Poradna duly
Jana Čurdová
@vevericka12 píše:
Ahaa to teda jako kdyz ji to nenaucim tak by byla inteligencne minus nebo jak
![]()
Ty vis, jak to myslim…
hm kolegyne co ma o 4 tydny mladsiho kluka ma vetsi problem - on slysi jen na 60%
Dneska jsem zvladla nejake nakupy do skolky, uz se nam to blizi!
Ale trochu se bojim, to bude zas rev. ![]()
@mavida to jste moc sikovni. Tady na chalupe mame hrbolatou podlahu a venku je taky nerovny teren, takze to ma trosku ztizene, ale myslim, ze uz je to zalezitost par dni, kdy se rozchodi. Akorat nevim, jestli se mam tesit, nebo bat. @Levandule121 popsala jsi to dobre, uz chapu. To Maty zkusim hned zitra naucit, to by se ji mohlo libit.
@vevericka12 vsak jsi psala, ze na hudbu hejbe bokama, tudiz vnima a je to OK.
Akorat tenhle test je takovy nejznamejsi a umej ho skoro vsechny deti.
Jé vy jste se rozjely ![]()
Naše Adi na nočníku nevydrží ani sedět, natož aby do něj stihla něco udělat… Je pořád v poklusu. Taky tomu odpovídá její čelo, má totiž jelito přes půlku čela… ![]()
Nechci nic říkat, ale myslím, že jsem to rozjela já
s Levandulkou ![]()
A my máme angínu
…takže antibiotika. Venku tak krásně a my sedíme doma…Ach jeej v noci moc nespinká…já jsem nevyspala, vyčerpaná. Znáte to maminky ![]()
Aminku jsem na nočník párkrtá posadila, ale nelíbilo se jí tam ![]()
Holky mám dotaz, jak dáváte dětičky spát dopol. a odpol. převlíkáte je do pyžámek
pokud teda nespí venku v kočárku ![]()
Krásný den
![]()
@Dlaždička Jo jo jo, máš recht!
![]()
Jinak ta angina bude hned dobrá, jak zaberou antibiotika, bude rychle v pohodě.
U nás byl z nejhoršího venku za 2 dny a úplně dobrý za 4. (Brali jsme teda ATB 10 dní.)
Co se týče pyžámka, nenamáhám se. Teď jsem párkrát dala, protože v tom vedru mi to přišlo fajn, že něco na sobě má a přitom je to lehké. Ale po Maxovi mám samá pyžámka overaly (jak se narodil v zimě, vycházela mu tahle velikost také v zimě). A to bylo fajn, že byl celý zapnutý od špiček prstů na nohou po krk.
Jenže v těch horkách se to v overálku moc nedá a navíc i když je teď trochu líp, jemu se v tom zapotí nožičky a pak se mu často zaseknou někde v nohavici, když se z ní při spinkání třeba trochu vyvlékne. A nejde mu vrátit. Tak jsem teď dala párkrát takové o 2 čísla větší pyžámko - normální dvoudílné. Musím mít někde ještě jedno menší, ale mám jen vršek a nemohu najít kalhoty. ![]()
Každopádně převlékání plánuji v nejbližší době i přes den nastavit. Ono jak přestávají spát, je to pro ně také určitý rituál. Pak vědí, že půjdou spinkat.
Hezký den všem! ![]()
@Fíková Tak jak jdou indiáni? Thea strašně bavilo mě bouchat přes pusu.
Pak se snažil i sám. Ale ono vždy chvilinku trvá, než přijdou na ten princip, že musí zároveň vydávat ten zvuk a zároveň se „plácat“ po pusince. Ale je to roztomilé. ![]()
@Levandule121 hrozne se tomu rehta, ale zatim to nechape. Taky placa pres pusu me a ne sebe. ![]()
@Fíková píše:
@Levandule121 hrozne se tomu rehta, ale zatim to nechape. Taky placa pres pusu me a ne sebe.
Jj to znám, taky se to malému strašně líbí, ale sám neumí vydávat u toho ten zvuk, takže taky plácá mě.
Jinak k předešlému - já takové ty věci jako jak je veliký a tak tak všelijak neučím. Učila jsem paci paci, to se mu líbilo, ale ten zbytek mi přijde takový divný. To že vnímá vím. Dokáže mi ukázat hračku, kterou má v ruce když ho o to poprosím, nebo když řeknu ukaž tátovi, tak to taky udělá
to se mi hrozně líbí.
Tak máme taky virozu nosohltanu 39,7 už 4 den
máme antibiotika ale to do ní nedostanu porád to musím nalít do lahvičky a trolinku vody at mne to vypije
jinak, ja sem malou neprevlíkala do pyžámka ale taky jí to chci naučit at má režim, už ani odpo-poled nechce spávat a ubližuje si aby nemusela spat a chce na ruce
a ted je u mamky a spí tam od 20-8 to je divný
![]()
No koukam že nejsme jediný kdo nechodí ale už by se mohla pustit a rozbehnout se ![]()
@richisa jj asi tak, my ji spis ucime ruzne jine blbosti ![]()
jinak s tim rezimem spanku a prevlikani to delaji na poledni spanek i v jeslich, ze je prevlikaji, ja to teda moc nedodrzuju kdyz je doma, ale asi bych taky mela
tedka maji v H a M pyzamko s Minnie i kdyz teda spis az na podzim/zimu ![]()
@Fíková Prima!!!
![]()
Já se tedy nikam neženu, protože vaše děti už mají nalezeno, ale my trénujeme teprve měsíc a půl. ![]()
@Fíková píše:
Chodime.
gratulace
my chodime dva tydny
a jde ji to cim dal lip princeznicce moji
ted ji rostou sice zoubky dalsi(13. a 14/), tak je trosku protivnejsi, ale presto je to andilek