Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69
14.5.13 13:39

Ahoj, tak my dnes 10-měsíční, 82 cm a 11860 g, takže nás zachránilo Martinovo turbolezení, za poslední 2 měsíce přibral jen 160 g a vyrostl 4 cm. Doktorka se smála, že jásám nad tím, že na váze nebliká 12000. Jinak Martin leze, staví se u všeho včetně stěn a lednice, teď trochu zlobí šestý zub, ale už je to není miminko, je to prcek, se kterým je sranda :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
14.5.13 14:02

Ahooj holky… :hug:,tak vidíš Levandulko, vy jste nás ještě předběhli! Amálka se otáčí na bříško, staví se na kolínka, péruje, ale víc nic :/ach joo tak jsme zase poslední :(…chodíme každý týden cvičit na rehabilitaci a každý den cvičíme doma.Ve středu jdeme na 10 měsíční kontrolu, tak uvidíme kolik jsme přibraly :D…Ami mi spí 1× dopol. a 1× odpol. Večer chodím spát kolem 20hod.jen položím do postýlky, dám pusinky a odcházím. V noci se mi vzbudí v průměru 3×. Pořád kojím. Večerní kašičky mi nechce :/když do ní nějakou dostanu tak mi ji celou vyblinká a musím převlíkat postel :( Odpolední obídek a svačinku papá krásně! Dělá mi radost…umí dělat papa, paci-paci, hají, pusinku mi dá, udělat hají, ukázat jak je velká, povídá máma, táta, děda, baba, mňam, hají…Krásný sluníčkový den kočeny :-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
14.5.13 16:47

Ahojky holky, nevim zda si na nás ještě pamatujete hooodně dlouho jsem tady nebyla :-) posílám aktuální fotky :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
14.5.13 17:30

Ahoj holčiny, naše spí taky dvakrát. z druheho spanku se probudi tak kolem 6,7 a pak chodi spat v 11 ve 12 a budi se v 10, 11.
Hani, taky stále kojím. Do kdy plánuješ? a dáváš jí nějaké extra mléko?
jedině co umí tak je převalování se a čůrat a kakat do nočníku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
14.5.13 18:16

Euričku no že taky napíšeš! Malý je nááádherný! :hug: a velký šikula!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
14.5.13 20:32

:mavam: Holky tak dnes sme po 10m kontrole a máme 70cm a 7500g tak krásne pribírame, :potlesk:
Jinak Terča se staví na nohy snaží se chodit sama ale padá chudinka a máme hodne bebínku :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
14.5.13 20:38

Tady pár nových foteček :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
14.5.13 20:51

@Dlaždička Právě že nepředběhli. :,( Plazení je vývojově před pérováním na kolínkách. A plazit se vůbec nemusí, zato pérovat a lézt ano. Jenže on by sice pérovat chtěl, ale má slabé šíjové svalstvo a tak to nedá.

Hani: Je sladká, :srdce: jak už tu holky psaly minule: přimo k sežrání!!! :pankac:
Euricek: To vis, ze si Te pamatujeme, ackoli my jsme se temer minuly. Malej je fešák a vypadá, že to bude pěkný šprýmař! :palec: A tu modrou cepici mame take - akorat ji nosi nas starsi. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
14.5.13 20:56

Ahoj holky, vždycky začnu psát a nějak mi to zdechne. Už začínám potřetí. Dnes máme nějakou virózu nebo co, malý má teplotu, teda po Nurofenu to slezlo, uvidíme, co zítra. Má to výhodu - víc spí. Přes den mi nespí skoro vůbec, maximálně hoďku, a v noci usíná kole 10 - 11- To je zabiják pro mě. Jinak je to zlatíčko, taky začínáme chodit a má 8 zubů! Pěkně kouše, potvůrka! Za měsíc letíme na 2 týdny k moři, moc se už těším. Holky máte tipy, co zaručeně vzít s sebou? A co do letadla? (letím jen do Chorvatska, za hodinku jsme tam, tak žádná tragédie, haha)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
14.5.13 21:05

@Levandule121 Dekuju :* :hug: no je to poklad, :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
14.5.13 21:20

Holky pekny fotecky!

Se spanim - spi pres den dopo tak v 10 a ak odpo tak okolo 14, do postele jde 19_20 a budi se rano tak okolo 7

Plazi se, na kolena nic moc, dalsi kontrola je po 6 mes. az v roce tak se uvidi, jinak teda plazeni obcas fakt rychlosti blesku, posledne jsem ji nasla v ruce s rajcetem s obtiskem jejich 4 hornich zubu :mrgreen: tedka se snazi prolizat stul kde jsou takovy sprusle, posledne si na kachlich malem nabila cumak

• Citovat
  • Upravit
8698
14.5.13 21:35

No ja ješte zapomnela dodat že my nespíme hezky pres den jo ale v noci se chudinka budí, a ted posledné dny má špatné sny a brečí ze sna ale až tak že se nedokáže nadechnout :,( :,( no a to je už 3den.
tak uvidíme jak bude dál, dnes sem koupila čaj bylinkovej na dobré spaní a mala usla 19:30 a zatím spí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
14.5.13 21:55

@Binnuska zavisi co malej ji, kazdopadne teplou vodu na flasku v letadle dostanes, na jidlo jsme brali hotovy sklenicky co se daji jist studeny, pokud nechtela jist tak jsme si tu jednu sklenicku nechali prazdnou a rozmackali ji v tom banan :palec: jinak m prijde ze cim je starsi tim se s ni cestuje lip, protoze aspon kouka dokola, pripadne ji bavi dalsi pasazeri co sedi pres ulicku apod :mrgreen: na cestovani obecne beru termosku s teplou kojo vodou at uz na udelani flasky nebo na umyti atd, termosku pak dame do kufru na odbaveni

• Citovat
  • Upravit
637
14.5.13 22:06

Vev, díky moc! Super nápad s tou termoskou, to by mě nenapadlo. Přes den UM nepotřebuje, tak mu vezmu s sebou čajíček a výživu v lahvičce, ideálně se naobědvá před letem na letišti a tu hodinu mi tam vydrží. :) No, vypadá to že zítra jdem k doktorce, teplotka je zpátky, ach jo. Snad nechytíme nějakou mrchu, snad jsou to jen zoubky, cítím mu úplně horké dásínka od čtyřek dole. Chudáček. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
14.5.13 22:13

@Binnuska pak taky berem takovou malou lahvicku s desinf. gelem-da se koupit myslim v DM drogerii, pokud je nutne cekat na letisti bez kocaru je super manduca, zvlast dutyfree vylohy maj uspech :pankac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex