Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
248
7.11.13 12:35

Hani prestan prudit s letnima fotkama :mrgreen:

jj jinak ty nase boty jsou takovy ty ucici, obycejny snehule jsou sice levnejsi ale zas by v tom nemela pevnou nohu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
7.11.13 13:02

Vev :* rada by sem tm dala nove foto ale Terca mne vylezla na stul a hodila ze stolu notebook, takze sem bez vseho, i bez fotek :,( :,( tak mam pujcenej od manzela tblet a tady asi nebudou fotky :nevim:
Jinak prave ja chtela snehule ale nejsou pevne :think:
Mala chodi do jesel? 8o a ty xi doma jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7741
7.11.13 13:12
@vevericka12 píše:
A propos @Fíková maxipes fik u nas frci totalne :mrgreen: kdybych to neregulovala tak je schopna u toho sedet fakt cely dopoledne :P

:mrgreen: U nás takhle frčí krteček.

Jinak dneska jsme byli na kontrole na neurologii. Všechno v pořádku, nic na ní dr. neshledala. Tak aspoň tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
7.11.13 13:22

@Hana89 ja jsem ted doma protoze mam dovolenou, jinak chodim do prace, mas pravdu, ty snehule by proste tu nohu nedrzely, tady tyto co jsem davala nohu drzi vyborne :)

@Fíková krtecek u nas skoro vubec prave, to jsem cekala ze bude hit, tak mame doma asi 3 CD celkem k nicemu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
7.11.13 15:07

Hele, darky pro maleho neresim. Ted momentalne resim kolo a lyze pro starsiho, prijde mi, ze malej ma hracek po Maxovi milion. Az zacne chodit, vytahnu plastovou motorku po Maxovi - mozna uz ted - u nasich se na ni hrozne sape, ale ta je zrovna az pro starsi. Mam dneska nejaky blby den, jsem silene unavena. Napisu az me neco napadne k tem darkum. ;-)
Pa! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7741
7.11.13 15:11

Já zatím objednala boby. Možná přihodím ještě nějakou drobnost, ale hrotit to fakt nebudu. Milion kravin má doma a další milion dostane od příbuzných.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
7.11.13 15:15

Ja uz darly jak tak mam, jeste musim dokoupit pochopitelne, myle sem kupila asi 4darky a meyte dostane lego a sane, tot vse :mrgreen:
Ma hodne darku ale ja sem uchylak na darecky a kupila sem jen. Uzitecne darky ako su knizky, polstarek, a chodici pejsek na voditku, co je ted v reklame v tv :lol: ona porad ak to vidi rekne jeee mami jeee havi :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
8.11.13 10:35

No my mame jedno duplo ale s tim si teda moc nehraje, spis si prohlizi ty kostky a nebo je hazi vsechny do (prazdneho) nocniku :mrgreen: ale snad to prijde pozdeji, mam policeno na nejake to kolo nebo odrazedlo nebo jak se to jmenuje, ale spis az na jaro, tedka uz se to nejspis nevyplati

ad boby - si pamatuju jak jsme vehementne brzdili tema umelohmot. brzdama a meli kazdou chvili vyrazenej dech :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
8.11.13 12:20

Holky drzte se, vcera jsem objednala ten fusak a dneska ted pred chvili prisel 8o 8o :pankac: a je super, vevnitr fleece, 6 der na pasy, spodek odepinaci kdyz bude v botech :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
8.11.13 13:05

Ahojte holky, jak se máte?? a jak rostou dětičky? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
8.11.13 15:36
@vevericka12 píše:
No my mame jedno duplo ale s tim si teda moc nehraje, spis si prohlizi ty kostky a nebo je hazi vsechny do (prazdneho) nocniku :mrgreen: ale snad to prijde pozdeji, mam policeno na nejake to kolo nebo odrazedlo nebo jak se to jmenuje, ale spis az na jaro, tedka uz se to nejspis nevyplatiad boby - si pamatuju jak jsme vehementne brzdili tema umelohmot. brzdama a meli kazdou chvili vyrazenej dech :lol:

Jsem ráda, že jsi spokojená s fusakem! ;) Hlavně aby byly dobré zipy. Já koupila tehdy český Aesthetic, byl oproti jiným na to, že na něm nic není, trochu dražší, ale přesto když se úplně rozepne zip, je to pak trochu horor to zas zapnout! :cert: To bych si klidně připlatila za lepší zip. :cert:
Na to duplo jsou bohuzel jeste mali. Udelala jsem nekolikrat chybu, ze jsem koupila Maxovi neco moc brzy. Treba prave to duplo. Je tedy pravda, ze to byla 1. vec, ktera nas s Maxem poradne bavila - stavit si s nim (= my staveli, on koukal). :mrgreen: Dostal ho teda uz v roce. Jenze prave jak jsme mu staveli my, pak to chtel vzdycky. To same s vlackodrahou, to same s modelinou i malovanim. Ucitelka ve skolce mi prave tehdy rikala, ze detem nikdy nic nemaluji, protoze pak nechteji malovat samy.

Ale odrazedlo je super! :pankac: My meli nejdriv takove to klasicke „enduro“: http://www.insportline.cz/…-enduro-mini?… a pozdeji First Bike. To enduro je v pohode, procitala jsem poradnu ohledne odrazedel tady na e-miminu a pani ac se venuje tem pro trosicku starsi enduro schvaluje. Jo a pozor, je jich vic velikosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
8.11.13 16:56

Haha :lol: jase tesim zase pak spis na lego :mrgreen: na barbie ani moc ne :P hlavne doufam ze nas mine hello kitty, i kdyz tomu moc neverim :mrgreen:

zkusmo jsou ty zipy na tom fusaku ok, ale to se samozrejme ukaze az pri delsim uzivani, je to (udajne) nemecky vyrobek tak snad to bude drzet a fungovat jak ma :nevim:

zas ale nevim jak to udelat aby dite vedelo jak si s cim hrat kdyz mu to neukazes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
8.11.13 17:48
@vevericka12 píše:
zas ale nevim jak to udelat aby dite vedelo jak si s cim hrat kdyz mu to neukazes?

Ukázat ano - jak dát kostku na kostku, posadit panáčka na koně… Myslela jsem nedělat věci typu: Postav mi dům, dinosaura atd. Zrovna tak sestavit koleje na vláčkodráze atd. Modelovat z modelíny figurky na přání. Totéž s malováním. Člověk to ale málokdy vydrží. Lepší je toto koupit tak okolo 2 let. ;-) To už si s tím jsou schopní většinou hrát sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
8.11.13 20:52

@vevericka12 Prosímtě, co jsi vlastně zjistila o těch zimních botách? Něco obecně o Ecco nebo Geox? Dnes jsem mu zkoušela obojí a nevím. Jak pořádně nechodí, pajdá ve všem…Jsem na vážkách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
8.11.13 21:09

@vevericka12 Primigi jsem našla toto: http://www.detskeboty.cz/…96030-77.htm Je to stejná konstrukce?

Ecco něco takového: http://www.detskeboty.cz/…61-50625.htm

Geox tyto: http://www.detskeboty.cz/…22-c0700.htm

Geoxky byly takové tenčí, hodně tvrdá ta část za patou a achilovkou. Zdálo se mi, že v nich chodil lépe, než v Ecco, které jsem ani tak nedotáhla, jak mají jazyk s botou vcelku, takže se jakoby skládá jak u pohorek. Byly mi ale celkově sympatičtější a v outletu za necelých 1400 Kč. Geoxky mi do sněhu přišly i takové nižší, nevím. I když do sněhu bude mít přes ně přetažené nepromokavé kalhoty s gumou pod botu. Tak asi o výšku tolik nejde.

Jo a už jsem vám psala, že včera udělal první 3 krůčky? A dneska se za celý den pokusil jedinkrát, zvládl dva… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí