Červenec 2012

• Fotoalbum (247)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7740
23.1.14 21:07
@vevericka12 píše:
@Fíková vypustilas krakena? :mrgreen:

Ano :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
23.1.14 22:25

@Fíková Malá je vážně krásná - a jak má červené tvářičky! :palec: Máte i parádní kombinézu. Co je to, prosímtě, za značku?

Jinak kluci dnes odjeli, tak uvidíme, snad tu spálu nemá…

Já jsem zas nějaká zdrblá. Asi jsem na tom starším strašidle dost závislá. :-) Zato ten malej mě neskutečně ničí. Dnes jeho stravu nepočítám ani na lžičky, ale na kousky. K večeři měl 3 - 5 ks těstovin. :cert: Přes den jen párkrát kousnul do pečiva. Oběd vysypal na zem, tak jsem to vyhodila. Stejně to nechtěl. A šel spát o hladu. Mlíko už několik dní jen udělám a pak zas vyliju. Odpo se dojedl čokoládovými sušenkami. Jako já už nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
23.1.14 22:47

@Levandule121 děkuju. Je to G-mini. Je fajn, měkká, uvnitř plyšová. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
24.1.14 21:27
@Levandule121 píše:
@Fíková Malá je vážně krásná - a jak má červené tvářičky! :palec: Máte i parádní kombinézu. Co je to, prosímtě, za značku?

Jinak kluci dnes odjeli, tak uvidíme, snad tu spálu nemá…

Já jsem zas nějaká zdrblá. Asi jsem na tom starším strašidle dost závislá. :-) Zato ten malej mě neskutečně ničí. Dnes jeho stravu nepočítám ani na lžičky, ale na kousky. K večeři měl 3 - 5 ks těstovin. :cert: Přes den jen párkrát kousnul do pečiva. Oběd vysypal na zem, tak jsem to vyhodila. Stejně to nechtěl. A šel spát o hladu. Mlíko už několik dní jen udělám a pak zas vyliju. Odpo se dojedl čokoládovými sušenkami. Jako já už nevím…

to jakoby sem psala já o Terči, 8o no co snimi udeláme? :nevim: Levandulko ja vylívam mlíko, kši každej večer, a snídane ten jogurt mne sní, jinak to je vše :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
24.1.14 22:47

@Hana89 Hani, kdo nezažil, nepochopí… Tak se aspoň můžeme podpořit. :hug: Dneska prcek vytrvával ve své strategii, až odpo venku vyměkl a snědl 3/4 banánu. 1. jídlo dne. K obědu snědl z bramboračky 3 kávové lžičky a druhé jídlo odmítl byť jen ochutnat. Ke sváče 3/4 mandarinky a necelou sušenku. Teď večer ale snědl kousek pizzy a nakonec vypil i 120 ml mléka. HURÁ! Tak nevím, má trochu průjem, teď večer byl opruzený. Že by to vážně bylo těmi špičáky? Tedy ne, že by předtím moc jedl, ale tahle 2 denní hladovka mě vážně vyděsila. Snad už tomu bude konec… :zed:

Jinak holky, už mají vaše děti špičáky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
24.1.14 22:48
@Fíková píše:
@Levandule121 děkuju. Je to G-mini. Je fajn, měkká, uvnitř plyšová. :)

Aha, díky. Nevěděla jsem, že vyrábějí i kombinézy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
25.1.14 13:26

My už špičáky máme, holky tay nebývam dlouho ale kdyby stenekdo byl na fb tak mne reknite kde si tam píšte spolu, a ja se pridám mam udelanej fb (co ja sem odpurcem fb ) a ted tam trávím hodne času :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
25.1.14 14:13

Matylda má s bídou jedničky, dvojky a čtyřky. Špičáky myslím ještě dlouho nehrozí. :mrgreen:
Na FB žádná skupina není, ne? Nebo mi to uniklo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
26.1.14 15:14

Holky, tak nam uz pred dvema tydny prorazila prvni 5…vpravo nahore…takze mame uz 17 zubu…to neni ani mozny…zubejda moja :) akorat zase zlobi spani…zase se mi budi co chvili…a je to strasny jedlik…porad by jen jedla :) ale taky nastesti porad nekde beha, tak to vybeha :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
26.1.14 16:33

Spicaky uz nase mala taky ma delsi dobu, rekla bych ze tak 4 mesice urcite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
28.1.14 12:32

Holky, daly byste dětem zabijačkovou polívku, kdyby nebyla moc kořeněná? Nebo myslíte, že to není moc vhodné jídlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
29.1.14 12:27

@Fíková Ahoj, já bych klidně dala. Max jí také u babičky kdysi párkrát jedl a chutnala mu. (A to já bych se jí nedotkla.) :mrgreen: Však to není každý den a podle mě je to spíš zdravé, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
29.1.14 14:16

@Levandule121 Já si říkám, jestli to není moc mastný, ale asi dobrý… Ségra zabíjela, tak jsme mimo jiné vyfasovali asi tři litry prdelačky. :mrgreen:

Jinak zejtra jdem s Maty na tu ortopedii, tak jsem zvědavá, co si na ní vymyslej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
29.1.14 23:26

@Fíková To jsem také zvědavá, co vám řeknou. Já to měla také a dost hrozné, našim tenkrát doporučili, aby mi nechali ty prsty asi ve 2 letech operovat. Naštěstí to rodiče zamítli. Nečinilo mi to většinou problémy a někdy po pubertě (okolo 15 let) se to úplně samo spravilo.

Jinak Maxe také pořád honí Dr. po ortopedech, byli jsme 3× - pokaždé u jiného. A výsledek vždy zní: Nechat to být, snad se to samo spraví. (Nohy do X, vtáčeni nohy atd…)

Tak držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
30.1.14 18:34

A s cim ma problem nejak jsem to nezachytila, obecne si myslim, ze je u deti fakt dobra vyckavaci strategie v hodne vecech (pokud to teda lze)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí