Poradna duly
Jana Čurdová
@balenka píše:
@Hana89 a pije dost? A dáváš do zeleninového příkrmu olej (nebo máslo)?
pije hodne práve i 500ml denne, no jak olej a maslo? jak delam jídlo tak tm olej nedavam ale maslo jo ne moc
myslíš že to je tým? ale ona papa už vše a ne mixované tak ted nevím, ![]()
Testoviny jak udelám tak taky tam dám olej a pak jídla ako omáčka, nebo polívka má taky olej nebo máslo, ![]()
A nedavas moc ryze, neo mozna i ty jogurty a tak muzou naopak stavet
ja davam dost napr. Ovesny vlocky
@Hana89 mrkev by neměla být každý den, rýže staví… Ten tuk je potřeba, ale když dáváš, tak dobrý… Já bych nasadila probiotika… Upraví se to…
Rýžu mne nechtela tak už 2mesíce nejedla a zatím jí skoušet nebudu,
a jogurty má ovocné, hodne i švestkové štavy, presnídavky,
No ja koupila Probiotika a dávam jí do mlíka každe ráno ![]()
@balenka a mrkev nemá každej den, tak 2× týdne, ted sem vysadila i brokolici zda to neni tým.. chjo ja už nevím co mam jí davat at kaka.. asi má malou ritní dírku a nejde to ven ![]()
Simte ty mala ritni dirko
spis nez stavu zkus fakt vylozene presnidavku svestkovou, nebo pokud nesezenes, ak zkus suseny ji pomixovat a pridat nekam, stava nebude mit moc spolecnyho s normal. svestkama
@vevericka12 píše:
Simte ty mala ritni dirkospis nez stavu zkus fakt vylozene presnidavku svestkovou, nebo pokud nesezenes, ak zkus suseny ji pomixovat a pridat nekam, stava nebude mit moc spolecnyho s normal. svestkama
však jak píšu presnídavku, jogurt, štávu, i kompot vše švestkové papá
![]()
no ale má malinkou ritku tak nevím možná to pro ní je težké vykakat ![]()
@Fíková píše:
@Hana89 A nějaká probiotika jsi zkoušela?
jj kupila sem swiss baby kapsle sypací do mlíka.
tý mnela od narození do 6mesíce a ted sem začela zas davat ![]()
@Hana89 Tak snad zaberou. Jinak nejlepší zkušenosti jsem měla s Bifiform kapkama.
@Hana89 píše:
jj kupila sem swiss baby kapsle sypací do mlíka.
tý mnela od narození do 6mesíce a ted sem začela zas davat
pardon jsem to prehlidla
hm tak nevim teda
ja kvuli te zacpe treba mrkev nedavam vubec nebo fakt jen vyjimecne, protoze to je u nas paj ak akce na dva dny
dobry ze zeleniny jsou cukety, fenykl, nevim jaky mate jinak pres den jidla celkove
U nas ma rano a dopo flasku, pak zeleninovomasovy obed, pak cerealie s ovocem a vecer cerealni kasi taky s ovocem a s kakcenim problem fakt neni ![]()