Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
vevericka12
5.5.13 20:30

Tak jasne ze je hodne lidi co to tak maji, otazka je akorat jestli si dobrovolne na sebe tento bic uplest :mrgreen: +pak pri tom pracovat atd.

• Citovat
  • Upravit
8698
5.5.13 20:50
@vevericka12 píše:
Tak jasne ze je hodne lidi co to tak maji, otazka je akorat jestli si dobrovolne na sebe tento bic uplest :mrgreen: +pak pri tom pracovat atd.

no práve to ješte nevím ale ak nebude za rok tak za dva určite :D takže uvidime nechám to náhode,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
5.5.13 21:16

Holky nechavate lezt vase deti venku na zahrade nebo proste nekde po trave?

• Citovat
  • Upravit
7743
5.5.13 21:19
@vevericka12 píše:
Holky nechavate lezt vase deti venku na zahrade nebo proste nekde po trave?

Když bylo hodně teplo, tak chvilku jo, ale byla hlavně na dece.

Takže první slovo našeho skřeta je, jak jinak, HUGO. :lol: :cert:
Na mámu a tátu zvysoka kašle. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
5.5.13 21:26

Hugo je pes? :mrgreen: tak u nas kdyz vidi psa tak nadsene skreky, dneska se kolem nej ruzne pohybovala a sahala mu na packy, ocas atd. A pes se ani nehnul :pankac: a to mame fakt velkyho :)

Jak je pekne tak e to skoda ale prave nevim jak klistata apod :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7743
5.5.13 21:35
@vevericka12 píše:
Hugo je pes? :mrgreen: tak u nas kdyz vidi psa tak nadsene skreky, dneska se kolem nej ruzne pohybovala a sahala mu na packy, ocas atd. A pes se ani nehnul :pankac: a to mame fakt velkyho :)Jak je pekne tak e to skoda ale prave nevim jak klistata apod :nevim:

Jo, Hugo je pes. Taky je ze všech psů odvařená.
A dneska jsem byli na výletě a na Trojském ostrově mají koně a hlavně přítulné poníky. Jeden Matyldu očichával a žďuchal čumákem. Ta byla jak v Jiříkově vidění. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
5.5.13 21:49

:lol: to verim, nasi staci kdyz ji ocuchava nas pes :mrgreen: u tchyne je jeste kocour ten taky nekdy prijde a necha se hladit ale tam mam vetsi strach

• Citovat
  • Upravit
8698
6.5.13 09:35

Terča je taky úchyl :lol: na psy, všude když vidí psy delá zvuk jako úúúúúúf a mluví u toho bufo :lol: takže tak.
Mamka má psa a když tam Terča spí tak je porád ze psem, lozí za ním, delá mu malá, mluví sním a ješte mu dá její piškoty :lol:
Ale zas mluví i mama a tata ;) jen když vidí psa tak jí nic nezajíma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
7.5.13 15:47

Holky davate jeste mixovany nebo nahnate vidlickou, krajite atd? ja zkusila ponahnat a mala se davi :zed:

• Citovat
  • Upravit
2660
8.5.13 10:33

Ahoj Vev, Theodor rozmixovane uz delsi dobu nechce, tak davame kousky. Nasi mu uz davali i normalni polevku - vyvar (souhlasim s tebou, ze by se to asi jeste nemelo, ale jemu to tak chutnalo). :-) Tak vyjimecne… :-D On teda vseobecne moc neji, z te velke sklenicky (190 g) sni tak pulku, ale obcas se davi rozmixovanym spis, nez kousky. Max teda zas kousky nechtel vubec, ale zaroven v roce ze dne na den prestal chtit mixovane, tak byl hlavne o kojeni + jsem ho ucila na normalni jidlo. Kazdy je uplne jiny. Nemam na to zadnou radu, mozna zkus neco, cim se zolik davit nebude - rozkrajene testoviny, ryzi (ale musi byt spravne konzistence). Davam uz dlouho kousky chleba nebo rohliku do pusy. Proste zacit necim, co bude ochotna vzit, abys ji to jidlo nezprotivila. :-) Drzim palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
8.5.13 11:56

Já dávám rozmixovaný ale už i s kouskama, pomalu ale jistě si zvyká…piškoty se taky naučila spapat celé bez dávení, i pečivo jako kousek rohlíku nebo chleba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
8.5.13 13:24

Ahoj my už rozmixlé nedávam nic krom ovoce :zed: malá papa hezky kousky a už ani vidličkou jí to nahuhnam :D proste jí naberu porci jak mne, a papa, :lol:
ovoce mne nechce tak jí to mixuju do jogurtu ale to je vše :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
8.5.13 14:02

No prave chleba sni ale davi se napr. rozdlabanou bramborou :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2660
14.5.13 09:00

Ahoj holky, tak konecne je pekne, co? :D :palec:

V nedeli jsme se byli projit po cyklostezce, co vede z Berouna do Srbska a normalne jsme se opalili tak (manzel se spalil), :mrgreen: ze se me vcera ptal doktor, jake to bylo u more! :mrgreen: Byli jsme s Theem u Dr. s rymou (nastesti to nejsou prudusky) a on si asi nejak vybavil, jak jsem resila v unoru ten odlet k mori a nejak si to spletl, ze to bylo pozdeji. Kdyz o tom tak premyslim, jsem mozna za to 1 odpoledne opalenejsi, nez za 10 dni u more. :mrgreen:

Jinak nase dite se plazi, otoci se ze zad na bricho. Opacne to moc nezkousi, protoze se vzdycky bouchne do hlavy a i kdyz je to na koberci, rve jak tur. Vic nic. Pristi stredu jdeme na 10 mesicni. Jsem zvedava, kolik bude vazit. Myslim, ze hranici 9 kg nepokorime.

Dnes jdu s Maxem na ortopedii, protoze smajda, ma ploche nohy… To zas bude… :-( Uvidim, co reknou.

Napiste take!!! Dlazdi, co mala? Jak pokracujete?

A holky, jak vam deti spi? Prcek pres den jen 2× - dopol. od 9 a 11 a odpol. od 14 tak hodinu, hodinu a pul. A pak ho dam v 19 hodin spat. Nekdy se v noci vzbudi, nekdy ne. Spi do 6. V era jsem ho dala spat vecer asi v 17:30, protoze spal jen 1× odpo a uz byl unaveny a spal do 5 do rana. Ja se vzbudila ve 4 (a zacla jsem uklizet, dala jsem do mycky, prat atd. atd., pak to dite a ted jsem uplne hotova… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7743
14.5.13 10:31

Tak jsme byli na desetiměsíční prohlídce. 9880g, 78cm. Kam to dítě poroste? :roll: Všechno OK, akorát Matylda za tu chvíli málem zbourala ordinaci. :P Doktorka prej: To je asi pěkný rarášek, že? :lol: Začíná to s ní být fakt sranda.
Co se týče spaní, tak přes den je to s ní dost nevyzpytatelné. Někdy spí jednou, někdy dvakrát, někdy i třikrát. Pokud jsme venku, tak si dá několik krátkých šlofíků za sebou. Akorát teď začala dělat scény večer, někdy to trvá i hodinu, než se nechá přesvědčit ke spánku. Ale zato spí krásně celou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí