Červenec 2012

• Fotoalbum (247)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8698
29.4.14 15:33

Ahoj holky my už mluvíme krásne, par vet rekne a jinak vše co slyší rekne, no jinak na to že máme 21m tak vypadáme jako mimino. Terča ma 11kg, takže i mala a hubená je.
malovat milujem, už počmárala zed, a ted dostala karton od zrcadla a ma tam hodne místa tak jenom krelíme, a kone zbožnuje, chodí jezdit na kone, :srdce:
tady je par foteček jak vypadáme ted :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
30.4.14 09:31

@vevericka12 myslíš jako, že se rozmluví, nebo že bude nemocná? Že bude nemocná je mi jasný, já to myslela v konextu naší podzimní nemocniční anabáze. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
20.6.14 10:19

Cau holky jak zijete? piste nekdo neco :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
20.6.14 17:03

Tak jaká je situace: Jsem sama s dětmi u rodičů v baráku, naši jsou na dovolené. Theodor mě zamknul v patře v ložnici. Max je dole v přízemí (zrovna po velké se staženýma kalhotama a neumí se sám utřít). V polovině schodů jsou zavřená bezpečnostní dvířka, takže se sem nahoru Max nemůže dostat, aby mě odemkl. Mimochodem se tu předchvílí zamkl na záchodě a trvalo mu dost dlouho, než se mu podařilo za mých instrukcí odemknout. To se asi právě Theo inspiroval. Ten naštěstí opustil schody a demoluje pokoj vedle. Pes dole štěká, že chce ven. Naštěstí je dnes manžel v kanceláři v Praze a snad tu do 40 minut bude…

@vevericka12 tak to jen že jsi chtěla vědět, jak se máme… :zed:

Aha, tak nedemoluje pokoj vedle, ale umývá WC… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
20.6.14 18:29

@Levandule121 Šmarjá, jak to dopadlo? To jsou fakt infarktový stavy.

My jsme na týden u tchyně v Beskydech, tak už stříhám metr do pondělí, kdy odjíždíme
:P
jinak žádné jobovky u nás nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
20.6.14 20:51

@Levandule121 no to by me teda kleplo :lol: :lol:

mala se takto naucila privolavat vytah, takze kdyz jdeme ven tak za ni uz sprintuju aby mne nekam neodjela - to by se dole nekdo divil :mrgreen:

u nas nic zvlastniho, bohuzel teda ani s vetama :zed: obcas se ji teda zadari spojeni nejakych dvou slov ale nic moc teda :?

stve me ze si nenecha delat zadne ucesy, teda necha, ale hned si vsechno stahne :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
20.6.14 21:26

@Fíková @vevericka12 Holky, tak dopadlo to dobře, snad se nic nestalo. Manžel dorazil. Akorát se prcek zabavil nejdřív hrátkami se štetkou v záchodě a posléze v celé koupelně… :roll: :cert: a pak ještě horší - vyléval vodu z kýble, v nemmž mají naši zakořeněné dyfmbachie, které jsou samozřejmě jedovaté. Umyli jsme mu ruce a doufám, že to nepil. Neměl by čím… Ovšem teď například vůbec nejde uspat, mučíme ho tu už přes hodinu, a tvrdí, že ho bolí vlasy (ukazuje si u toho na temeno hlavy).

Jinak co se týče mluvení, žvaní neustále. Hodně si povídá s Maxem. Teď třeba říkal: „Pojede pro Maxe táta?“ Já na to, že už je tady.

„Já chci zamávat pánovi - pan sasoused“ (soused). :-) „Kocourovi udělajet malá malá.“

Já jsem úplně vyřízená a to zítra jedeme na otočku na svatbu do Drážďan s oběma dětma a máme tam být v 10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
20.6.14 22:32

@Fíková Chápu tě plně. Já už letos na férovku tchýni řekla, že k ní na chalupu s dětmi nejedu, že jsem z toho totálně strhaná. Už jsem se zařekla, že fakt ne. Ona sice uvaří (děti to teda nejí), ale jinak katastrofa. S dětma nepomůže, přitom ony jsou děsné, protože se asi bojí, abych je tam nenechala, pořádně tam nespí, samy tam neusnou, takže nemám klid ani večer a ještě nejsem ve svém… Očistec.

@vevericka12 S tím mluvením si nedělej starosti. Vidím to ve školce, ty vícejazyčné děti začínají mnohem později. Jestli teď spojí 2 slova, tak to tleskám. Jen co vím ze školy, tak 2 jazyčné jsou v poho, doženou to. Jestli je 3 jazyčná, to už je trochu horší, ale do hloubky už si to nepamatuji.

Mám zkušenost jen s 1 chlapečkem od Maxe ze školky. Máma Češka, otec Dán, mezi sebou mluví anglicky. Co nechápu je, že matka se na něj též snaží mluvit trochu Dánsky a tím mu, podle mě, dělá medvědí službu. Česky mluví fakt mizerně, prokládá ji slovy z obou dalších jazyků a to tu žije. :nevim: Tak se mi zdá, že nejlíp bude umět anglicky, ve školce/škole bude trávit nejvíc času a navíc je to jednoduché.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
24.6.14 15:29

Holky ahooooj sem tady po dlouhej dobe :-) jak se tady mááte? :andel: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
1.7.14 21:20

Ahoj, tak my dnes slavili. :dance: Pár foteček :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
1.7.14 22:32

Tý jo, nám tady vlastně začíná měsíc oslav! :andel: :palec: Ta tvoje princezna normálně vypadá, jako by se chystala v září do 1. třídy! 8o Je veliká a ty vlásky! Náš prcek má trochu řídkého, max. 2 cm chmýří… :( Krásné fotky, díky za ně! :pankac:

My slavíme s manželem příští týden 10 let od svatby a vypadá to, že se možná dostaneme někam na pár dní bez dětí… :andel: Tedy stále tomu nevěřím, za posledních minimálně 2,5 let to nikdy nevyšlo. :? Teď mají oba rýmu jako trám, Max k tomu spojivky, tak se modlím, ať se to nezhorší. Teprve potom budu řešit narozeniny toho malého tyrana - my jsme až ke konci měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
1.7.14 22:51

@Levandule121 Tak specielně pro tebe jedna „školní“ fotka. (Dostala baťůžek :D )

Jinak držím palce, ať vám vyjde to volno bez dětiček. Někdy je to potřeba. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
1.7.14 23:24

:lol: :palec: :srdce: :* Jinak ad batuzek - zrovna jsem ho kupovala take dvoulete slecne - ve tvaru berusky a coz jsem zjistila az po nakupu, bylo k nemu i voditko. Pripomnela jsi mi to, musim si to zapamatovat a poridit to prckovi. :mrgreen: http://www.skibi.cz/…ck-ladybird/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
4.7.14 20:21

Ahoj holky my budem slavit sobotu, :dance: utíka to rýchlo, my jako 2letá holka nevypadáme, vypadá jako mimino :mrgreen: :roll: no ale co.. narostem, a priberem :-)
Jinak my už planujem Terezke surozence, nesnažíme se, ale už neberu hormony a uvidime :-)
Terča je hroznej čert, snad jí zmení surozenec. je tady ješte nekdo kdo planuje další mimino? :mavam:
Levandulko : Mco gratuluju k výročí, my budem 24.9 slavit 3 roky manželství a to už čumím že je to tak dlouho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
5.7.14 10:09

@Hana89 ahoj Hani. koukam ze se vam dari dobre.
Ja za mesic rodimMirecek je celkem hodnej, az na urcite dny kdy je jak vymenenej a nic nepomaha.no bojim se jakto budeme zvladat s mimi. nechame se prekvapit. a opet to bylo bez snazeni:))tak se taky nesnazte to pak ne a ne prijit.my sme s pritelem 6 let ani nevi kdy se to stalo. budeme si brat hypoteku na baracek mame skoro dve deti na krku a porad se mame radi.sem stastna:) a to preju fsem. krasnou sobotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí