Poradna duly
Jana Čurdová
Jo a sedačku jsme měli Babypoint Zenith Race. A koupím zase takovou nějakou…
Ahoj holky mohla bych se pridat? Uz to tady mate dost rozjete ale snad aspon trochu zapadnu. Mam dceru 16mesicu Terezku. Taky uz „mluvi“ lita jako dabel, ale nastesti mi v kocarku vydrzi sedet aspon ji je teplo. Zubu mame 15ale 16 se uz klube ale ne a ne se prorezat taky z toho mela minuly vikend teploty. A jak se chystate na vanoce? Co kupujete prckum?
@A.slunicko Ahoj, moc hezká holčička. ![]()
Maty je zas nachcípaná a má vysokou horečku. Teď už měla skoro 40
Nerada, ale musela jsem jí ten Diazepam dát. Alespoň jednu výhodu to má, konečně usnula. ![]()
Tenhle podzim je nějakej divnej. Loni jsme ani nevěděli, co je to rýma a teď se v nemocech pořád střídáme.
Balenko zlato hlavne že ste v porádku,
moc na tebe myslím.
at si brzo fit.
aspon tak že mala je v porádku
![]()
Holky držte se, a ozvy se ak bude čas, neboj mala bude v porádku a ty taky,
pane jo až mam slzy v očích, ![]()
papa a uzdrav se ![]()
Hezky advent i tobe
@A.slunicko píše:
Ahoj holky mohla bych se pridat? Uz to tady mate dost rozjete ale snad aspon trochu zapadnu. Mam dceru 16mesicu Terezku. Taky uz „mluvi“ lita jako dabel, ale nastesti mi v kocarku vydrzi sedet aspon ji je teplo. Zubu mame 15ale 16 se uz klube ale ne a ne se prorezat taky z toho mela minuly vikend teploty. A jak se chystate na vanoce? Co kupujete prckum?
JEEE ahoj ja mam taky 16m Terezku,
vitej tady medzi nami ![]()
Diky za privitani. Rada sem tam pokecam o novinkach, starosti a radosti.
@A.slunicko ahojky
tak my budem mit 10.12. 17mesicu a mame taky plnou pusu zubu
mame jich 16
mala je poradnej dablik, zacina byt vic a vic stydliva…v kocarku chce byt jen kdyz se chce cestou vyspinkat, jinak lita porad
ale mluveni jen tata, mama, mnam, haf, cici, papa, papapa-jako papat, baf…a to vse ale jen, kdyz se ji chce, je to hroznej lenoch
papa mi krasne vsechno, co ji dam…je to muj milovanej dablik ![]()
A slunicko vitej ![]()
juana - jak dlouho vam ta ruzova kombineza vydrzi ruzova? ![]()
my dneska kontrola moci u dr. a vse ok
takze doufam ze uz se to nebude opakovat
@vevericka12 to je bundicka
ale jinak, mala je hrozny cunatko xD hlavne, kdyz v kocarku basti…tak to je tak na dva, tri dny a muzu prat xD
@balenka krsna holcicka.
Holky co kupujete prckum na vanoce? My uz mame asi vsechno koupene, ale treba nejaky napad ktery bych mohla dokoupit
.