Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7743
6.11.13 21:09

@Levandule121 chlamydie to nebudou, není to bakteriální.
Ty jo, ta vyrážka je divná, nejdřív mě napadla pátá nemoc, ale to by měl teploty. Tak ještě že to netrvalo dlouho.
Boty se chystáme nakupovat teď někdy, až se zas zmátoříme. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
7.11.13 01:10

@Fíková Právě bud patou nebo sestou mel 14 dni pred tim. Teploty a pak vyrazka, akorat na sestou nemoc moc cervena a na patou zas malo cervena v obliceji. Takze zaver Dr., ze je to pata… A v lete mel tu cervenou vyrazku, teploty az potom se zaverem exantemova viroza - asi spalnicky nebo zardenky… To vubec nechapu, kde to bere! Starsi mel s bidou 1× sestou nemoc s ukazkovymi symptomy presne dle ucebnice… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
7.11.13 07:55

Cau holky,
my mame za sebou taky jednu infekci mocovych cest, osobne si myslim ze to je z toho jak nepije, ve skolce ji holt nebudou nabizet neustale neco k piti jak ja doma no :nevim: tak se to snazim aspon odpoledne a o vikendech dohanet jak to jde, ale ona prave moc pit nechce :zed:

boty uz mame dyl, tedka mame na zimu primigi ginger, jsou super, ale nejak rychle roste, takze i kdyz jsem je puvodne kupovala tak ze se do nich vlezla s puncochacema a tlustyma ponozkama a jeste tam mela misto, tak tedka to zacina byt zas tak akorat :zed: cili si myslim, ze budeme v pulce zimy kupovat dalsi jeste a ty ceny to je teda sila :pocitac: ale treba uz pak zas budou slevy :mrgreen:

http://ecx.images-amazon.com/…._SY395_.jpg

na podzim mela/ma tyto, ale ted uz na ne zacina byt dost zima
http://i1.ztat. net/large/S2/11/3A/03/G3/02/S2113A03G-302@1.3.jpg

normalne na podzim mela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
7.11.13 08:24

@vevericka12 Je, ty jsou krasne! A jakou mate velikost??? Tady v CR je to des, nic poradne nemaji. Vypada to jako ze jo, ale pokud clovek snad nejde hned v zari, uz ve sve velikosti sezene jen co je. Nelze si vybirat. Malemu jsem nohu jeste nemerila, stale nechodi a na cele chodidlo doslapuje dost labilne, tak nevim, jak to zjistit. Uz jsem se ale koukala, ze mam po Maxovi prvni zimni, ktere jsou celkem male. Tak uvidim, jestli je nevyuziju, kdyz nebude mit Theo vyrazne mensi nohu. (Preci jen byl Max tehdy o pul roku starsi, ale Theo je zas vyssi na centimetry.)

Jinak ty mocove cesty u holcicek koukam jsou des! Segry mala je mela uz asi 2× - podruhe z toho byl zanet ledvin. :-((( Z mych zkusenosti to vypada, ze kluci na to tak asi netrpi. :think: A co ji davas pit? Ja uz povolila a misto vody jsem take zacala davat stavu. Ne vzdy, ale jak prestal pit tolik mlika a zacal mit sussi rty… (Ja nakoupila v akci do zasoby plno UM a on ho prestal z niceho nic pit, tak ho mam ted plnou skrinku a neubyva.) :cert: Stejne doma neustale raboval Maxovy lahvicky s pitim a pil z nich tu jeho stavu. A rekla bych, ze pije vic, i kdyz proste je to sladke… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
7.11.13 08:46

Prave resim v tematu vedle jestli tedka koupit jeste fusak :think: mala praveze chodi, dokonce dost vehementne, odmita chodit i za ruku, zvlaste u silnice vzdycky scena jak neco :zed:

Aktualne ma 21, ale podle me ty cisla jsou taky dost zavadejici v zavislosti na firme atd., boty vybrat spravnou velikost je asi taky kumst, ja jsem je vybrala na zaklade precteni vseho mozneho i nemozneho tak, ze jsem ji teda narvala do tech ponozek atd. nechala ji aby se postavila a ve stoje aby mela jeste 1cm vpredu :nevim: protoze zase koupit prilis velke tak ji v tom bude noha plandat a bude se ji blbe chodit no :nevim: objednala jsem proste dve velikosti na internetu, doma v klidu vyzkousela a nepasujici poslala zpet :nevim:

na piti ji davam rano stale lahev mlika 230ml ale stale 1 (cetla jsem ze ty pokracujici mlika atd. jsou nutricne stejne na houby), mliko je sice jidlo ale aspon takto dostane nejake tekutiny :nevim: no a pak ji dal ve skolce kde vzdycky piji ke kazdemu jidlu, ale myslim, ze to bude fakt jen par dousku, no a pak odpoledne jen vodu, ale taky uz premyslim, jestli nezkusit nejakou redenou stavu nebo neco co by pila lip :nevim: ve skolce pijou neslazenej caj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7743
7.11.13 09:05

Holky, já už taky rezignovala a dávám šťávu. Ale i tak tomu moc nedá. Proto jí dávám mlíko ještě dvakrát denně, aby měla aspoň nějaké tekutiny. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
7.11.13 10:38

Jj kdyz je doma tak ma taky rano hned po probuzeni mliko a pak jeste jako presnidavku mliko, jenze to neni s jeslema praktikovatelne :think: taky jsem si malovala jak bude moje dite pit jen cistou vodu jak je to vsude napsany aby nebyla obezni :lol: ale zas kdyz si to vztahnu na sebe tak by mi taky asi jen stale cista voda nechutnala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
7.11.13 10:53

Ha ha, Vev, Theo vypije nejvic 120 ml mleka. 210 ml uz neni ani sen. To vypil jedinkrat v zivote. Normalne tedy 90 - 120 ml. Ty moje deti jsou nejedlici proste, pujdu se odstrelit. :,( Dobry napad kupovat porad jednicku. Ja sla s vekem, ale posledne jsem uz take koupila dvojku misto trojky, protoze prestal pribirat. A ty rikas primo jednicku, aha… :think: Naposledy jsme byli 10. percentil, no… :,(

Jinak jsem se pochlapila a zmerila mu nohu. Ma 13 cm, mozna malinko vic, takze s Maxovyma saryma botama mam utrum. Mel by mit asi cislo 22, delka stelky u Reimy je 14,7cm. A po Maxovi mam 24. To uz je 16,1 cm, to uz je trochu moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
7.11.13 11:10

No, tak myslim ze ses na tom porad lip nez kamaradka - mimochodem te jsem hrozila tim, cos jednou rikala - ze s prikrmama je lepsi zacit driv protoze jak jsou deti dlouho kojene a propasne se to „okno“ kde si na to relativne rychle zvyknou, tak je pak problem - a presne - kamaradka porad ze bude vyhradne jen kojit do 6 mesicu, tak jsem ji teda pohrozila tvoji historkou s Maxem :mrgreen: nicmene ona nedbala, zacala fakt az v 6. mes a tedka ma kluk 8 mes a prikrmu s delanim blbinek atd zvladne tak 50g kdyz ma zrovna lepsi den 8o
no ale jeji dcera byla taky nejedlik, a tedka vypada ve 3,5 letech normalne :nevim: podle me proste nektere deti takove jsou, u nas je to spis opacne, vyzahne tech svych 210 resp.230 ml a rika „jeste“ :mrgreen: :lol: jenze jeste uz nedostane protoze pak zase ublinkava :pocitac: takze nasleduje tak 1min rev a pak ok, no a pak se jdu nasnidat ja a to uz zas opruzuje ze chce taky to co jim ja :zed: takze jidlo jako takove u nas ok, ale piti je boj :zed: z hrnecku pije prej v jeslich normalne, doma to bojkotuje, resp. si da tak jeden lok a zbytek vyplivne :zed:
no a mame takovej ten ucici hrnecek od Nuby, kterej jako jedinej bere na milost a tam tak dlouho hryzala ten gumovej nastavec az se protrhl :zed: takze se mi to tedka podarilo objednat kdesi na amazonu a uz je to na ceste, takze doufam ze pak bude pit lepe

UM - jj s tim ze bohate staci jednicka to jsem cetla opakovane ve vsech moznych casopisech pro rodice atd. a taky v doporucenich vyzivy pro deti, resp. po 1. roce nepotrebujou ani UM a staci normalni klasicky mliko, ale kdyz si predstavim, ze budu rano cekat jeste na to az se to mliko ohreje :roll: tak kupujeme zatim dal UM jednicku, ted uz normalni, do nedavna jeste tu proti refluxu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
7.11.13 11:12

A jeste s tema botama ma jedna kamaradka jeste jeden tip - vyndat tu vlozku z boty a nechat na to dite stoupnout, pak je taky ta velikost videt lip :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
7.11.13 11:35

A propos @Fíková maxipes fik u nas frci totalne :mrgreen: kdybych to neregulovala tak je schopna u toho sedet fakt cely dopoledne :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
7.11.13 12:06

Hele, ten fusak bych koupila 100%!!! Ona ted zacina chodit a je do toho blazen, ale bude jeste urcite min. pristi rok v kocaru i spat atd. Davam tam oba i v kombineze, Theo ho ma v golfkach uz letos od zari. Kdyz proste musim nekam s Maxem, kde jsme dlouho nebo jedeme nekam MHD atd., mam proste jistotu tepla od nohou. V zime na jakoukoli prochazku. Je to k nezaplaceni. A nechat spat v kocaru dite v chladu treba i v kombineze bez fusaku je vzdy o nervy. Takhle mam jistotu, ze nenastydne.

Mama me premluvila, at koupim sedostribrny a to je bozi barva. Diky tomu tam davam deti i s botama, prave kdyz chvili jdou, chvili jsou na kocaru a proste to vyperu nebo jen tu spodni cast co maji nohy, mam ji odepinaci. Stal ja nevim, neco pres 1000 Kc, tak to rozhodne neni takova polozka, ktere by ti melo byt lito. Za me je to uzasna vec.

Znam akorat jedineho exota, ktery fusak neporidil a pritom by se jim hodil. Nasi kdyz jim hlidaji maleho, tak porad nadavaji. Vlastne 1 meli a ten spalili. No nic, kapitola sama pro sebe. :roll: :mrgreen: Mladsi dceru (od nasich je mesic) stejne pak oblekaji jako snehulaka a zahrnuji padajicimi dekami. A za poslednich 8 mesicu mela 5× antibiotika. :! Takze za me fusak urco ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
7.11.13 12:09

Ahoj holky, tak my boty zimni jeste nemame, ale budem muset neco koupit.
No prave ze tady v CR nic neni, tolik krasnych kozacek sem videla ale nejsou zdravotni, myslim ze nema tu hirafku, ndbo raka, chjo
No my asi uz dnes sme v pohode, mala mnela z ockovani infekcni prujem, 20dnu, :?
Takze sme byli na diete, a nic nejedla, mnela vysoke teploty, do toho ryma. Reknu Vam des,
Prave ak by to dnes neskoncilo tak pujde na infekcne na infuze :,( a to ja bych neprezila.
Dnes od rana zatim nekakala tak doufejme ze uz to je dobry. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
7.11.13 12:11

Jo fusak mame taky, jen nevim zda ho dat uz do kocaru kdyz ji davam kombinezu :nevim: at se mne zbytecne nepoti, a pak nastydne :nevim: co myslite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
7.11.13 12:28

Jo, stejne jsem byla nalomena ze ho koupim, tedka jsem ho objednala vyslo to cca na 550 Kc protoze je zrovna nejaka akce :pankac: :pankac: koupila jsem normalni cernej kaiser thermo aktion, vevnitr je fleece, je to 100×45 cm, takze si myslim ze se tam vleze v pripade potreby i deka kdyby neco, posilhavala jsem teda i po pink :mrgreen: ale to by bylo strasne neprakticky, navic mame syte cervenej kocar

hlavne u nas bude problem vozeni rano do jestli v 7h, coz muze byt fakt treba i minus 10, a to by podle me deka fakt nestacila, na to se opravdu bojim, ze by byla nemocna, zvlast kdyz mela tedka ten mocak :roll:

uz mate holky darky na vanoce? my koupili zatim hadrovou panenku a dal nejak nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí