Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
248
9.11.13 07:49

Jj ty primigi to je to stejne, prijde mi hlavne super, jak je vpredu vyssi ta podrazka, protoze jak chodi tak obcas jak kdyby zakopava a toto ji pomuze aby se ta noha ok prekulila nebo jak to mam popsat, tj mi prijdou ty ecco blbejsi

zjistovala jsem jen o tom jak vybirat botu obecne - proste by mel byt vpredu 1cm kdyz stoji+ pevna noha

mimochodem na ven jsou super takove jak kdyby pogumovane laclace, co maji v CA a HM kdyz spadnou na kolena atd. tak se to da jednoduseji omyt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
12.11.13 09:57

Ahoj holčiny nestíhám vás přečíst jen tak letmo :) Gratuluji ke všem pokrokům a hlavně tobě Levandulko :) Amálka mi chodí kolem nábydku, ale to je vše :/ chodíme pořád na rehabilitace, pry můžu byt ráda že ještě nechodí jinak by si deformovala levou nožičku…Máme 9 zoubků a byly jsme na očkování-spalničky. Doktorka říkala že reakce přijde až po týdnu a Ami hned druhy den horečky průjem i blinkala.ale nejsem si jista že to bylo z očkování protože břišní chřipku má i můj tatka a ted i já :/ takže skoro celou noc sem byla na záchodě a modlila se aby Amálka spala(byla jsem sama doma) hrozná noc :zed: příští tyden jdu s Ami na kontrolu na neurologii tak uvidíme co nám poví tam.Moc vás všechny zdravím :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
12.11.13 10:57

Ahoj holky, tak my behame od srpna jak blaaazni…to je kolikrat rychlost, jak se Elenka rozbehne xD ted jsme byli nedavno na hristi a tam mi mala ochutnala pisek a sup…ted musime brat laktobacily na preleceni, do toho dostala anginu a zanet spojivek :zed: :zed: chudinka moja…jinak porad blbe spi, vzbudi se 4 za noc a place…jinak mame 16 zubu porad…ale mluveni?? Tak to u nas nehrozi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
12.11.13 14:03

@Dlaždička Ahojky Dlazdi, to je prima, ze ses ozvala! :hug: Zase jsi me tedy rozhodila, protoze ted jsme trochu zkouseli s Theem chodit za ruce (ackoli se to nema) :oops: a zjistila jsem, ze on strasne vtaci pravou nozicku, uplne si ji jakoby v nartu lame… :,( Na rehabku jsme prestali chodit tak nejak sami od sebe jak zacal lezt a vse vypadalo dobre. I neurolozka vypadala jako ze je klidna a ted zas toto. :-( Co na to cvicite?

Jinak ten stav Amalky mi opravdu neprijde jako reakce na ockovani, ale kdo vi… :nevim: Max mel tenkrat presne po tydnu 3 dny horecky. Ale jak uz jsem psala - pres den dobre, pak vecer 39+, 3 vecery za sebou… Ale je pravda, ze ta reakce muze byt asi u kazdeho jina.

Tak hlavne at je dobre tobe - zdrava maminka - to je zaklad! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
13.11.13 10:40

Ach jej to mě mrzí že jsem tě rozhodila..to jsem nechtěla. Amálce taky ty nožičky tak jsou a více ta levá, ale na rehabce říkala, že to většina dětí tak má, většinou se to samo zlepší. My na to cvičíme prvky te votovky.Ono se to tady špatně píše jak na to.Se stav na kavčo a předvedem ti to :lol:.Ale můžeš cvičit když se posadí dávat mu do nožiček balonek aby ho jako by držel nožičkama a nebo ho šimrat po te straně která se vtácí aby ji dával na druhou stranu(taky v sedě)ach joo no já bych to po sobě nepochopila :) snad to to pomůže ;)
Huuráá po delší době jsem se vyspala celou noc a jsem jak znovu zrozená. Už mi to chybělo…A holky už 2 týdny nekojím 8) a Amálka to v klídečku zvládla. Dávám kravské mlíčko :)
Juana1:16 zoubků tak to je tedy něco :D však se ještě namluví…nevím, ale co pořádně myslíš, však jsou ještě malincí větu ti nesloží :)Amálka povídá mama, mamikooo, moe mama,(moje mama),tata, deda, baba, babiii, teta, tejda(strejda),hačí, papu, napapaná, kaku, ňam(mňam),cocacola :lol:,pijo(pivo),dej, moje, banán, ano, nene, kyž se ji zeptám:Máš maminku(nebo tatínka) ráda-kýve hlavou a říká mám rada, mám rada :D čím je větší tím víc si sní užijeme srandy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
13.11.13 11:43

@Levandule121 nase mala tu nohu vytaci obcas taky, ono se to sice dobre rekne nevodit za ruce, ale jednu dobu to proste strasne vyzadovala :nevim: ale rekla bych ze to trvalo jen tak tyden a tedka chce chodit vylozene jen sama, coz je kolikrat horsi :mrgreen:

dneska jsme byli na ultrazvuku ledvin a vse ok, ale zase jeste za 3 tydny kontrola moce :roll: no ale co se da delat, hlavni je aby to bylo i dal ok, dneska dostala druhy MMR, ale prej tady po tom druhym jsou nejaky nezadouci ucinky uz spis zridka, ale timto mame tedka az nejak do 5 let vsechno ockovani za sebou :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
13.11.13 12:03

Tak my MMR dostaneme až nejdřív příští září, kvůli těm febrilkám, což jsem ale ráda, protože jsem to chtěla stejně odložit a teď mám na to papír, kdyby někdo chtěl prudit.
Jo a už máme taky botky. Skončili jsme nakonec u Superfitu, ale s tím jsem tak nějak počítala. Ale ta cena 8o. Ještě že to bylo jako k Vánocům od babičky. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
13.11.13 12:33

Ahoj holky, tak my meli jit na MMR dnes, ale malej má uz par dni rymu, trochu kasel… A od vcerejska boli v krku i me. Jsem desne unavena, zada boli… Max se mi rano take nezdal, to se zas pres nas prenese nejaka viroza… :zed: Prcek je brutalne protivny. Doufam, ze se toho budu zas zbavovat 4 tydny jako minule. :cert: Ja nevim, ja se te MMR u naseho „opozdeneho“ ditka take bojim. Ale zas ho budu chtit dost mozna dat od zari do skolky, tak to budu muset nejpozdeji na zacatku roku dat…

Zitra snad prijde pohlidat tchyne, byla tedy asi trochu nastvana, predstavovala si, ze ji maleho privezem domu. Jenze tchan ma nejaky desny kasel, tak vazne ty nemoce nechci krizit. :jazyk: Porad vyklada, jak se nemuze dockat deti, tak at se snazi.. :jazyk: Ono hlidat 3× do roka ji zas tak nezatizi. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
13.11.13 12:55

Tak pokud nema pri ryme teploty tak se ockovat muze, to bysme my nemohli ockovat malou vubec, ta ma rymu tedka konstatntni :P posledne mela pri ockovani taky rymu a nic se nestalo :nevim: ma teda takovou tu rymu ze ji tece jen cirej sopel, kasel ma obcas taky ale to je spis tim jak ji to tece do nosa se mi zda

jinak ja mela o vikendu od male zase strevni chripku, tak doufam ze uz to tedka tuto sezonu stacilo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
13.11.13 14:09

Holky MMR co je to za očkování?? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
13.11.13 15:12

@Dlaždička MMR je to, na čem jste byli - priusnice, zardenky, spalnicky.

@vevericka12 …no já vím, že rýma nevadí. Ale jednak se bojím, že to bude něco víc, protože on normálně rýmu nevnímá, zato teď má hrozně špatnou náladu a budí se v noci. Vypadá to také minimálně na ten krk. Snad to nebude angina. Zatím má jen zvýšenou teplotu. Ale tak samo, že to je spojeno s tím mým strachem z té vakcíny. Jsi mě odhalila. :P
I když jsem normálně očkovací, člověk holt hrozně rychle podlehne sugesci typu: Jak to, že se moje jstě geniální dokonalé dítě přestalo otáčet? Že to bylo určitě po hexe? :mrgreen: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
13.11.13 16:25

:mrgreen: ja mam naopak pocit ze po ockovani mela naopak vzdycky nejakej posun kupredu :mrgreen: takze tedka cekam ze zacne minimalne psat romany nebo tak :mrgreen: :pankac: ale mas pravdu, tady ty diskuze na internetu jsou strasne sugestivni, ale zase se tim teda nenecham zblbnout, samozrejme jsem si rikala a mela trochu strach i kdyz detska ockovala pri ryme, ale zase si rikam ze v jejim veku vi co dela a neni to prvni dite, ktery naockovala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
13.11.13 16:43

Dlazdicko-zlaticko ahoj :mavam:
Tak koukam ze Ami krasne mluvi, i Terci to uz mele a hezky :mrgreen:
No musim ti rict ze my po ockovani dostaly teploty vysoke, prujem co trval 16dni, a behaly sme s malou
PO nemocnici, dostala virovej prujem, a prasky co sme dostaly nepomahaly a to vse z ockovani, :cert:
Za den sme jminuli 30plinek, a to jinak Terca normalne chodi na nocnik, :roll:
Jo a v 16mesicich mame 9kg :lol: sme prcci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
14.11.13 10:58

Haničko tak tedy to může být i z očkování, tak jsem ráda, že už nás snad nic jiného nečeká, protože doktorka říkala, že reakce až tak za 10 dní :/
JJ je to malá kecka. Dneska jsme byly na rehabce a sestra říká:Poď Amálka půjdem cvičit: A Ami na to: nenene teta nene :D no jsme se oba smály :lol: jsem se divila, že hezky dala hned dva smysluprlé slova za sebou :D
Holky mám otázečku, protože už mě to zmáhá a chtěla bych vědět a podpořit jestli to máte taky tak :) Ami nevydrží ani chvíli sama :roll: musím být sní v pokojíčku a hrát si nedej bože vztanu někam jdu okamžitě začne kňučkat a volat hopíí hoopíí :/ utěšuju se tím, že když začne chodit že za mnou dobehne, ale nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
14.11.13 12:50

@Dlaždička až za tebou doběhne, bude ti furt viset na noze :lol: Takže žádná výhra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí