Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, mala mi vecer nechce jist
vsechno plive na zem, tak jsem ji dneska a vcera proste nedala nic
pevne doufam ze je to jen tim ze je tedka nemocna - dneska rano z cista jasna usoplena a mela 39,2
tedka ma na ee jeste k tomu takovou krupicku
@vevericka12 to je tym ze je nemocna, hlavne at hodne pije, a ze ma krupickove kakani to taky muze byt ze je nemocna.
Neboj ona si rekne ![]()
No prave piti je taky zadrhel
dneska dostala misto jedne presnidavky flasku jinak by nevypila skoro nic, ani moc necura, doufam ze z toho nebude dalsi zanet moc. cest
krupicku jsem myslela vyrazku na tele
@vevericka12 píše:
No prave piti je taky zadrheldneska dostala misto jedne presnidavky flasku jinak by nevypila skoro nic, ani moc necura, doufam ze z toho nebude dalsi zanet moc. cest
krupicku jsem myslela vyrazku na tele
Aha tak to sem te zle pochopila. Tak to snad nebude ten zanet, ![]()
Neporadim ti ale snad se brto zlepsi ![]()
5., 6. nemoc? Snad to bude jen viroza.
Je ta krupicka bleda nebo zacervenala? Drzim palce.
Uz jsem na to taky koukala na netu na obrazky ![]()
jj vypada to jak ta 5. nemoc http://2.bp.blogspot.com/…ectiosum.jpg
napred jsem myslela ze spis ta 6., ale tedka jak na to koukam tak 5., vcera mela i takhle cerveny tvare jak na tom obrazku, akorat mam ted hruzu - byla jsem na navsteve u jedne zname co je tehotna, sice se teda s malou nedotykaly, ale doufam ze se na ni nic nepreneslo, jsem fakt na hlavu
(ale ze je ta znama tehotna jsem nevedela pred navstevou)
@vevericka12 Jo, tak to bude ta 5. U 6. nemoci nemel aspon Max na obliceji nic a i tu krupicku mel spis bezbarvou, ne tak cervenou. Hlavne aby to nebyla spala. Koukalas ji do krku? CRP neuznáváš… ![]()
Jj, crp nerekne vubec nic
v krku co slo videt byly taky takove cervene tecky podobne jako ma na trupu
nevim zas 5. nemoc pisou ze nema teploty, no asi to je jedno, kdyz to po par dnech prejde tak to nebudu dal resit ![]()
Jestli je to ta 5. nemoc, tak to bude dobre hned a pak se i rozji. Drzim palce! ![]()
My mame za sebou besidku ve skolce - hura! Rano jsem jeste na ni pekla houboveho Kubu, pak jsem se tam tema davama rodicu propletala se rvoucim, vzpouzejicim se Theodorem. Ale holky, vcera jsem mu koupila zimni boty, ze uz trochu chodi - meli uz jen Primigi, tak jsem ani nemusela mit dilema.
A okamzite si to v nich stradoval, zamiloval si jezdici schody, ze ani nechtel do hrackarstvi.
A nechtel ani za ruku, odhodlane objevoval. Pro vas je to uz klasika, ale chapete, ja jsem nadsena!
![]()
No a dnesni zklamani. Objednala jsem si kalhoty a bundu na lyze, jenze mi misto fialovych kalhot prisly cerne. Ta bunda je take cerna s fialovymi detaily a byt cela cerna se mi nechce. Navic ty cerne kalhoty vypadaji nic moc… Jenze ted uz mi to vymeni nejdriv az po Vanocich a ja v nich ted hodlala tech 14 dni na horach lyzovat… Ach jo. Bud si je necham nebo si uziju vetsinu me zimni sezony v tech starych, co nezapnu ani zip…
Ale ve skrini pak budu mit, mozna, na jare ty krasne fialove! ![]()
No ani mne nemluv, v me postprujmove ere jsem si vtipne koupila 2× nove dziny, ktere mi tedka, kdyz jsem zas nabrala na normalni vahu jsou dost tesne
no a potoze ani nemam vahu tak nevim, jestli se pak vubec vejdu do mych lyzarskych kalhot, ktere mam ulozene jinde
takze budu pak drzet nejspis mesic pred horama dietu pro jistotu ![]()
jj jinak mala uz se rozjedla zase ![]()
Tak dneska je zas den, byly jsme venku a hystericky se s revem valela tak 15min po sterku (oblicejem k zemi samozrejme) - myslela jsem, ze kdyz ji necham, tak za chvili prestane, ale chyba lavky
jestli nas toto ceka jeste tak 5 let tak me odvezou
![]()
Ahoj holky tak uz i my sme nemocni, chjoo ja teda ne ale manzel a mala, a go skacu kolem nich.
No vcera sem mnela narozky tak sem si uzila den, a navstevy mame od vcera ale kdyz su moje dve male deti nemocne je to na houby
![]()
@vevericka12 Tak do 5 urcite ne. Maximalne tak pul roku.
Ale moje zkusenost je, ze pokud si to pohlidas a naprosto dusledne a „ucebnicove“ zareagujes - tedy v tomto pripade vlastne nezareagujes - to dite to pochopi tak rychle, ze me to vzdy az prekvapilo.
My vyslovene toto valeni po zemi meli pouze 1×, meli jsme stesti na podminky, ulice celkem liduprazdna, nikdo se do toho nepletl. Sli jsme pryc, zahnuli za roh, tam cekali (a tajne ho spehovali), az laskave dorazi. Celou akci od jeho opusteni do doby kdy prisel na 15 - 20 min. Jak jsme videli, ze jde, pokracovali jsme dal a kdyz nas dosel, chovali jsme se jakoby nic a vyvarovali jsme se zopakovani spousteciho momentu. Tedy vyplatilo se to. Ale to mu uz byly urcite 2 roky.
Jinak obecne mi mama rekla - dite se vzteka jen kdyz ma publikum. Takze doma jsem ho bud davala na chodbu s pootevrenymi dvermi at se vrati az se uklidni nebo u silnejsich zachvatu jsem odchazela ja. U Theodora se mi to zatim dari utnou v zarodku - vztekas se, tak na zem + kratke vysvetleni a ja pryc. Zezacatku chtel bouchat atd., to ho klepnu pres ruku, dam na zem a durazne upozornim, ze takto ne. A po nejake dobe uz si to netroufne. ![]()
No ja myslim ze u holek je to prave jeste vic protoze jsou zensky vic hysterky
doma delam to same, treba s tim ze ji dam na zem kdyz me zacne stipat s vysvetlenim proc ne atd. tak to se taky jeste chvili vzteka a pak je to ok, ale toto valeni myslim osobne my budeme mit casteji, uz jsme to jednou meli v supermarketu, a dneska to bylo normalne na ceste venku, dyl jsem ji tam nenechala protoze byla fakt zima a vitr, coz v kombinaci s tema teplotama co ted mela neni zrovna ideal
proste jsem ji sbalila a beze slova sla domu zpet pro kocar, do toho jsem ji jeste za revu prikurtovala a pak jsem udelala tak 15min kolecko at ma i tak aspon trochu vzduch - po tom prikurtovani a zabaleni do fusaku spala tak behem 1 min
v mensi mire to jelo jeste doma cely odpoledne
s vyjimkou tho kdyz byla s pritelem jeste jednou odpoledne venku tam prej byla jak milius
![]()
jinak jsem se musela smat jak jsi psala ze jste na to zrovna meli podminky a nikdo do toho nekecal
to je fakt, protoze si umim predstavit jak vsichni blbe cumej
jako kdyby nebyla fakt takova zima tak by ty podminky taky byvaly byly idealni ![]()
Maty občas taky vystřihne pěknou scénu. Ale naštěstí jen doma, musím zaťukat, že venku to zatím neudělala, ikdyž se vztekala. ![]()