Červenec 2012

• Fotoalbum (247)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2660
11.9.14 19:50

@Fíková Tak co naše školačka? :kytka: Zvládla to dobře?
Tohle vzkazuje Maty Theodorek, určitě to bude něco důležitého: :mrgreen: bbkgziztjjhgfssdg´lkkjklkkkkkkkiiijujjjjjbjjjhbnnnnhbbbbjhbhhjjjhhgzhhhhhhghggghhkjuzhgcňjllllloKa

Nejspíš to znamená, že bychom někdy na podzim spolu mohli konečně vyrazit do té ZOO. ;)

My měli s manželem vlastně pouze týden dovolené. Ke konci srpna jsme byli v Maďarsku v termálech v aquaparku a samozřejmě si obě děti vykoledovaly antibiotika. Mně je špatně teď od soboty a to už jsem si myslela, že to nechytnu. Tedy nevím, jestli je to to samé.

Takže oba kluci šli do nových školek později, Theodorek až teď v úterý. Zatím byl pokaždé na 2 hodiny - oni to tak mají se zvykačkou. Čekala jsem 1. den brekot, v šatně pořád mami, mami pojď se mnou… Ale ve třídě jsem mu něco ukázala a asi po 5 minutách se chytil. Tak jsem chvíli mluvila s jinou maminkou, pak jsem se ptala učitelky, jestli mám tedy jít. Tady tedy propagují v žádném případě nemizet bez rozloučení. Tak jsem za ním šla, zrovna maloval barvami na tabuli. Řekla jsem, že půjdu, ale že pro něj zase přijdu, jako chodíme pro Maxíka. A on že jo. 8o Tak jsem byla ještě drzejší a zeptala se, jestli mi dá pusu. Tak mi ji dal a já zmizela. :dance:

Zatím byl každý den úplně v poho, i když se stále bojím, jestli nenastane zlom. Dnes ráno tu vyřvával: Školka FUJ! Ale to má asi nejspí naposlouchamé od Maxe. :cert: Nakonec byl prý v poho a vběhl dontřídy se širokým úsměvem. :palec:

Tak napiš, jak ta Tvoje princezna a budeme držet palce za týden!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
12.9.14 07:51

@Levandule121 Zoo bereme. :) Můžem se domluvit, až bude trochu slušné počasí. :dance: Akorát ten týden do Václava budeme ještě na chalupě, ale pak už budeme tady.

Když jsem přišla do školky, tak mě Maty radostně vítala, ale jak jsem řekla, že půjdem domů, ztropila scénu, že nechce. Odpoledne po spaní mi to už dávala sežrat. Chvílema mě nenáviděla a chvílema na mě visela jak klíště a kňourala. :) To normálně nedělá. Tak jsem zvědavá, jak příště.

Jinak se držte, ať jste zdraví a Theo je šikulka.  :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
12.9.14 09:01

@Fíková

No tak hurá! :potlesk: Školka zafungovala asi tak, jako když mi včera tchán přivedl staršího z výletu do Dinoparku. Děda odešel, prcek se držel plotu a smutně koukal směrem, kde zmizel děda. Chtěla jsem ho rozveselit, tak povídám: Ty bys chtěl jít s dědou i domů, viď? Co následovalo po této bláhové poznámce tušíte… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
21.11.14 08:55

Ahoj holky, jak se máte??? Hrozně to letí… Včera jsem bloumala po hračkářství ve snaze vymyslet pro kluky dárky. Pro většího mám seznam hodný tak deseti dětí, ale pro malého mě nic moc nenapadlo. :think: Jedině stáje pro koníky, on miluje koně a mašinky. Máme zvířátka Sleich, dělají i stáje, akorát je to pekelně drahé. Potom jsem viděla třeba kotoučovou pilu se zvukem a list se i pohybuje. To si myslím, že by bylo také dobré. Ale jinak nevím… Snad jedině aby babičky zakoupily velkou postýlku nebo nevím…

Ke všemu jsme teď slavili jeho svátek, tak jsem se vypla k výkonu a vymyslela babičkám, ať dokoupí vláčky a koleje k dřevěné vláčkodráze. Kluci si s tím začali hrát docela spolu, ale byl boj o vagónky. Já natrefila v Intersparu na docela vychytanou pokladnu se zvuky, odmykacim suplikem na penize, kreditkou, penízky a minikošíčkem s pár věcmi - za 350 Kč. Už týden je to hit, tak jsem spokojená. A ségra koupila set Dupla vláček s čísly, to je také fajn. Theo spojuje s dalšími podvozky, co už jsme měli a posazuje tam panáčky. A jezdí dokola bytu.

Vy máte všechny holčičky, ale nenapadá vás něco „unisex“? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
21.11.14 12:38

Ahoj, Duplo vlak k nám Ježíšek taky přinese. Pak mám ještě takový ten dětský „tablet“, co učí písmena a čísla a fleecovou deku s Mikymausem Teď u nás totiž frčí Mikyho klubík :pocitac: :lol: Tím končím, protože ještě dostane hromadu krámů od babiček, strýčků, tetiček atd. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
21.11.14 20:41

@Fíková Tak Mikyho klubík není úplně špatný, nebo je? Maxe to vůbec nebralo a tak mě nenapadlo to pustit Theovi. On teda stále na pohádky nekouká, vydrží max. pár minut to Peppa Pig nebo teď nějaké nursery rhymes na youtube. :roll: Teď si říkám, že bych mu mohla ten klubík zkusit pustit, tak mě kdyžtak včas varuj! :mrgreen:

A které to Duplo pořizujete? To, co Theodor dostal k svátku je č. 10558. Mně by se líbily i ty jezdící duplo vlaky s kolejemi, kdysi jsem o tom tady četla nějaké diskuse a když už to někdo pořídil, byli tím nadšení… :think: Ale je to drahé jako… hodně. :lol: A s tím Duplem si zas až tak dlouhou dobu hrát nebudou (Max už pomalu ve svých skoro 5 letech přechází na normální lego) a zas na ty mašinky od normálního lega je Theo malý… Tak holt nedostane nic. :P

Oni už si tedy diktují i k Mikuláši a Max říkal, že jestli napíšu Ježíškovi, že zlobil, tak už nebude nikdy můj kamarád… :jazyk: :roll: Theodorek se nechá ještě opít rohlíkem. Dneska chtěl koupit takové figurky SAnta Klause či co to je od Kinder čokolády - koukala jsem, obří Kinder vajíčko cirka 90 Kč. Tak jsem mu řekla, že to tam je nachystané pro Mikuláše, který to tam koupí hodným dětem. A on že teda jo. :andel: Choudě malý, naivní. :srdce:

Max teda už trochu pobírá rozum, jelikož jsem chtěla být dál jeho kamarádka, :mrgreen: zbaběle jsem se vymluvila na to, že Ježíšek ví vše o všech, protože je kouzelný. A on na mě, že jsme mu přece říkali, že nic kouzelného neexistuje… Mrkla jsem na něj a říkám: Bingo! Tak nevím, jak dlouho mu ta pohádka ještě vydrží. Ale možná dlouho, minulý rok říkal, že je ohromně zvláštní, že má Mikuláš nohy úplně jako táta, ale vůbec ho to netrklo… :lol:

No nic. A co pořizujete drahým polovičkám? TAké hledám inspiraci… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
21.11.14 21:15

@Levandule121 Jako já chápu, že se to batolatům líbí, dokonce se u toho třeba i něco naučej, ale je to děsně vlezlý a ten myšák má úděsně protivnej hlas :lol: Ale už jsem částečně otupěla, takže už to moc nevnímám.
Vlaky budou jezdící. Ta menší sada plus koleje. Muž má známýho v Legu, tak i ušetříme.
Chlap chce novou peněženku, tak mu ji pořídím. To je vše. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
23.11.14 19:40

Ahoj holky jak se máte sem tady dlouho nebyla co nového? jak se chystáte na svátky? Ja sna už dobrý a začnu plne se věnovat male, domacnosti, a tak protože čekáme druhého potomka a vypada to na kluka :kytka: jsem ve 4m a mužu ríct že asi druhy den mne je dobre :) Jinak se moc teším až bude Vánoční klid a jídlo a tak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
23.11.14 20:15

@Hana89 gratuluju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
24.11.14 06:32

@Hana89 Také moc gratuluji, drž se!!! :hug: A co Terezka, těší se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
24.11.14 06:38

@Fíková Díky za tipy! Peněženka u nás také proběhla, asi předloni. Dala jsem si vcelku záležet, přišla mi luxusní, jenže ouha… Nebyla z tak jemňoučké kůže, jako ta předešlá a jelikož měla víc přihrádek, což byl mimochodem požadavek, nevešla se tak šikovně do kapsy. Takže nakonec jí muž nepoužívá. :cert: Ani vlastně nevím, kde je. Má tenoulinkou dokladovku, kam dává i papírové a drobné všude po kapsách. :cert: Což bylo tedy super, když byl Theo malý a měl tendenci dávat vše do pusy. Protože mince z kapes byly samozřejmě každou chvíli na zemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí