Červenec 2012

• Fotoalbum (247)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7740
19.1.14 22:12

@balenka chjóóó :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
21.1.14 08:52

@balenka Jak je malé? :hug: Moc držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
21.1.14 09:01

Holky, teplotu se mi daří držet pod 38, ale po tom diazepamu je Aduš chvílemi jak po energetickém nápoji a je agresivní, tak snad to brzo přejde, ať ji ho už nemusím dávat…
No a asi to byla viróza a už ji má i Julinka :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
21.1.14 10:34
@balenka píše:
Holky, teplotu se mi daří držet pod 38, ale po tom diazepamu je Aduš chvílemi jak po energetickém nápoji a je agresivní, tak snad to brzo přejde, ať ji ho už nemusím dávat…
No a asi to byla viróza a už ji má i Julinka :-(

A ten rentgen jí nakonec nedělali? Virový zápal plic to není? Teda, holky, vy to nemáte lehké… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
21.1.14 14:28

@Levandule121 nedělali :-( ale má velmi nízké CRP a teď už i nižší teplotu, tak snad bude brzo po všem… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
21.1.14 16:44

Balenko, drzte se, to mate teda trapeni :(

jinak my mame stale problem s jidlem, tedka chce jist porad 8o napriklad dneska odpoledne snedla cely maly banan, dve male briosky a jeste rvala ze chce jist 8o mate to taky tak nekdo? nevim jestli ji teda mam davat dokud nebude syta, nebo to nejak regulovat, protoze ty porce z toho by byl sytej i dospelej clovek 8o a zas nechci aby pak zvracela nebo neco :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
21.1.14 16:51

No nic uz jsem na to zalozila i tema :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
21.1.14 20:37
@vevericka12 píše:
No nic uz jsem na to zalozila i tema :P

Vev, s takhle provokačním tématem sem vůbec nechoď!!! :cert: :cert: :cert: :mrgreen: :P Holka, jak já bych si to s tebou vyměnila! Fakt, doopravdy jsem okamžitě ochotná vyměnit naše anorektické dítě za jakékoli jedlické. Aspoň na 14 dní - já bych si to tak užívala!!! Když jsem u kamarádky, tak občas krmím její dítě a vyvolává to ve mně vysloveně slastné pocity… :andel: :pocitac: Už fakt nemůžu… Malej je mrňavej, kost a kůže. Teď máme štěstí na samá 14 měsíční dítka, která jsou o půl hlavy vyšší a v pase dvojnásobná jak náš Theodor. :,( :,( :,( Teď jsem mu třeba dala k večeři polévku, kterou má většinou rád. Max si hrál vedle a Theo začal docela pěkně papat. Jí jedině sám, ale občas si DOKONCE odemě nechal dát lžíci. Pak ale asi po 8 celkem si Max přišel hrát sem a to byl konec. Malej okamžitě začal řvát „dolů, dolu!“ a šlus. :cert: :twisted: Zítra jdeme na tu 18 měsíční prohlídku, fakt se tam bojím… :|

Jinak co mají kamarádky děti, co hodně jedi, tak to v tomhle věku ještě neřešily. Hlavně pokud děti rostly do výšky. S váhou měla problém jediná - když měl Max 12 kg, ona už 19. A to pak Dr. radila v jídle ubrat. Cos zjistila na diskusi? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
21.1.14 20:39

@balenka Tak snad už to bude lepší. Myslím na vás!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
22.1.14 13:02
@Levandule121 píše:
Vev, s takhle provokačním tématem sem vůbec nechoď!!! :cert: :cert: :cert: :mrgreen: :P Holka, jak já bych si to s tebou vyměnila! Fakt, doopravdy jsem okamžitě ochotná vyměnit naše anorektické dítě za jakékoli jedlické. Aspoň na 14 dní - já bych si to tak užívala!!! Když jsem u kamarádky, tak občas krmím její dítě a vyvolává to ve mně vysloveně slastné pocity… :andel: :pocitac: Už fakt nemůžu… Malej je mrňavej, kost a kůže. Teď máme štěstí na samá 14 měsíční dítka, která jsou o půl hlavy vyšší a v pase dvojnásobná jak náš Theodor. :,( :,( :,( Teď jsem mu třeba dala k večeři polévku, kterou má většinou rád. Max si hrál vedle a Theo začal docela pěkně papat. Jí jedině sám, ale občas si DOKONCE odemě nechal dát lžíci. Pak ale asi po 8 celkem si Max přišel hrát sem a to byl konec. Malej okamžitě začal řvát „dolů, dolu!“ a šlus. :cert: :twisted: Zítra jdeme na tu 18 měsíční prohlídku, fakt se tam bojím… :|Jinak co mají kamarádky děti, co hodně jedi, tak to v tomhle věku ještě neřešily. Hlavně pokud děti rostly do výšky. S váhou měla problém jediná - když měl Max 12 kg, ona už 19. A to pak Dr. radila v jídle ubrat. Cos zjistila na diskusi? ;)

Levandulko miláčku nerozčiluj se, :hug: :hug: my to máme stejne a neboj se dr. malej ak je živel a má se dobre, a moc nepotrebuje papat stým nic neudeláš, aspon nám to dr. rekla že vypadá Terča zdravě, je hyperaktívny a ona to jídlo vybehá, i když moc nechce papat, to príjde, my máme 18m a v našem okolí sme nejmenší a nejhubenejší a nic si stoho nedeláme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
22.1.14 19:19

Ahoj holčiny, tak na 18 měsíční měl malý 82 cm a 9900 g. Ale ta váha byla tedy včetně mírně počůrané plenky. Jinak se Dr. vůbec na nic neptal, nic nezkoušel, jen chtěl vidět, jak chodí. A klasicky vyšetřil břicho, varlata, poslechl. A nakonec dal 1. MMR, ještě jsme jí neměli.

Dnes hlásili u Maxe ve školce v jejich třídě výskyt spály, tak jsem zvědavá, co z toho bude. Max jede s manželem a dalšími kolegy z práce s dětmi zítra na hory do Rakouska. Jestli to chytl a rozjede se mu to tam, tak to bude tedy gól… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
22.1.14 19:29

@Levandule121 Spála teď nějak řádí. Slyšela jsem to už z víc stran. Tak držím palce, ať se vám to vyhne.
Dneska jsem vypustila Maty do sněhu a byla zvědavá, co na to bude říkat. Ale nijak zvlášť jí to nezajímalo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
22.1.14 20:13

@Fíková vypustilas krakena? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
22.1.14 20:17

@Levandule121 no nedozvedelajsem se nic moc, jen ze takove deti existuji i jinde :))) taky jsem zjistila ze teda jist chce dost selektivne, tj. rve ze chce jeste ale ne ledacos :P takze to neni hlad ale chut :D nejlepsi jsou samozrejme takovy briosky, doufam ze nebude mit ve 3 letech 100kg :zed: :pocitac: pokud chce proste neco jako cokoladu atd. tak prste nedavam :cert:

s tou spalou doufam ze to nebude krize, ale muze dostat taky radu jinych nemoci, prujem by byl jiste horsi :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
22.1.14 20:25

Jo a dneska rekla poprve „mama papat“ :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie