Červenec 2012

• Fotoalbum (247)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7740
1.8.14 21:07

@Hana89 krásná a šikovná holka :)
@Levandule121 my se to dověděli až letos na jaře. Do té doby pila mlíko a jedla vejce úplně normálně. Ona to má prý jen lehce zvýšené, tak jsem se rozhodla to ignorovat. To je stejně taková ta alergie, ze které se vyroste, stačí aby dozrála sliznice tenkého střeva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
1.8.14 21:13

@Fíková dekujem :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
2.8.14 13:47

@Fíková i my sme od malicka nedudlikovi jako @Levandule121 nocnik chodi sam ale nemi mit kalhoty.uz si i rikal kdyz je meluz si je mel snahu i sam sundavat, ale negde se to zase zlomilo a porurava se i venku a zapira ze ne.
@Levandule121 s tim kakanim sme to meli dost podobneskoro do dvou let mel dooost casto prujem ajen malogdy pevnou stolici.ale neresila sem to s dr.uz to mame krasne upravene. hazeme bobiky:)mluveni je fakt ftipny.napr Mamnkovi, Tetovi apod. @Hana89 krasne fotecky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
2.8.14 20:08

@Hana89 Hani, naši prckové jsou fakt nějak na dálku spříznění asi… Akční až až, upovídaní, hubení… :D Terezka je roztomilá a měla dokonalý dort! U nás je tedy Mickeymouse úplně neznámá věc, je zvláštní, jak se každé prtě upne na něco jiného. Theo má rád Peppa Pig. :pankac: Tak ať nám ti naši miláčkové rostou!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
2.8.14 21:53

Znám tady jen Hanku, a u nás mickey je známej jen z bodýček jinak u nás od malinka frčí brumda z včelích medvídků, a taky míša kulčka a mašinka Tomáš ten letos byl i na dortu… jinak k 1 narozeninám jsme měli brumdu a čmeldu tedy aspoň jsem se snažila peču a vše si dělám sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
3.8.14 11:28

@Levandule121 tak tak at ješte pekne rostou, no Levandulko tak asi ti nemusím psat jak to doma máme :-D Nekdy to je legrace, ale nekdy už na mrtvici :-D
Terča mala ráda simpsoni ale pak koukala na mickey klubík, a ted nic jine než minnie neche :-D Všude vidí minnie a nejradej by vše chtela mít doma, Ted je hodne vychcaná (omlouvam se za slovník ) herečka, videla s tatkem tapetu na zed minnie, a my sme rekli ne, a večer jak šla spat nam počmárala zed v pokojíku a plakala že to neni hezké :-D A pak šla líbat tatku a ríka Táto minnie prosím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
3.8.14 11:28

@lenulina1979 lENIČKO seš šikulka dort máš krásny, :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
3.8.14 11:44

@lenulina1979 taky peču sama, ale tak krásné to nemám :potlesk:

U nás nejvíc frčí Peppa a Krtek. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2290
11.8.14 20:14

cervenec kladno

Ahoj holky hledam maminky co rodily na zacatku cervence 2012 v kladne dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
12.8.14 17:34

Ahoj holky, dneska mame za sebou kontrolu - 12kg :P

mluveni je u nas taky i nadale sci-fi, spojuje taky vice mene sporadicky, ale dneska na te kontrole jsme meli zaskrtavat co umi rict, a je to v norme, takze ok :)

hanko - nase mala taky ujizdi na minnie :P delalas sama? ses dobrateda…taky mela na narozeniny minnie dort akorat jsem ho teda delala ja, takze vypadal o neco hur :mrgreen: misto cerne jsem dala hnedou glazuru, protoze jsem proste cernou potravinarskou barvu nikde nenasla :evil: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
12.8.14 18:38

Tak hlásím, že Maty v sobotu na výletě zplodila první větu. Zněla „Táta stůj ne ahoj!“ :mrgreen: To když se courala a my řekli, že jdeme dál bez ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
12.8.14 19:08

@vevericka12 Jů, jsem ráda, že o Vás také slyším! :hug:

My dnes málem vypustili duši při výletu. Jsem s prckama sama na chalupě a vyrazili jsme si jen tak kousíček po asfaltce na kole a motorce (odrážedle). Nebrala jsem ani pití s tím, že budeme pořád okolo chalupy. Kluci ale jeli odhodlaně dál, z asfaltky se ale stala cesta s šílenými rozbahněnými kalužemi, kde jsem přenášela jak je, tak jejich dopravní prostředky. Abych to zkrátila: V určité fázi cesty už jsem neviděla jako reálné se vracet a zvolili jsme cestu do vedlejší vesnice na vlak. Do odjezdu byla necelá hodina, děti stávkovaly, že si chtějí okamžitě lehnout do postýlky… Tlačila jsem je na střídačku a nakonec jsme vlak stihli. Ale bylo to na knop… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
12.8.14 19:20

@Fíková No tak BRAVO! :potlesk: A rovnou takové květnaté vyjádření!

Ha ha, já považuji za 1. větu u Maxe vyjádření: Táta + citoslovce kašle, když předtím manžel opravdu zakašlal. To bylo přesně v roce. :dance: Akorát, že pak trvalo ještě dalších 6 měsíců, než začal vůbec opakovat slova a další 2, než dal dohromady 2. větu v životě. :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
12.8.14 20:28

Veveričko dort sem sama nedelala ja vtom nejsem profik :oops: :mrgreen: delala mne jí jedna maminka. no jinak máme vše minnie už i povlečení, obleční, plyšaky, šampon, boty, vše už mne to nebavý všude jak vidi minnie tak by se rozkrájela aby to mnela, a veta Mami ty si koža :lol: (koza) u nás porád jede ak jí reknu at jde papat, a nebo že neco nedostane. nechci jí za to trestat, ona to nemyslí zle :-)ona krmila kozy venku na vylete a líbily se jí kozy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
11.9.14 10:28

Ahoj holky, tak ja se máte po prázdninách?
Maty šla dnes poprvé do školky, tak jsem nervózní z toho klidu doma. :mrgreen: Dala jsem jí zatím jen na jedno dopoledne týdně, aby si rozšířila obzory. Ona je taková hrozně společenská a komunikativní a pořád chce bejt s dětma, tak si myslím, že být se mnou doma a očasné návštěvy hřiště jí už nestačí. Hned jak jsme přišli, vrhla se na hračky a já se mohla v klidu vypařit, aniž by si toho všimla. Jsem zvědavá, jak to bude příště, když už bude vědět, že jí tam odkládám. Ale ona není žádný velký mamánek, tak to snad bude mít hladký průběh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí