Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7740
30.1.14 19:11

@vevericka12 celkem nic, má na obou nohách druhej přes třetí prst.
Budeme masírovat a lepit, prej se to někdy nespraví, ale je to jen kosmetická vada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
31.1.14 09:06

Fíková, tak to je dobré. :hug: Já si ty prstůky lepila vždy jen když se mi čas od času udělaly otlaky. Jinak bez problémů. :-)

Co se týče Maxe, poslal ho Dr. poprvé na ortopedii v roce a půl, že vtáčí jednu nohu a také s ní jeden čas jakoby škobrtal o druhou nebo trochu šmajdal/kulhal. Ortopedka to nechala, že máme přijít na kontrolu za rok. To byl celkem dobrej. Až potom začal znova na čas kulhat, šli jsme znovu a Dr. jen konstatoval, že má ty nohy do X, že by mu dal eventuelně kvůli plochým nohám kdyžtak na zimu vložky (bylo léto) a že nesmí sedět na patách, ale v tureckém sedu + chodit bos kvůli plochým nohám.

Vev, já s nimi (tentokrát) :mrgreen: souhlasím, že se s tím nic nenadělá. Akorát pediatr nás tam opakovaně hnal. Ty epizody kulhání byly divné. Kamarádka mi i říkala, že by to měl pak vyšetřit dětský neurolog, že by to mohlo být po očkování. Ale až po ortopedovi. A jeho to nakonec vždy po nějaké době přešlo, takže jsem už pak neřešila. Teď si říkám, jestli jsem na tu zimu vážně neměla jít do těch vložek. Ale ten druhý ortoped to stavěl tak, že by to bylo spíš pro můj klid, že se tím stejně nic nespraví a ta noha spíš leniví… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
31.1.14 09:16

Jinak Theovi se asi :?: po tom Priorixu tetra udělala pod plenkou taková ložiska červené vyrážky s pupínky. V den, když jsme byli na tom očko. Už je to vlastně týden a půl od očkování. Jsou to rudé kroužky s tmavými mini pupínky - celé velikosti cca padesátikoruny. Na rozhraní zadečku a zad, 2 potom v tříslech, další na boku… Možná ještě 2-3 méně výrazné. Má to horké a na dotek citlivé. Pořád se to trochu zhoršuje. Volala jsem Dr., mám to vyfotit a poslat mailem, popřípadě v pondělí přijít. Od neděle mu nepravidelně vyskočí zvýšená teplota, pořád na mně visí… Je úžasně protivnej. Jen jsem si nebyla jistá s tím, že pár dní v týdnu byl lepší, teď zas horší. U Maxe byla ta reakce tedy úplně jiná… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
8.2.14 20:27

Holčiny, jak se máte? To bylo dnes krásně, že? Koukala jsem, že u nás vylezly sněženky a rozkvetla ještě nějaká žlutá kvítka. Nějak se bojím, co nám počasí ještě předvede… :think:

Ale dnes jsme si užili s dětmi ZOO. :palec: Super byli lední medvědi, kteří se kočkovali snad půl hodiny ve vodě. Theo byl vážně roztomilý. Třeba když dlouze pozoroval hrochy, které v pohodě pozná na obrázku a vždy nadšeně křičí „hroch“ - s chrčením místo „ch“ na konci. ;) Ale jak viděl ty kolosy, trvalo mu pár minut než uznal, že když to tedy do zblbnutí opakuji, asi to opravdu ten hroch bude. A pak vždycky vesele volal „kuk!“, když se vynořili z vody… Byli jsme tam 5 hodin, ani jeden z kluků nespal. Tak doufám, že si to vynahradí v noci a nebudou se dnes budit…

Co je nového u vás???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
8.2.14 22:24

@Levandule121 my byli v zoo včera :) Dneska prozměnu na Hvězdě. Kéž už by zůstalo takovéhle počasí. Bála jsem se, že zas budou divoké noci, když trávíme víc času venku, ale zatím bez kašle, hurá. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
8.2.14 22:53

@Fíková Jééé, tak vidíš, to jsme se mohly synchronizovat a v ZOO se potkat… Já tedy v pátek trochu zmírala - něco se o mě už asi týden pokouší, střídavě mel více či méně škrábe v krku, pak to na chvíli zmizí… A zas. V pátek jsem právě byla úplně hotová - strašně unavená… Dopol. jsem si lehla s malým, usnula jsem a zdály se mi hotové noční můry. Zrušila jsem i návštěvu kamarádky. Děsila jsem se, že tu ZOO ani dnes nedám, ale nakonec jsem to s neoanginem zvládla úplně v poho a teď mě zrovna ani ten krk moc nebolí.

Tak držím palce, ať jsou ty vycházky Maty jen k užitku a vyhnou se jí jakékoli bacily! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
8.2.14 23:02

@Levandule121 tak až někdy půjdete, tak napiš. Máme to jen přes Stromovku. :)
Děkuju, snad už to bude jen lepší. :hug:
A jak dopadla ta vaše vyrážka?
Jo a nového je to, že Maty spojila slova. Dneska, už delší dobu po večerce, jsem přišla do kuchyně a z pokojíku slyším Maty jak si tam žvatlá. Tak tam jdu a říkám: „Jaktože ještě nespinkáš?“ A Maty pokrčí rameny a prohlásí: „Není dudu.“ :lol: Samozřejmě si ho hodila pod postel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
8.2.14 23:14

@Fíková No tak super, to se nám ta prťata pěkně rozmlouvají! :potlesk: Do ZOO bych se ozvala ráda, koupila jsem si zas roční permici. Máme to sice pekelně daleko, ale zas to tam mám fakt ráda.

Jinak ad vyrážka: Udělalo se víc ložisek, pak to dost vybledlo a ve čtvrtek se to pro změnu rozlezlo po celém zadku. Akorát to změnilo charakter na takovou exematickou začervenalou sušší olupující se… V pátek jsem se s tím už chtěla vypravit k Dr., ale právě mi nebylo moc dpbře, tak jsem to odložila a uvidím.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
9.2.14 08:20

Zdar, pocasi fakt krasne, mala neco snedla minuly tyden ve skolce, takze jsme meli veselo s pranim pradla a nespanim, protoze vsechno snezene skoncilo venku :poblion: a to jsem myslela ze uz jsme si vsechno vybrali na podzim :zed:

zvlaste ranni prevlikani a meneni pliny toji za to :zed: :zed: :pocitac:

zboznuje toma a jerryho, prave na to kouka, tak mam cas neco napsat :P krtek je u nas totalne out, hlavne ze mame s nim X CD, no ale treba to jeste prijde

vcera jsem zase byla na vyprave kupovani obleceni - uz zase z lecceho vyrostla :zed: dala jsem ji vybrat ze dvou svetru, tak koukala na jeden, pak na druhej, pak zas na ten prvni a zas na druhej a pak ukazala kterej chce :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
12.2.14 11:58

@vevericka12 Ahoj, vzpomnela jsem si na tebe a tvuj prispevek viz vyse hned v pondeli. Sotva mi asi po 1,5 h premlouvani Theodor konecne usnul, volali mi ze skolky, ze Maxovi tecou oci a at si pro nej prijedu. Pritom prisaham, ze oci mel jeste rano v poradku. V 1 oku mel klasickou suchou ospalku, ze by mel cervene oci jsem si nevsimla. Samozrejme se na me ve skolce koukali jak na vraha, uz v tech 11 mu totiz obe ocka hnisala jak blazen. Sla jsem teda rychle vzbudit Thea, abychom to jeste stihli k Dr. - mel do 12 h. Samozrejme chudak vzbuzeny Theo se rozhodl, ze se proste NENECHA obleknout. Byl to boj, jak s dravou selmou. Potvrzuji, ze prebalovani a oblekani je pokazde ucineny horor. Zvlast kdyz clovek specha. :pocitac:

Jinak malej nekouka na pohadky vubec, je mu to uplne fuk. Doufam, ze neni nejak retardovany… :nevim: Stale ale zboznuje hrat si s vodou, sam si dotlaci zidli, vyleze na ni a uz si bohuzel umi tu vodu i pustit. Takze obcas vystehovavam zidle na chodbu, kdyz nechci, aby byl zas komplet mokry a zaroven nechci platit majlant za vodu.

Oba kluci maji rymu, o me se uz tyden stale neco pokousi. Ted jsem si 2 dny pripadala celkem OK, ale dnes me bere hlava, zada… :-( A to uz mam v sobe 1 paralen. A jsem zas siiilene unavena… :-( Tak snad bude brzy lip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
12.2.14 17:20

No mne nase mala spis prijde jak retardovana kdyz je schopna na toma a jerryho koukat nevim jak dlouho v kuse :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
12.2.14 17:24

@Levandule121 jinak jsem si na tebe taky vzpomnela jak jsi rikala, ze je pro Maxe problem si hrat sam, to je u nas tedka to stejny, myslim ze je to taky tou skolkou protoze tam porad nekdo je kdo ji zabavi :nevim: ale doma si pak skoro sama nehraje, s hrackama teda fakt skoro vubec a kdyz uz tak vymysli nejake vylomeniny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
13.2.14 11:47

@vevericka12 Ne ne, to by bylo nedorozumeni. On si naopak uz po par dnech ve skolce zacal mnohem lip sam hrat. Byla to velka zmena, docela jsem koukala! 8o :palec: Ale zmenilo se to, ze je na me hrozne navazany, nechce byt nikde beze me - u babicek, nedej boze, aby tam spal (a to mu driv vubec nevadilo), nemuzu jit ani do kna (i kdyz jsou doma s manzelem), ani bez nej nakoupit. Porad se mazli (to mi zrovna nevadi) :srdce: a chce se tulit pred spanim v posteli i pri vstavani rano. Jak jdu do patra, uz je tam take za mnou…

Ale kdyz je doma, v klidu, a ja neco delam vedle v kuchyni, hraje si vetsinou v pohode sam. :kytka:

Jeste ze je mame, vid? :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
13.2.14 11:56

Jinak Theodor si s hrackami take temer vubec nehraje - ve srovnani s Maxem. Vlastne nevim, co tu cele dny dela. Pomaha mi uklizet. Delam vicemene vsechno s nim. Bud si tam najde neco, co ho zaujme, nebo nici praci, kterou jsem udelala, popripade vykramuje mnohem vic veci, nez jsem uklidila. :pocitac: Ted teda si hraje porad s vodou. A kdyz jsem mu dnes zabavila zidle, rozlǐ po pulce kuchyne stavu. Kazdy den neco rozbije - vcera talir, predevcirem sklenicku, dnes sklenena dvirka skrinky v koupelne. Nekdy uz fak nevim. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
1.3.14 07:38

Teda damy vy to tady zanedbavate :mrgreen: co noveho?

u nas nic moc, ve skolce ted chteji misto body radsi kosilku a spodary protoze se jim to lip vyslika a zase nandava zpatky, takze uz mam nakoupene kalhotky, skoro jak dospela :mrgreen: :P sopli takrka nepretrzite, a ja ted taky :cert: uz mluvi zas trochu lip ale dvouslovne vety teda az na absolutni (spis omylem) vyjimky jeste stale nehrozi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí