Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky my už mluvíme krásne, par vet rekne a jinak vše co slyší rekne, no jinak na to že máme 21m tak vypadáme jako mimino. Terča ma 11kg, takže i mala a hubená je.
malovat milujem, už počmárala zed, a ted dostala karton od zrcadla a ma tam hodne místa tak jenom krelíme, a kone zbožnuje, chodí jezdit na kone, ![]()
tady je par foteček jak vypadáme ted ![]()
@vevericka12 myslíš jako, že se rozmluví, nebo že bude nemocná? Že bude nemocná je mi jasný, já to myslela v konextu naší podzimní nemocniční anabáze. ![]()
Tak jaká je situace: Jsem sama s dětmi u rodičů v baráku, naši jsou na dovolené. Theodor mě zamknul v patře v ložnici. Max je dole v přízemí (zrovna po velké se staženýma kalhotama a neumí se sám utřít). V polovině schodů jsou zavřená bezpečnostní dvířka, takže se sem nahoru Max nemůže dostat, aby mě odemkl. Mimochodem se tu předchvílí zamkl na záchodě a trvalo mu dost dlouho, než se mu podařilo za mých instrukcí odemknout. To se asi právě Theo inspiroval. Ten naštěstí opustil schody a demoluje pokoj vedle. Pes dole štěká, že chce ven. Naštěstí je dnes manžel v kanceláři v Praze a snad tu do 40 minut bude…
@vevericka12 tak to jen že jsi chtěla vědět, jak se máme… ![]()
Aha, tak nedemoluje pokoj vedle, ale umývá WC… ![]()
@Levandule121 Šmarjá, jak to dopadlo? To jsou fakt infarktový stavy.
My jsme na týden u tchyně v Beskydech, tak už stříhám metr do pondělí, kdy odjíždíme
![]()
jinak žádné jobovky u nás nejsou.
@Levandule121 no to by me teda kleplo
![]()
mala se takto naucila privolavat vytah, takze kdyz jdeme ven tak za ni uz sprintuju aby mne nekam neodjela - to by se dole nekdo divil ![]()
u nas nic zvlastniho, bohuzel teda ani s vetama
obcas se ji teda zadari spojeni nejakych dvou slov ale nic moc teda ![]()
stve me ze si nenecha delat zadne ucesy, teda necha, ale hned si vsechno stahne
![]()
@Fíková @vevericka12 Holky, tak dopadlo to dobře, snad se nic nestalo. Manžel dorazil. Akorát se prcek zabavil nejdřív hrátkami se štetkou v záchodě a posléze v celé koupelně…
a pak ještě horší - vyléval vodu z kýble, v nemmž mají naši zakořeněné dyfmbachie, které jsou samozřejmě jedovaté. Umyli jsme mu ruce a doufám, že to nepil. Neměl by čím… Ovšem teď například vůbec nejde uspat, mučíme ho tu už přes hodinu, a tvrdí, že ho bolí vlasy (ukazuje si u toho na temeno hlavy).
Jinak co se týče mluvení, žvaní neustále. Hodně si povídá s Maxem. Teď třeba říkal: „Pojede pro Maxe táta?“ Já na to, že už je tady.
„Já chci zamávat pánovi - pan sasoused“ (soused).
„Kocourovi udělajet malá malá.“
Já jsem úplně vyřízená a to zítra jedeme na otočku na svatbu do Drážďan s oběma dětma a máme tam být v 10.
@Fíková Chápu tě plně. Já už letos na férovku tchýni řekla, že k ní na chalupu s dětmi nejedu, že jsem z toho totálně strhaná. Už jsem se zařekla, že fakt ne. Ona sice uvaří (děti to teda nejí), ale jinak katastrofa. S dětma nepomůže, přitom ony jsou děsné, protože se asi bojí, abych je tam nenechala, pořádně tam nespí, samy tam neusnou, takže nemám klid ani večer a ještě nejsem ve svém… Očistec.
@vevericka12 S tím mluvením si nedělej starosti. Vidím to ve školce, ty vícejazyčné děti začínají mnohem později. Jestli teď spojí 2 slova, tak to tleskám. Jen co vím ze školy, tak 2 jazyčné jsou v poho, doženou to. Jestli je 3 jazyčná, to už je trochu horší, ale do hloubky už si to nepamatuji.
Mám zkušenost jen s 1 chlapečkem od Maxe ze školky. Máma Češka, otec Dán, mezi sebou mluví anglicky. Co nechápu je, že matka se na něj též snaží mluvit trochu Dánsky a tím mu, podle mě, dělá medvědí službu. Česky mluví fakt mizerně, prokládá ji slovy z obou dalších jazyků a to tu žije.
Tak se mi zdá, že nejlíp bude umět anglicky, ve školce/škole bude trávit nejvíc času a navíc je to jednoduché.
Tý jo, nám tady vlastně začíná měsíc oslav!
Ta tvoje princezna normálně vypadá, jako by se chystala v září do 1. třídy!
Je veliká a ty vlásky! Náš prcek má trochu řídkého, max. 2 cm chmýří…
Krásné fotky, díky za ně! ![]()
My slavíme s manželem příští týden 10 let od svatby a vypadá to, že se možná dostaneme někam na pár dní bez dětí…
Tedy stále tomu nevěřím, za posledních minimálně 2,5 let to nikdy nevyšlo.
Teď mají oba rýmu jako trám, Max k tomu spojivky, tak se modlím, ať se to nezhorší. Teprve potom budu řešit narozeniny toho malého tyrana - my jsme až ke konci měsíce.
@Levandule121 Tak specielně pro tebe jedna „školní“ fotka. (Dostala baťůžek
)
Jinak držím palce, ať vám vyjde to volno bez dětiček. Někdy je to potřeba. ![]()
Jinak ad batuzek - zrovna jsem ho kupovala take dvoulete slecne - ve tvaru berusky a coz jsem zjistila az po nakupu, bylo k nemu i voditko. Pripomnela jsi mi to, musim si to zapamatovat a poridit to prckovi.
http://www.skibi.cz/…ck-ladybird/
Ahoj holky my budem slavit sobotu,
utíka to rýchlo, my jako 2letá holka nevypadáme, vypadá jako mimino
no ale co.. narostem, a priberem ![]()
Jinak my už planujem Terezke surozence, nesnažíme se, ale už neberu hormony a uvidime ![]()
Terča je hroznej čert, snad jí zmení surozenec. je tady ješte nekdo kdo planuje další mimino? ![]()
Levandulko : Mco gratuluju k výročí, my budem 24.9 slavit 3 roky manželství a to už čumím že je to tak dlouho ![]()
@Hana89 ahoj Hani. koukam ze se vam dari dobre.
Ja za mesic rodimMirecek je celkem hodnej, az na urcite dny kdy je jak vymenenej a nic nepomaha.no bojim se jakto budeme zvladat s mimi. nechame se prekvapit. a opet to bylo bez snazeni:))tak se taky nesnazte to pak ne a ne prijit.my sme s pritelem 6 let ani nevi kdy se to stalo. budeme si brat hypoteku na baracek mame skoro dve deti na krku a porad se mame radi.sem stastna:) a to preju fsem. krasnou sobotu