taky vtěch měsících mám zmatek :mrgreen: :lol:

• Citovat
  • Upravit
206
24.2.12 14:12
dudud píše:
ahoj těhulky :) to já chodím ven pořád,teda musím s pejskem a těším se až se prdolka narodí,budeme už chodit 3 :lol: jinak holky mohli byste mi říct,c pod tím srdíčkem nosím,když mám chut pořád na čokoládu :oops: pohlaví chcem jako překvápko,ale ta zvedavost je hrozná :think:

Jé tak to by mohlo sedět na holčičku, jak píšou holky :think: Já jsem sice taky za těhu pár tabulek čokolády snědla, ale spíš jen protože byla doma :lol: Ale na čem si ujíždím jsou citrony, citronáda, kiwi a všechny tyhle kyseliny - a čekáme chlapečka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
24.2.12 16:37

Tý jo, já taky žroutim kiwi jako blázen, dokonce se mi zdá, že ještě nejsou tak docela zralé, ale prostě si jich pár denně musím dát, jakou na ně mám chuť! A všichni mě přesvědčují, že to bude chlapec! Akorát se prostě nechce na utz ukázat. Sladké mi moc nejede. Tak možná na těch předpovědích něco bude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
24.2.12 17:26
Jadla píše:
Tý jo, já taky žroutim kiwi jako blázen, dokonce se mi zdá, že ještě nejsou tak docela zralé, ale prostě si jich pár denně musím dát, jakou na ně mám chuť! A všichni mě přesvědčují, že to bude chlapec! Akorát se prostě nechce na utz ukázat. Sladké mi moc nejede. Tak možná na těch předpovědích něco bude ;)

To bude kluk jako buk!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
25.2.12 13:46

Já čekám kluka a čoko si třeba i dám, ale ne nějak moc, každopádně na ni mám menší chuť než dřív. Po čem se můžu utlouct je zelenina, respektive saláty. A když přeci jen dostanu chuť na něco sladšího, tak to musí být sladkokyselé.

Anife: A neměla bys mu to říct? Když jsi stejně rozhodnutá, že dítě vychováš sama, tudíž budeš žít z jednoho platu, tak o pro tebe nic nemění a on má právo to vědět. Zkus se nad to povznést - vždyť už ti může být jedno, co ti na to řekne,ne? Držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
26.2.12 20:41
nemolka píše:
Lu cie píše:
kacenkakz:u kamarádky jsem nasla tuto,taky se tím řídím,protože se mě všichni ptají na měsíce ;)
ahoj holky to máte těžko já byla dneska na echokardiu a tam měli taky takovou tabulku a podle ní končil 5 měsíc 20 tt no každopádně tak či tak já jsem už v 6 měsíci

Šestý začíná až 22+2

Jinak zdravím po prodlouženém víkendu.

• Citovat
  • Upravit
385
26.2.12 20:45

Cekam holcicku a cokoladu jsem pred tehotenstvim musela mit denne. Zazrakem mi nechutna a nemuzu ji ani citit :) zato pro maso bych udelala cokoliv :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
26.2.12 22:25
La kofola píše:
nemolka píše:
Lu cie píše:
ahoj holky to máte těžko já byla dneska na echokardiu a tam měli taky takovou tabulku a podle ní končil 5 měsíc 20 tt no každopádně tak či tak já jsem už v 6 měsíci

Šestý začíná až 22+2

to máš jedno já jen že tento týden jsem byla na echo kardiu a tam mi řekli 6 měsíc měli tam i tabulku kde bylo uvedeno že 5 končí 20 tt ale je mi to jedno stejně vždy 14 dni přenáším takže je to jedno týden sem týden tam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
27.2.12 06:43
nemolka píše:
La kofola píše:
nemolka píše:
Lu cie píše:

Šestý začíná až 22+2

to máš jedno já jen že tento týden jsem byla na echo kardiu a tam mi řekli 6 měsíc měli tam i tabulku kde bylo uvedeno že 5 končí 20 tt ale je mi to jedno stejně vždy 14 dni přenáším takže je to jedno týden sem týden tam :lol:

Já vím, já až pak četla, že počítáte těch deset lunárních a ne kalendářní.

• Citovat
  • Upravit
330
27.2.12 12:53

tak po delsi dobe zase tady, zitra nas ceka ultrazvuk tak se nam snad ukaze. Jinak uz pekne kope az me to rano vzbudilo :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
27.2.12 17:17

Ahoj my jdeme taky zítra na ultz. :dance: už se moc tešíme,taky mne mala budí kopáním :mrgreen: hodne je to cítit,nekdy i bolí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
27.2.12 18:01

já dnes byla u kadeřnice a malé mě kopalo celou dobu stříhání to jsem docela nemohla :mrgreen:

na zítřek se taky mooooc těším ale přítel bude bohužel v práci ale naštěstí jdeme ještě ve čtvrtek na ultrazvuk do gennetu a to půjde naštěstí s náma :lol: snad se nám mimi ukáže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
28.2.12 11:24

Držím palečky, ať se nestydí ukázat! :)
Já jdu zítra na utz, taky doufám, že bude vidět. I když mě skoro mrzí, že odpadne to nejisté očekávání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
28.2.12 11:28

Ahoj holky,tak jsem dnes byla u Dr. na kontrole,ptala jsem se jestli nevidi,copak to je a říkala, že to nemůže říct teda na 100%,ale že asi holčička…Tak jsem zvědavá na velký UTZ,jestli to potvrdí:) Nakupovat růžový radši ještě nebudu,když to neni 100%,ale hrozně mě to láká :dance:
A co vy, co jste dnes byly na UTZ,
už víte co to bude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí