Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
vevericka12
5.6.13 23:05

Tak mne spis prijde ze ji dyl v zaludku zustava ta posledni strava, nebo se spis naredi, ze to pak ten nejakej sverac neudrzi a ublinkne :nevim: zadny kvanta to nejsou - spis tak ta lzicka asi, ale i tak je to blby porad prevlikat a tak, ja jsem prave myslela ze to bude spis ubyvat cim bude starsi ae je to tak na stejno :nevim: nebo teda je to urcite min nez kdyz ji bylo par mesicu ale proste porad to je :nevim: kdy to u maxe prestalo? ublinkava po mliku nekdy vubec, nekdy tak behem tech 3h dvakrat

Dneska se mi do ni podarilo narvat tak 100 ml vody :pankac: ale musela jsem stridat avent s tim dalsim kelimkem co mame protoze jen z toho jednoho pit nechtela :zed:

• Citovat
  • Upravit
2660
6.6.13 14:04

Vev, já si fakt nemohu vzpomenout. Každopádně jsme v jeho 8 měsících přešli k novému pediatrovi, ten mu dal helicid a podle mě opravdu hodně blinkal ještě X měsíců… S ním jsem řešila, jestli to není stenóza a jestli je to reflux atd. Myslím, že minimálně ještě půl roku blinkal hodně a že helicid jsem mu dávala do roka a půl až do 2 let.

Až začne chodit a bude víc vertikalizovaná, zlepší se to, uvidíš. :hug: S tím převlíkáním jsem na to už potom kašlala, když jsme byli doma, nechala jsem to být. Jestli opravdu ublinkává jen tu lžičku asi tak, dávala bych jí normálně pít, ona si zvykne a také to bude lepší. Některé blinkací děti snesou na sobě brindák nebo takový ten šátek kolem krku, nemusíš pak měnit oblečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
6.6.13 17:43

Jj ja si taky myslim ze ty leky by moc nic nezmenily :nevim:

Jinak vcera si poprve konecne sama sedla :pankac: i kdyz to byl spis takovej prekazkovej sed :) a dneska u tchyne kousek popolezla po 4 :pankac:

Zato abychom se nenudili tak nechce jist v poledne zeleninu :zed: zato odpoledne ovoce atd bez problemu, proste sladka prichut - holt po mamince :cert:

• Citovat
  • Upravit
23033
9.6.13 05:03

Ahoj, muzu se znovu zpatky pridat? chodila jsem sem v zacatku:] :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
9.6.13 15:47

ČAW holky, tak my stejné proste ovoce ne :zed: :zed: a ne :zed: :zed:
zeleninu má na obed a to v polívce, nebo v jídle tak to bez problemu, jinak nic, konečne papáme i rýži :dance:
V noci má zlé sny že skáče ze zad na bricho a knourá :nevim: no jinak vše supr snaží se chodit sama a vždy když se pustí se lekne a padne na zem,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
9.6.13 22:01

Ahoj holky, ahoj @Monjie!
Tak včera noc hrůzy s prckem, byla jsem s ním doma sama, tak jsme na just naspali asi 2,5 hodiny a ráno si dali kolečko po doktorech, které bylo stejně na nic. Dnes večer hodinu řval, Dr. na pohotovosti v nemocnici si myslí, že ho bolí břicho. :nevim: Mezitím jsme měli ještě piknik s rodinami dětí ze školky, to bylo fajn.
Jsem hotová, utahaná a zítra vyrazíme zase za pediatrem. Se tam už snad přestěhuji. Starší měl zas klíště - z toho jsem vystíhovaná. Naštěstí je aspoň očkovaný proti encefalitidě. Do háje, až teď jsem si vzpomněla, že jsme ho mohli poslat na rozbor… :zed:

Tak se mějte dobře a @Hana89, tím ovocem se nestresuj!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
10.6.13 09:29

@Levandule121 no koukam ty mas fofry teda 8o. U nas v podstate ic novyho, porad se stavi vsude mozne na kolena tak za ni litam abych ji jistila aby neprepadla dozadu ale je fakt ze nepada :pankac: hitem je u nashoubicka na myti nadobi (samozrejme nova) tu s sebou vsude taha :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2660
10.6.13 10:20

Tak už to snad bude lepší. Teplota přešla, malej sice pořád průjmuje, ale už spí. Za chvíli ho asi půjdu vzbudit a půjdem ještě k pediatrovi. Všichni 3 (kromě manžela) máme rýmu jako trám. Ale na to už jsme zvyklí. :pocitac:

Ale Vev, ty jsi mi to připomněla - Theo začal od neděle stejně jako Vaše malá lézt po čtyřech!! HURÁ, HURÁ, JUPÍ!!! :dance: Už jsem nedoufala, že by to přišlo! Tak gratulace i k Vám! :hug: Jinak on si pořád kleká na kolínka a hraje si tak - přesně to, co řekl teď ortoped Maxovi, že je nejhorší, že se deformují nohy od kyčlí a pak jsou vtočené.

Na sezení to u nás nevypadá ještě dlouho, nesedí ani když ho posadím, to padá do placky a pak se zhroutí, natož aby si sedl sám. Mně by to nevadilo, kdyby věčně neklečel na těch kolenou. Kromě toho, co jsem psala výše z toho kleku také občas padá a to jsou pak rány jak z děla! :-(

Houbičku na nádobí - to věřím - Max tu má v pokoji dětskou kuchyňku, součástí vybavení je i houbička a teď jsem nedávno koukala, že je vykousaná. :-) Jinak ale oba milovali/milují hlavně takové ty vodolepky - různé tvary z měkké hmoty určené na koupání.

Já tu pořád jen lítám a odstraňuji malé hračky z dosahu Thea. Max teď miluje například kuličky, ale vůbec je tu asi miliarda miniserepetiček, co každou chvíli zabavuji prckovi na poslední chvíli. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
10.6.13 10:34

No ona nakonec po ctyrech neleze :mrgreen: nadale se plazi, zato teda treti kosmickou :lol: myslim ze je to jednodussi na kachlich, ktery mame, u tchyne je sice koberec ale neleze ani tam :nevim:

S tim stavenim na kolena to fakt neresim, jamyslim ze tim naopak zistava lepsi stabilitu pak na chozeni, tedka casto koupe pritel ale vcera ja a koukala jsem ze z toho placatyho zadecku ma dobry namakany pulky tedka :pankac: :lol:

• Citovat
  • Upravit
2660
10.6.13 14:07

Vev, spatne jsem se vyjadrila, klekani nevadi, ale on si primo seda na paty. Ten ortoped me na to vyslovene upozornoval a jinak jsem docela koukala 8o - vedou je k tomu i ve skolce, aby takto nesedeli nebo nesedeli v prekazkovem sedu - ale v tureckem. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
10.6.13 15:24

Hm :think: tak ona je vetsinou v kleku nahore, na paty si sedne obcas kdyz uz nemuze nebo spis kdyz se chysta zase dolu

zkusila jsem male dat jablko aby teda zkusila kousky a malem se tim zadavila :zed:

• Citovat
  • Upravit
2660
10.6.13 17:36

K tomu daveni me jeste napada, ze Theo se cas od casu take necim davi. Ale podle me zkusenosti se nikdy nic nestalo ani starsimu, ani ŤUK ŤUK ŤUK Theovi. Myslim, ze kdyz ji sledujes, tak bys to z ni v pripade nouze snad vyklepala. Proste naucit se to musi a Max to tez mel takto, s tim davenim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
10.6.13 17:54

No prave ze jsem to z ni vyklepat musela, nic moc zazitek teda :? Mozna bude lepsi ji misto jabkka dat napred nejaky ten keks co je pro deti jejiho veku? Jeste me napadlo zkusit treba testoviny?

• Citovat
  • Upravit
2660
10.6.13 22:22

Testoviny urcite ano, to uz jsme tu, mela jsem dojem, probirali? Ty hezky klouzou do krku. :-) Susenky fakt nevim. S Maxem s nima zkusenost nemam, nikdy je nechtel.. Theovi jsem je, myslim, 1× zkousela dat, ale nechtel to. Ja bych to asi nedavala, kdyz se davi jablkem. Ale ciste muj nazor, treba by ji sedly. Musi se zkouset… Davala jsem treba vyloupnutou mandarinku z te slupicky. Theovi do ruky jahody a meloun.

Nebo si ted rikam, jestli to neni spatna cesta a nejit spis prez ty polevky. Do kdy jsi rikala, ze by je nemeli jist? Neslo by to lip???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
11.6.13 14:14

. Tak děfčice, naše Adélka ode dneška chodí sama! Dokonce i přenáší věci z místa na místo ;) Včera ještě popocházela a dnes už suverénně chodí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí