Poradna duly
Jana Čurdová
Ja ji podezrivam, ze to kopiruje ze skolky, jako pochytava tam i pozitivni veci ale zrovna tohoto me mohla usetrit
![]()
dneska jsme byli ve zverimexu tak tam koukala na kraliky, ryby atd., nejvic se ji libil had a vyplazovala na nej jazyk stejne jako to delal on ![]()
Krásné a pohodové Vánoce kočeny
![]()
Může refulérně říct, že Amálka chodíííííí!!!
já to věděla, že ke stromečku si dojde…Teď už na kolínka jde málokdy. Předtím jsem ji pořád musela říkát že má nožičky ![]()
Venku to vypadá spíše na jaro
a u nás je šílený vítr, Ami mi spinká venku v kočáru tak snad ji neodfičí
Tak ještě jednou krásné svátky ![]()
Ahoj holčičky, tak jak jste prožily svátky?
Z čeho měla prťata největší radost? My jsme na chalupě, Vánoce tu s námi trávili i moji rodiče. Bylo to fajn, i když trochu náročné. Teď už jsme tu zůstali sami, takže klid, ale zas smutno. Staršího jsme 2× vyhnali na lyže, na procházce jsme je oba táhli na bobech. Překvapilo mě, jak se náš prcek držel. Máme boby s volantem, držel se za něj a ustál i celkem krkolomné části cesty.
(Max měl ještě narozky, takže dárek od nás). Byli roztomilí.
@Dlaždička Prcek se nám také z ničeho nic rozchodil, pohybuje se sice silně rozkročeně, ale nebojí se ani po sněhu, dnes pochodoval po obchodě. Nevím, jestli jsem tu už psala, že jsem koupila také boty Primigi jako Vev. Jiné už stejně neměli.
Náš drobek má tedy zatím č. 22.
Jinak co se týče dárků, prcka vysloveně nějak nic moc nezaujalo.
To u Maxe je to jiné, i když ty hity, které jsme si s manželem pro něj vysnili my - on auto na ovládání, které jezdí i po sněhu a ve vodě a já třeba ty boby nebo Hex Bug - tedy na žebříčku oblíbenosti úplně nevedou.
Tak si s tím asi budeme hrát sami.
Zato s asi 40 cm dinosaurem a mamutem chodí úplně všede, jezdí s nimi na bobech, myje je ve sprše, nemůže být ani na 5 minut v jiné místnosti. Kdyby věděl, že dávají právě v TV Dobu ledovou, nešel by spát. (A to tu máme s sebou stejně všechny 3 díly na DVD.)
Podezřívám naše, že odjeli proto, že už nemohli slyet ani slovo o dinosaurech… ![]()
A co vy, který dárek potěšil zas vás?
Ahoj
tak svátky byly docela fajn, ale popravdě sem dost ráda že už končí..všechno bylo dost náročné, já dokupovala dárky den předem a balila ještě na Štědrý den, no tento rok sem to nějak nezvládla
Malá měla největší radost ze svítícího auta, které dostal syn od přítele
v domnění že bude mít úspěch, sme jí koupili kočárek s panenkou, ten jí však začal zajímat teprve ted
ale bez panenky samozřejmě
panence olízala hlavu a vzala ji flaštičku
Já měla největší radost z fotáku a peněz co sme dostali na nový komín ![]()
@Kléris Jé, to jsi mě fakt pobavila. Prý panence olízala hlavu atd. Co mi to jen připomíná?
Jj, náš vyvádí podobné kulišárny.
Jinak ano, finance na komín… Také mám dnes už podobné priority.
Teď nám teda nějak blbne auto…
Jinak já nic moc nedostala, tak mám radost ze všeho.
V podstatě samé oblečení a od manžela dvoje lístky do divadla, což znamená, že se snad i někam po půl roce dostanu!!!
![]()
Ahoj holky tak u nás byl ježíšek hodne bohatý, darečku bylo požehnane ale Terka ma nejvíc radost z pejska, je na baterky jak sem už tady psala, a ona každe rano ho venčí po celem byte pak snim jde po obede spinkat vstane zas ho vyvenčí a večer taky
a ješte dostala odražedlo a to taky dela radost ![]()
Ahoj holky, Vánoce byly moc hezké. U nás naopak kočárek byl největší hit a pak ještě dřevěné auto s vkládacími zvířátky.
Pár fotek:
Ahojte unas byli vanoce taky super mala mela radost z kazdeho darku s kazdym si chvili hrala a pak jsme se pustili do rozbalivani dalsich darku. Ale nejvetsim hitem byla a porad je tatra a kocarek. Taky pridavam par fotek.
@Fíková jinak vam zavidim ze mate tolik vlasku mala ma par chloupku.
To je sranda jak byly vanoce u holcicek ve znameni kocarku ![]()
@A.slunicko my jsme uz zvykli, Maty mela vlasy az po pas takrka od narozeni ![]()
@A.slunicko však vlasy nakonec narostou každýmu
Holka má vlasy po mně, já vím jak jsem jako malá při rozčesávání trpěla, takže nic záviděníhodného.
K těm fotkám, když vybíráš ze složky, tak zmáčkni CTRL, pak můžeš označit víc fotek najednou.
@vevericka12 píše:@A.slunicko my jsme uz zvykli, Maty mela vlasy az po pas takrka od narozeni
haha
![]()
Ja fotky pridavam pres mobil. Ja cekam zeuz by ji mohli porust at ji v lete muzu delat culicky at vypada jak holcicja. Ja jsem mela taky vlasu na rozdavani ale rikala mamka ze mi to taky narostlo az kolemdvou let tak snad uz pomalu bych se mohla dockat. Jj kocarky byly hitem u vice lidi jsou to vdecne darky.