Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7743
20.5.13 11:12

Vevericko, gratuluju. Teď už to půjde rychle a budeš mít po klidu. :mrgreen:
@balenka to je fajn, že už vás pustili :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
20.5.13 16:06

Dnes js. Potkala znamyho s jeho holcickou 20 m, ktera chodi tedka 3 tydny, tak sem co se tyce ‚zpomaleneho vyvoje‘ v klidu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
533
21.5.13 07:20

Dobré ránko holky…tak jsme byly na 10 měsíční kontrole…Amálka váží 8270g :) vše v pořádku :) ve středu se mi začla TULENIT :) a den ode dne se zlepšuje…mám velkou radost, cvičení nám pomáhá. Včera poprvé jezdila na koníkovi :)řechtala se na celé kolo…Jsem zase nějaká nemocná :/rýma, kašel. pořád něco :zed: a venku taaak krásně…O víkendu jsme byli u tchýně, v sobotu jsme grilovali a v neděli jsme jeli do Ostravy do ZOO…bylo moc krásně, Amálka na všechny zvířátka ukazovala a dělala baf, baf :D Hezký den holčiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
21.5.13 10:13

Holky otázečka |:) jak dlouho může být mimi bez plodové vody???Pořád mi to vrtá hlavou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
21.5.13 18:52

S tou plodovkou nevim presne, kazdopadne mne praskla s Maxem jeden den v poledne, cely den a noc se nedelo nic a druhy den v poledne jsem porodila. Takze byl asi 24 h bez. Druhy den rano jsem dostala kapacku s antibiotiky. Vsechna vyziva a kyslik mu jde pupecni snurou. Takze po odtoku plodove vody podle me hrozi infekce, ale ne poskozeni ditete. A navic ona neodtece vetsinou vsechna, casto jen cast, pak to dite zaspuntuje a zbytek vytece az pri porodu. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
22.5.13 06:40

Mě praskla plodovka 7.7. ve 22:30 a porodila jsem 9.7. ve 12:12…tak mi to pořád nedá a přemýšlím…jestli třeba tím se nestalo, že je Aminka taková pomalejší… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
22.5.13 09:40
@Dlaždička píše:
Mě praskla plodovka 7.7. ve 22:30 a porodila jsem 9.7. ve 12:12…tak mi to pořád nedá a přemýšlím…jestli třeba tím se nestalo, že je Aminka taková pomalejší… :nevim:

Maty je taky pomalejší za 8dní mu bude rok a nějaké paci paci, papa a pod. to u nás neexistuje a říka jen mama, baba, bac a nebo jen ba a plazit se a lézt začal taky pozdě každé mimčo je prostě jiné a radim neporovnávat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
22.5.13 12:05

Euricek: Ahoooj :hug: jojo to já vím, že každé dítko je jiné…já neporovnávám…jsem ráda za každý pokrok jen mi to prostě leží v hlavě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
22.5.13 12:47

Ja bych rekla ze pokud se stale vyviji ake svym tempem tak je to ok :nevim: je to tezky kdyz tady spousta deti uz chodi pomalu nebo fakt a nektere deti se jeste je plazi jako treba u nas :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1578
22.5.13 13:18

@Dlaždička no me praskla voda 14.6 a tak sme jela do porodky, tam rikali ze 24 hodin se pocka a kdyz se nebude nic dit tak vyvolavacka. dokonce mel i snuru kolem krku.tys nebyla v porodce??kdyz se ti to stalo?
a neboj ona to dohoni a pak ju budes honit ty :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
22.5.13 13:26

Sidinko…do porodnice jsem jela hnedka :)…ale vůbec nic se nedělo byla jsem pořád otevřená jen na 2 cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
22.5.13 16:39
@Dlaždička píše:
Euricek: Ahoooj :hug: jojo to já vím, že každé dítko je jiné…já neporovnávám…jsem ráda za každý pokrok jen mi to prostě leží v hlavě..

pokud by mimču bylo v bříšku špatně tak by se to ukázalo v podornici na monitoru. Maty šel nakonec kleštěma a nedýchal ale vliv na vývoj to údajně nemá a věřim, že ne jen prostě potřebuje svůj čas a Amálka určitě taky potřebuje mít jen jistotu, že zvládne další krok :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
22.5.13 17:39

Holky my stojíme samé bez toho aby se držela 8o 8o 8o a sama zleze ze sedačky 8o 8o 8o no krása.. ja sem si rýchle odbehla na wc a nechala sem jí sedet na sedačke a ona si zlezla na nohy a pak se odplazila :pankac: :pankac: :pankac:
Ted se mne pustila stola jak stala ale neudelá krok :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
22.5.13 18:43

Mame z ikey takovou hacku kde se na takovo tycku navlikaji dreveny placaty kostky a tak se stavi vez, male jsem to ukazala a skokro to zvladla sama navlect musla jsem ji jen trochu postrcit ruku, ale pochopila co se po ni chce :pankac: :pankac:

Hani ja nechavam malo v autosedacce jedine prikurtovanou, a jeste na zemi, jinak se v tm houpe a nevim co tak se bojim

• Citovat
  • Upravit
2660
22.5.13 20:40

Dlaždi, tou plodovkou to nebude, vyzivu a kyslik mela a jak pisou holky, oni by poznali, kdyby ji nebylo dobre. ;-) Jinak zakladni poucka na specialni pedagogice je dovezt rodice k tomu, aby nehledali pricinu jakychkoli problemu u deti. Nejen, ze to k nicemu nevede pro tvuj klid, ale hlavne to neni prospesne ani pro ditko, protoze tvoje psychika je pro ni rozhodujici. :hug:

Kasli na to! :pankac: Take to neresim a jsme na tom stejne. Nas pediatr je udajne kapacita a nase dite neresi. :lol: Dneska jsme byli na 10 mesicni - vlastne mu je 10 mes. akorat dnes. Takze Binnu, vse nejlepsi i Vasemu prckovi k dnesnim kulatinam!!! :kytka: :mrgreen: Dr. dal maleho na kolinka, ten na nich normalne drzel - asi ze strachu z Dr. :pankac: Tak rekl, ze to je to, co ma v 10 mesicich umet, ze chodime na RHB, ze to chce jen udrzovat. No a dneska mi tu plazil po byte a parkrat se i ukazkove na ta kolinka a natazene ruce vysvihl. :palec: Tak verim, ze ty nase deticky budou uplne v poho, vazne se neboj!!! :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí