Červenec 2012

• Fotoalbum (247)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7740
8.1.14 11:58

Holky, tak my: 87 cm 8o a 11800g. Pochválena, že je moc šikovná. Dostali jsme doporučení na ortopedii, protože má na obou nohách přeložené prsty. Jinak v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
8.1.14 21:25

@vevericka12 Tak jsem si na tebe dnes vzpomnela, kdyz mi lezel vzteky rvouci prcek pod zidli… :-) Jeste ze jsem takova klidna osoba. :-D Jinak je fakt zazrak, kdyz nezacnou lezici dite na ulici nejaci dobraci utesovat. Ja teda nemam rada ani kdyz mi nekdo pomaha jak popisujes, zjistila jsem, ze Max je z toho vzdycky hrozne vystresly a pak breci pred spanim, jestli ho nekdo nesebere…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
9.1.14 12:28

Ahoj holky dlouho sem tu mezi vami nebyla.tak snad se mate fsecky ok:)
@Levandule121 @vevericka12 ja ho nechavam valet normalne ale jak jeted v tom zimnim tak se sam nepostavitakze az se uklidni tak ho zvednu a deme dal.teda pokud se nevali v blate to ho zvedam hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
16.1.14 09:13

Ahoj holčiny, tuhle jsem se chtěla podělit o radost, že se prcek vykakal konečně doma do nočníku. (Babičky už obě hlásily, že jim se to též povedlo odchytit a já porád nic.) :mrgreen: Řekl si tedy „čůrat“… Ovšem teď poslední týden už ho ten nočník asi přestal bavit, tak si přestal říkat i na to čůrání… :( A to před Vánoci začal úplně sám, jak viděl bráchu.

A dneska jsem zas pokročila v „mezidruhové komunikaci“: Vyluštila jsem, co znamená slovo „kája“, které často opakuje. Je to „ke mně“ a myslí tím, že chce do náručí. (Starší strašně dlouho používal 2 patvary, kterých se odmítal zbavit. A to právě toto „ke mně“ místo pochovat, protože jsem se ho ptala, jestli chce ke mně. Druhý byl potom „luxovač“. To u nás skutečně nikdo nepoužilval - byl to jeho vynález. Hrozně dlouho to vůbec nechtěl říkat normálně, ale už z toho, naštěstí, vyrostl.)

Druhé slovo dnes bylo „páši“, když jsme byli v okně a mávali tátovi. Tak jsem mu pořád říkala, že přece neprší, že je sucho atd. Až mi padl pohled na popelnice a uvědomila jsem si, že to znamená popeláři! :D Koukáme na ně každý týden a on si všiml, že popelnice jsou na ulici a už z okna (dalších 15 min.) neslezl, než se jich dočkal. :jazyk:

Opakuje tedy celkem precizně, ale ta jeho vlastní slova jsou někdy opravdu rébus. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
16.1.14 23:51

Ahoj holky tak my máme v roce a pul 81cm a 9055g :dance: a už rekenm i nekteré vety (mami nechci hají, dej mnamku-(neríka ješe prosím) :lol: já ne papat, ahoj mamko, tati dudu neni, a máme doma hybu (rybu) :lol: opakuje vše co slyší takže supr kecalek :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
17.1.14 08:16
@Hana89 píše:
Ahoj holky tak my máme v roce a pul 81cm a 9055g :dance: a už rekenm i nekteré vety (mami nechci hají, dej mnamku-(neríka ješe prosím) :lol: já ne papat, ahoj mamko, tati dudu neni, a máme doma hybu (rybu) :lol: opakuje vše co slyší takže

Ahoj Hani! S vámi se budeme kamarádit, vy jste naše váhová skupina! :hug: Ach joo. Já už se z těch nežravých dětí zblázním!!! :cert: :zed: :evil: :pocitac: :nevim: :,( :,( :,( Do toho staršího dostanu aspoň něco, i když zaručeně nezdravého. Ale do toho mladšího…??? Když mu dám chleba se šunkou přímo do pusy, nechá si v ústech šunku a chleba vyplivne. Pokud to dám před něj, rovnou obere jen vršek. Když už mu dám jó něco, s čím se čirou náhodou trefím, sní 3 lžičky. (Včera třeba chilli con carne - tedy bez pepře, jen římský kmín, sůl a koriandr. Místo fazolí cizrna.) Ale to je max. 1× za den. Jinak je o okousanśch špičkách rohlíku, mandarince, 1-2 kouscích jablka nebo třeba papriky… Neexistuje přesnídávka, kaše, jogurt. Ten chce každý den akorát otevřít a patlat a jediné, co z něj ochutná je když mu strčím do pusy omočený prst v tom jogurtu. Ale stejně ho to neinspiruje, aby se do něj pustil. Po ránu mám vždy otevřený jogurt, dnes oloupaný netknutý banán, který si sám přinesl!!! :cert: Okousaný rohlík. Já už nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
17.1.14 12:41

@Hana89 to se mate Mirda cely vety ani dve slova nespojia to opakuje taky fsecko co slysiale toto ne. nocnik budeme pomalu opet tranovat. musime to stihnout do leta aby to umel samnebo se zblaznim kdyz su v tom. a zase letnacka.
@Levandule121 neboj ten nas taky extra neji.ale lipanky a pod to jo to se muze umlatits rohlikem anebo piskotama ale musi to byt naraz. jakoze by si zakousl rolik a pak lzicku to neexistuje. obces ma i zaravou ze ji a ji a druhej den noic jen miňo(mlicko)ted se zamiloval do mandarinek a ji i banany. jinak doted nema tuhou stolici.to uz misi byt ze treba celej den a pul nekadi pak ma bobika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
17.1.14 13:30

@Hana89 Ty jo, to je fakt šikovná holka.
Maty mluví v celých souvětích, ale svou vlastní řečí. :mrgreen: Jinak taky už začíná konečně opakovat slova. Nočník u nás nefunguje, v létě seberu plíny a děj se vůle boží. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
18.1.14 11:26

Holky dekuju, no je ukecaná a má byt po kom :lol: :lol: :lol: vtom je šikulka, no nočník ted máme zakazaný od dr. ale od 6m krásne chodila na nočník,
Levandulko: mala papá jen co chutná jí, jogurty jo, chleba ne rohlík jen ožužlat a hotovo, a obed? to je taky desné porád jí prosit at neco sní, jabko taky jen kousínek at nepribere, mandarinka nám jede, a maso?? to ona muže vždy.
ja už jí nedelám jídlo vyložene pro ní, dám jí co je doma, navareno,
včera mnela na večeri vajíčka a rohlík a kakao, to jo, mnamka, ale ak jí dam kaši tak neni hladová :cert: dnes bude mít zapečené testoviny a jsem zvedavá zda budou chutnat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
18.1.14 13:11

@Hana89 Hami, proč máte zakázaný nočník?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
18.1.14 22:00
@balenka píše:
@Hana89 Hami, proč máte zakázaný nočník?

malá ma problemy ze spodkem, nechtela dovolit ani porád nechce, at jí šaham na spodek (pipku) nedovolí umýt, ani sundat plínu :,( dr. rekla že má zarudlou, nateklou, a výtok, tak sme se koupaly v hypermanganu a ted nemužem 14dní nočník, mala mne do neho stejne nic neudelá, tak at nemá averzi. :nevim: máme zakazané vlhčené obrousky, mycí gely, jen Biodermu a na pipku muj Lactacid,
takže des, vždy když je počuraná, pokadená, tak to sní bojuju at jí mužu prebalit. a hned pod vodu.
jí doktorka taky na silu otahovala nožičky at ukáže co jí bolí a od vtedy proste nedovolí nikomu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
19.1.14 19:14

Hani my taky nepouzivame vlhceny ubrousky uz delsi dobu, jen kdyz jsme na cestach, mala se z toho taky opruzuje, normalne pouzivame takovy vatovy tampony cose daji koupit v rossmanovi (namacim do vody) sice to vychazi draz ale aspon mame celkem klid, pac se mala oprudila zvlast v lete z kde ceho :roll: na opruzeniny prej jeste pomaha cerny caj ale jen rychle prilozit vatovy tampon 1-2× denne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
19.1.14 19:16

Jinak jsem jeste chtela napsat ze u prebalovani tedka taky bojujem :pocitac: :pocitac: tak ji vzdycky dam neco noveho na prohlizeni, jinak je totalni krize :roll: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
19.1.14 20:45

Hani, ja prave cetla, ze ty laktacidy a tak se nemaji u deti pouzivat, protoze ph se meni az vlivem hormonu behem dospivani. Tak to koukam, ze ti doporucila laktacid. 8o Kazdopadne je fakt, ze ta pece o holcicky je narocnejsi… Vidim to u netere.

Dneska jsem byla odpol. sama u nasich, byla tam na navsteve segra s detma, tak abych je aspon nekdy videla. Jak chodi starsi do skolky, tak ho uz vubec nevidim a s malou jsme aspon do Vanoc chodili na plavani, kde jsme se tedy mockrat vzhledem k nemocnosti deti nesesly, ale i tak aspon obcas to bylo fajn.Po ceste tam jsem hned male koupila 2 krasna tricka a zase me to uvedlo v pokuseni mit jeste treti detatko - holcicku. :andel: No nic. :oops:

Jinak s prebalovanim to je klasika - tak z 50% pripadu ho prebaluji normalne ve stoje. :cert:

Jinak nas malej ted travi vece dny na zidli u drezu v kuchyni hranim s vodou. Starsi to sveho casu mel take v oblibe - ale zda se mi, ze ho to bavilo chvili a pak toho nechal. Ale tohle zvire to chce porad, uz vidim ty ucty za vodu. :zed: :zed: Budu ji asi muset vypnout pod drezem, protoze on si tam normalne prisune zidli, vyleze na ni a pusti si vodu. Celou dobu se take bojim, aby nespadl… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
19.1.14 22:07

Tak Aduška dnes zase vysokou horečku a febrilní křeče… Byli jsme i na pohotovosti. Tam se můj „drahý choť“ vyznamenal, bo odmítl, aby ji poslali na rentgen plic… :zed: No uvidím, jaká bude noc a kdyžtak zítra znovu do nemocnice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí