Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2660
12.12.13 04:22

@Dlaždička Ahoj! :mavam: Tak vy už začínáte chodit! :srdce: Tak gratuluji!!! :hug: U nás tedy také nějaké pokusy, ale bohužel se naučil chodit po kolenou a tomu dává přednost…

Jinak stolek máme tento: http://m.ikea.com/…art/40147180 Je naprosto super, je 2 místný, což se hodí nejprve pro maminku a teď perfektně pro 2 děti. Vše se z něj umyje a je krásný. Ty židle Mammut se mi osobně nelíbí, :oops: i když poslouží určitě dobře. Máme židličky Kritter, červenou a modrou. :palec:

Pak ještě toto, jak jsem psala výše: http://m.ikea.com/…art/40100253. Theodor to zbožňuje, tráví tam celé dny. :-) Já ovšem musím točit. :lol:

Tak si, holky, hezky užijte nákupy!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
12.12.13 04:28

@Hana89 Hani, díky za odkaz! Já musela sehnat nějakého pejska pro kluka, takže takového, jako máte vy jsem vzít nemohla. A musím řict, že to byla celkem fuška ho vybrat. :) Tak ať se Terči líbí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
12.12.13 04:45

Jo a už jsem psala, že staršího večer přivedla mamka ze školky ze zimnicí, teplotou, schváceného…? :zed:

Vzala si ho ze školky, strávili spolu odpoledne a prý celou dobu úplně v poho, až v autě po cestě k nám si začal stěžovat na zimu a horkou hlavu… To jsem zvědavá, co z toho ráno bude. Doma padnul, usnul na gauči, teplotu jsem namřila jen přes 37, ale potil se děsně. Po nurofenu byl pak na chvíli úplně v poho. Teď se teda v noci solidně potí… Chjo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
12.12.13 04:59
@vevericka12 píše:
@Levandule121 to aqua doodle je takova spec. podlozka se spec. fixem, ktery se plni vodou, tj. nehrozi ze se dite necim otravi :mrgreen: no a maluje se na tu podlozku a jak to uschne tak to namalovane zmizi, alternativne jsou jeste takove ty magneticke nebo jake jakoby krabice na malovani kde se neco namaluje a pak se to takovym cudlikem zas da vsechno smazat, to je hlavne lepsi asi do auta mam na to tip od kolegyne ze to v jednom obchode stpji asi jen 70kc tak se tam pujdu podivat taky

pry jeste existuje i neco jak pexeso pro nejmensi s par obrazkama

tu zidlicku a stolecek ikea bych chtela taky, u male to maji i v jeslich, ale nemame na to aktualne misto :(

jinak mam pocit ze maji jesle negativni vliv ve smyslu ze se min zabavi sama :zed: [/citac
Jj, máme tu magnetickou a u Thea je 3. den v permanenci. :pankac: Ten aqua doodle bude urcite tez super. Na te tabulce je jeste bezva, ze je tam prave ten mazaci cudlik - to oni miluji. My tam mame jeste 3 (jakoby) razitka a to ho take bavi. Urcite to za tu cenu kup, ma to prece jen vyhodu, ze nemusi cekat, az to uschne.

Jinak se samostatnosti a jeslemi nevim - Max se ve skolce hodne osamostatnil - hned po par prvnich tydnech bylo videt, ze si hraje mnohem voc sam. A sebeobsluha sla o 100% nahoru. Oni je tam zedy ale programove vedou hrozne moc k samostatnosti. Ovsem je to skolka od 2 let, ne jesle. Jinak samozrejme co se tyce psychicke zavislosti na mne, ta sla tez o 100% nahoru, jak uz jsem psala… :cert: Takze vysledek: Hraje si sam, obslouzi se, ale nespusti me z oci. Jak ja si dnes uzivala sprchu o samote - deti hlidal manzel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7743
12.12.13 15:31

:mrgreen: to je hezký, jak všichni kupujete židličky a stolečky. Mě by to vůbec nenapadlo, to naše zvíře neposedí ani 2 minuty.
Jinak ještě jsem chtěla koupit ten kouzelný kohoutek do vany a mám smolíka. Všude vyprodáno a bude až v lednu. Tak ho kdyžtak dostane v březnu k svátku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
12.12.13 15:56

@Fíková Náš je také pometlo, u toho stolečku posedí vždycky tak minutu, ale zato hrozně rád. Asi jak tam vidí Maxe. Vlastně na plavání mají také v herničce taková ta dětská čalouněná křesílka - některé děti je milují a Theo je v poslední době mezi nimi. :D Musí si sednout vždycky i v koupelně, kde mám plastovou dětskou židličku. To je pokaždé řev! (Při renovaci koupelny jsme si inteligentně nechali místo vany udělat sprcháč, tak na ní sprchuji děti.) :roll: Tím pádem jsme také nikdy neměli ten kouzelný kohoutek, ale četla jsem tu na něj také jen chválu… Jinak na stoleček je čas - může ho mít třeba až k narozkám. Co znám takhle z okolí holčičky, začaly většinou výtvarničit dřív, jak kluci a na tu modelínu, malování, razítka a spol. se ten stoleček opravdu hodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
12.12.13 19:53

@Levandule121 u nas nastesti se zavislosti ok, jak se rano oblikam tak ona uz vi, ze pujdu pryc a uz mava, otoci se a jde pryc jak kdyby se nechumelilo :mrgreen: ve skolce rikaji predat rict ahoj a jit pryc, zadny dlouhy louceni jinak se prave deti zacnou divit, vzdycky kdyz prijdu, tak jsou zrovna vsichni zabrani do nejake hry takze myslim ze vse ok :)

mne za chvili prijde, ze ma clovek fakt pul domacnosti jen veci co jsou ditete/pro dite :mrgreen:
jinak tedka nejak vyrostla a najednou nepasuje cast bodycek,
jednu dobu jsme jich meli pomalu prilis a tedka zas muzu vyrazit na nakupy :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
12.12.13 19:54

Jo a prarodicum delam kalendar s fotkama male, kde to ruzne zdobim a tak po vecerech tak uvidime jestli se to setka s uspechem, pevne doufam teda, jinak :pocitac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
13.12.13 11:31
@vevericka12 píše:
@Levandule121 u nas nastesti se zavislosti ok, jak se rano oblikam tak ona uz vi, ze pujdu pryc a uz mava, otoci se a jde pryc jak kdyby se nechumelilo :mrgreen: ve skolce rikaji predat rict ahoj a jit pryc, zadny dlouhy louceni jinak se prave deti zacnou divit, vzdycky kdyz prijdu, tak jsou zrovna vsichni zabrani do nejake hry takze myslim ze vse ok :)mne za chvili prijde, ze ma clovek fakt pul domacnosti jen veci co jsou ditete/pro dite :mrgreen:
jinak tedka nejak vyrostla a najednou nepasuje cast bodycek,
jednu dobu jsme jich meli pomalu prilis a tedka zas muzu vyrazit na nakupy :cert:

To je jenom docasny stav - pul domacnosti detske veci. Brzy to totiz budou nejmin 2/3! :mrgreen: Jak tak koukam kolem - cela kuchyn polepena jeho vytvory a samolepky, ktere dostal jsme museli nalepit na mycku, z cehoz teda radost nemam! Ale mohlo byt hur, kamaradka, co mu je davala mu radila je nalepit na zed. :zed: On teda uz par nalepek dal i na zed, ale to nastesti Theo zase strhal. Jeste ze na okno existuji nalepky jakoby prilnave folie - na dverich z kuchyne na zahradu mame snehove vlocky a barevnou rodinku lednich medvedu se tromeckem, na lyzich atd. :roll: Prave trochu problem je, ze jak mame domek, detsky pokoj je v patre a tudiz normalne zijeme dole v obyvaku a kuchyni. Takze maji sve veci vcetne stolecku, skrine hracek, vlastne i obleceni a tak tam. Ted ma manii povesit nekam fakt kazdy svuj obrazek - parada! :cert: Nastesti kdyz nejakou pomernou cast z nich pozdeji vyhodim, nevsimne si toho. Ale jak to vydrzi dlouho? :mrgreen:

Co se tyce fotek deti, to znam take. Davali jsme uz asi vsechny mozne varianty. Elektronicky ramecek na promitani fotek s nahranymi fotkami, kolaz fotek nasich deti (se segrou dohromady), portrety deti s babickami, fotky z potapeni pod vodou, kalendar myslim take, jeste jsme nedavali a davta nebudeme snad jen hrnecky a tricka s fotkou. :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
15.12.13 14:42

Holky, jen chci uzavřít ty naše záhady okolo nemocí. Max měl jen večer a druhý den zvýšenou teplotu (do 38), pak už dobrý a nic na něm nebylo, jen se v noci potil. Naše mamka měla prý také nějakou 2 denní virozu, jen jí bylo zle, ale jinak nic. Takže hádám, že Theo měl to samé, jen se prostě u toho trochu osypal. Dnes v poledne říkal manžel, že je mu hrozně blbě, bolí ho hlava a jinak nic. Tak jsem na něj zvědavá… Každopádně děti dobré, žádná tragédie. Akorát Theo musí dobrat antibiotika… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
17.12.13 17:01

Ja jsem se rozhodla ze jeste dokoupim takovy golfky pro malou jako hracku, hraje si s tim ve skolce a chce porad vozit i jeji golfky ale u toho ji musim drzet a celkem se pronese :mrgreen: akorat je na tom teda napsany od 3 let kvuli malym castem, ale to je skoro vsude :nevim: tak to proste uklidime pryc kdyz nebude mozny ji sledovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
17.12.13 23:15

@vevericka12 Hi hi hi, teto, buď v klidu. Těchto hraček - včetně růžových golfek - máme plný dům. Nemyslím, že by se mohli v tomto věku něčím nějak snadno udusit. Max měl dětský kočárek jako chodítko minimálně od 11 měsíců. Riziko bylo spíš to, že na něj brzy začal lézt a používat ho jako žebřík. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
18.12.13 19:37

Ahoj holky, jak se máte? Dlouho jsme tu nebyli!!! :) Já to flákám! Přeju všem krásné Vánoce a moc pozdravujeme všechny maminky i dětičky! Daneček je úžasný, dneska padly první náznaky, zda mu pořídit sourozence? Předtím však chci ještě zhubnout a dát zhuntované tělo dokupy. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
18.12.13 19:44

A vyplati se davat se do kupy kdyz se pak clovek hned zas tehotnej? :D

@Levandule121 :lol: no tyo jsou takove skladaci, ona si s tim fakt vyhrala ve skolce hodne, a navic dostane k vanocum tu panenku takze by to fakt byl vhodny darek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
18.12.13 23:04

@Binnuska ahojj tobe taky krasne Vanoce a u nas to uz koluje asi mesic otazka zda uz je vhodna doba :lol:
Manzel moooc chce a ja ti ani nevim :lol: chci i ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital