Poradna duly
Jana Čurdová
@Sidinka Ahoj Sidinko moc gratuluju si se ani nepochlubila že si tehotná, no my se nesnažíme ale domluvily sme se že vynechám prášky
takže ak to dojde dojde ![]()
no Terča je hodne šílená holka
takhle hyperaktívni holku sem ješte nevidela.
ale tak je naše ![]()
@Hana89 no tak ja sem nechodim, chodim vedle:)
no uz jen neceloej mesic a muzu rodit.
a cim ju krmis???:) ale on i mirecek je akcni. a strasne sikovnej, a zlatej a krasnej hlavne kdyz spinka:)ted toho moc nenaspi, asi vedro, ale ani neji. porad by jen pil sladkou stavu, nebo caj.
Sidi kam vedle chodíš? ![]()
to neni jídlem si myslím dostáva malo sladkeho, a normal jídlo :/
no teda a víš pohlaví? bude to holka?
![]()
@Hana89 ne kluk:)no a klido to muze byt i jidlem hlavne u deti co maji to ADHD, tak by vubec nemeli jist ty barevny bombony a podobny sr…-coz si myslim ze by nemeli ani zdravy deti. chodim na https://www.emimino.cz/…-cervnu-2012
Tak jasý ale mala nemá žádne ADHD to nam dr. nerekla, jen je proste živel
TAK AŽ PROODÍŠ DEJ VEDET
Držím palce
@Hana89 fsak to byl priklad jen.¨je mi jasny ze je to akcni holka
aqle tak treba ju to prejde:))
jasne ze dam neboj hlavbne to bude co nevidet:))
Mam pocit, ze ma ditko u levandulu dneska narozeniny, tak gratulace
ostatni terminy si bohuzel nepamatuju ![]()
@vevericka12 píše:
Mam pocit, ze ma ditko u levandulu dneska narozeniny, tak gratulaceostatni terminy si bohuzel nepamatuju
Jsi zlatá, Vev, děkujeme!!!
Kdyby se prcek nesnažil KONEČNĚ právě zabrat, tak bych mu to i vyřídila. ![]()
Jsem utahaná, ale asi příjemně. V neděli výstup na horu Boubín (cache jsem nenašla).
Včera uspořádání oslavy narozenin včetně koupě dárku za tchýni na poslední chvíli (sedací/lehací/řádící vak).
, Vše za jejich asistence = zabít je je málo…
Dnes výlet do Příbrami s Maxovými kamarády ze školky, jejich maminkami a sourozenci do hornického muzea. Vetně odpoledního řádění na zahradě u babičky známých… V Praze jsme byli v 19 h, v obchodě do 20 h. Prostě naši kluci poslední dobou navykli usínat v 22 h… Jsme hrozní rodiče. Tuhle jsme je zkoušeli dát ve 20 h a fakt hrůza, děs, stejně ty následující 2 hodiny řádili, vztekali se, ječeli…
Aspoň, že spěj dýl ráno.
Manžel opět na služebce, jdu si ještě chvilku číst, ať alespoň pozastavím rozklad svého mozku na marmeládu… ![]()
Ahoj, tak jak trávíte prázdniny? Musím se pochlubit se dvěma novinkama. Před čtrnácti dny jsme úspěšně zrušili dudlík na spaní a teď KONEČNĚ přestala bojkotovat nočník. Dnes poprvé úplně bez nehod, tak mám radost. ![]()
Ještě by mohla začít pořádně mluvit ![]()
Příspěvek upraven 31.07.14 v 19:46
@Fíková píše:
Ahoj, tak jak trávíte prázdniny? Musím se pochlubit se dvěma novinkama. Před čtrnácti dny jsme úspěšně zrušili dudlík na spaní a teď KONEČNĚ přestala bojkotovat nočník. Dnes poprvé úplně bez nehod, tak mám radost.
Ještě by mohla začít pořádně mluvitPříspěvek upraven 31.07.14 v 19:46
Ahojky, super, že píšeš novinky!
Velké gratulace ke skokům ve vývoji!
Však už jsem minule psala, že je Maty hotová školačka.
My máme obě děti od narození nedudlíkové, takže tohle mi odpadlo (teď už musím říct naštěstí, i když byly i doby, které byly bez dudlíku opravdu obtížné). Ale oni ho prostě nechtěli.
S nočníkem jste napřed. Theo se na něm vyčůrá, když ho dám, někdy si sám řekne i s plínou, ale upřímně jsem ho na něj nezačala ještě pořádně učit. Má totiž tak 65% času průjem a to nechci riskovat někde na koberci.
Pije bezlaktózové mléko, občas mu dám UM normální, ale klasicky do 3. dnů po něm zas průjem… Přitom okolo roka mu Dr. dělal testy na celiakii i alergii na mléko a bylo to negativní. Tak nevím. Stále nejí, radši nevážím, ale určitě nemá víc, jak 10 kg, to jsem si jistá. Takže to asi máme stejné s Hanky Terezkou - malej vypadá jak roční. Navíc nemá vlásky, jen chmíří, stejně jako touhle dobou Max.
S mluvením tedy problém nemáme, řekne z paměti sám celé Paci pacičky, zazpívá sám víceméně správně asi 3 písničky. Co je pravda, problémy mu dělá skloňování - místo: pane! nebo pán říká „páno“ například.
Jsme teď u tchýně, má tu moc šikovného pána na výpomoc, kterého malý zbožňuje. Pozoruje ho, co dělá a neustále s ním rozpráví: Páno, co děláš? My byli nakupovat, Maxík, máma, Theodorek… Páno, natíráš? Je fakt sladkej.
Čím dál častěji používá i 1. osobu.
Jinak s tchýní je to také mazec, myslívám občas na vás, jak jste hlídali na začátku léta babičku…
@Levandule121 to je fakt šikulka, jak krásně mluví.
Něco takového je u nás zatím sci-fi. Maty umí docela hodně slov, ale spojuje jen sporadicky, natož aby dala dohromady větu. Zato by mohla od hodiny nastoupit do divadla jako mim. ![]()
Jinak zas Maty má zjištěnou alergii na BKM a vaječný bílek, ale žádné problémy jí to nepůsobí.
@Fíková píše:
@Levandule121 dodatečně vše nej prckovi
A děkujeme moc za gratulaci! ![]()
Jinak s těmi alergiemi: Nedáváš jí tedy nic mléčného nebo dáváš? A ohledně toho bílku, není problém s nějakým očkováním?
Tak holky - všem krásný den! Vypadá to, že bude zase nádherně. Poslední den tady - a zítra domů (hurá!).
Pak teda jinam, snad to už nebude takový nervák. ![]()
Ahoj holky tak my už sme uplne bez plínek asi 1,5 mesíce i na noc
supr krásne chodí sama na zachod
A co s
týče dudlíka tak zatím na spaní ho porád mame jinak ne, ale jak jde spat tak si sama pýta dudel
ale krásne mluvíme, už mluví i ve vetách
a je to vtipné, a hlavne ak jí neco reknu at udelá (treba uklid hračky) tak se chytne za hlavu a začne ježíííš
a nevím od koho to má
ale krásne v noci spíme už nemáme problem usínat, na narozeniny dostala postel a chodí sama spát, rekne nam dobrou noc a zavre se do pokoje a spí až do rána
![]()
jo a tady par fotek z narozenin ![]()