Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, teplotu se mi daří držet pod 38, ale po tom diazepamu je Aduš chvílemi jak po energetickém nápoji a je agresivní, tak snad to brzo přejde, ať ji ho už nemusím dávat…
No a asi to byla viróza a už ji má i Julinka ![]()
@balenka píše:
Holky, teplotu se mi daří držet pod 38, ale po tom diazepamu je Aduš chvílemi jak po energetickém nápoji a je agresivní, tak snad to brzo přejde, ať ji ho už nemusím dávat…
No a asi to byla viróza a už ji má i Julinka
A ten rentgen jí nakonec nedělali? Virový zápal plic to není? Teda, holky, vy to nemáte lehké… ![]()
@Levandule121 nedělali
ale má velmi nízké CRP a teď už i nižší teplotu, tak snad bude brzo po všem… ![]()
Balenko, drzte se, to mate teda trapeni ![]()
jinak my mame stale problem s jidlem, tedka chce jist porad
napriklad dneska odpoledne snedla cely maly banan, dve male briosky a jeste rvala ze chce jist
mate to taky tak nekdo? nevim jestli ji teda mam davat dokud nebude syta, nebo to nejak regulovat, protoze ty porce z toho by byl sytej i dospelej clovek
a zas nechci aby pak zvracela nebo neco ![]()
@vevericka12 píše:
No nic uz jsem na to zalozila i tema
Vev, s takhle provokačním tématem sem vůbec nechoď!!!
Holka, jak já bych si to s tebou vyměnila! Fakt, doopravdy jsem okamžitě ochotná vyměnit naše anorektické dítě za jakékoli jedlické. Aspoň na 14 dní - já bych si to tak užívala!!! Když jsem u kamarádky, tak občas krmím její dítě a vyvolává to ve mně vysloveně slastné pocity…
Už fakt nemůžu… Malej je mrňavej, kost a kůže. Teď máme štěstí na samá 14 měsíční dítka, která jsou o půl hlavy vyšší a v pase dvojnásobná jak náš Theodor.
Teď jsem mu třeba dala k večeři polévku, kterou má většinou rád. Max si hrál vedle a Theo začal docela pěkně papat. Jí jedině sám, ale občas si DOKONCE odemě nechal dát lžíci. Pak ale asi po 8 celkem si Max přišel hrát sem a to byl konec. Malej okamžitě začal řvát „dolů, dolu!“ a šlus.
Zítra jdeme na tu 18 měsíční prohlídku, fakt se tam bojím… ![]()
Jinak co mají kamarádky děti, co hodně jedi, tak to v tomhle věku ještě neřešily. Hlavně pokud děti rostly do výšky. S váhou měla problém jediná - když měl Max 12 kg, ona už 19. A to pak Dr. radila v jídle ubrat. Cos zjistila na diskusi? ![]()
@Levandule121 píše:
Vev, s takhle provokačním tématem sem vůbec nechoď!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Holka, jak já bych si to s tebou vyměnila! Fakt, doopravdy jsem okamžitě ochotná vyměnit naše anorektické dítě za jakékoli jedlické. Aspoň na 14 dní - já bych si to tak užívala!!! Když jsem u kamarádky, tak občas krmím její dítě a vyvolává to ve mně vysloveně slastné pocity…
![]()
Už fakt nemůžu… Malej je mrňavej, kost a kůže. Teď máme štěstí na samá 14 měsíční dítka, která jsou o půl hlavy vyšší a v pase dvojnásobná jak náš Theodor.
![]()
![]()
Teď jsem mu třeba dala k večeři polévku, kterou má většinou rád. Max si hrál vedle a Theo začal docela pěkně papat. Jí jedině sám, ale občas si DOKONCE odemě nechal dát lžíci. Pak ale asi po 8 celkem si Max přišel hrát sem a to byl konec. Malej okamžitě začal řvát „dolů, dolu!“ a šlus.
![]()
Zítra jdeme na tu 18 měsíční prohlídku, fakt se tam bojím…
Jinak co mají kamarádky děti, co hodně jedi, tak to v tomhle věku ještě neřešily. Hlavně pokud děti rostly do výšky. S váhou měla problém jediná - když měl Max 12 kg, ona už 19. A to pak Dr. radila v jídle ubrat. Cos zjistila na diskusi?
Levandulko miláčku nerozčiluj se,
my to máme stejne a neboj se dr. malej ak je živel a má se dobre, a moc nepotrebuje papat stým nic neudeláš, aspon nám to dr. rekla že vypadá Terča zdravě, je hyperaktívny a ona to jídlo vybehá, i když moc nechce papat, to príjde, my máme 18m a v našem okolí sme nejmenší a nejhubenejší a nic si stoho nedeláme ![]()
Ahoj holčiny, tak na 18 měsíční měl malý 82 cm a 9900 g. Ale ta váha byla tedy včetně mírně počůrané plenky. Jinak se Dr. vůbec na nic neptal, nic nezkoušel, jen chtěl vidět, jak chodí. A klasicky vyšetřil břicho, varlata, poslechl. A nakonec dal 1. MMR, ještě jsme jí neměli.
Dnes hlásili u Maxe ve školce v jejich třídě výskyt spály, tak jsem zvědavá, co z toho bude. Max jede s manželem a dalšími kolegy z práce s dětmi zítra na hory do Rakouska. Jestli to chytl a rozjede se mu to tam, tak to bude tedy gól… ![]()
@Levandule121 Spála teď nějak řádí. Slyšela jsem to už z víc stran. Tak držím palce, ať se vám to vyhne.
Dneska jsem vypustila Maty do sněhu a byla zvědavá, co na to bude říkat. Ale nijak zvlášť jí to nezajímalo. ![]()
@Levandule121 no nedozvedelajsem se nic moc, jen ze takove deti existuji i jinde
taky jsem zjistila ze teda jist chce dost selektivne, tj. rve ze chce jeste ale ne ledacos
takze to neni hlad ale chut
nejlepsi jsou samozrejme takovy briosky, doufam ze nebude mit ve 3 letech 100kg
pokud chce proste neco jako cokoladu atd. tak prste nedavam ![]()
s tou spalou doufam ze to nebude krize, ale muze dostat taky radu jinych nemoci, prujem by byl jiste horsi
![]()