Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj, tak my dnes 10-měsíční, 82 cm a 11860 g, takže nás zachránilo Martinovo turbolezení, za poslední 2 měsíce přibral jen 160 g a vyrostl 4 cm. Doktorka se smála, že jásám nad tím, že na váze nebliká 12000. Jinak Martin leze, staví se u všeho včetně stěn a lednice, teď trochu zlobí šestý zub, ale už je to není miminko, je to prcek, se kterým je sranda
.
Ahooj holky…
,tak vidíš Levandulko, vy jste nás ještě předběhli! Amálka se otáčí na bříško, staví se na kolínka, péruje, ale víc nic :/ach joo tak jsme zase poslední
…chodíme každý týden cvičit na rehabilitaci a každý den cvičíme doma.Ve středu jdeme na 10 měsíční kontrolu, tak uvidíme kolik jsme přibraly
…Ami mi spí 1× dopol. a 1× odpol. Večer chodím spát kolem 20hod.jen položím do postýlky, dám pusinky a odcházím. V noci se mi vzbudí v průměru 3×. Pořád kojím. Večerní kašičky mi nechce :/když do ní nějakou dostanu tak mi ji celou vyblinká a musím převlíkat postel
Odpolední obídek a svačinku papá krásně! Dělá mi radost…umí dělat papa, paci-paci, hají, pusinku mi dá, udělat hají, ukázat jak je velká, povídá máma, táta, děda, baba, mňam, hají…Krásný sluníčkový den kočeny ![]()
Ahojky holky, nevim zda si na nás ještě pamatujete hooodně dlouho jsem tady nebyla
posílám aktuální fotky
)
Ahoj holčiny, naše spí taky dvakrát. z druheho spanku se probudi tak kolem 6,7 a pak chodi spat v 11 ve 12 a budi se v 10, 11.
Hani, taky stále kojím. Do kdy plánuješ? a dáváš jí nějaké extra mléko?
jedině co umí tak je převalování se a čůrat a kakat do nočníku
Euričku no že taky napíšeš! Malý je nááádherný!
a velký šikula!
Holky tak dnes sme po 10m kontrole a máme 70cm a 7500g tak krásne pribírame, ![]()
Jinak Terča se staví na nohy snaží se chodit sama ale padá chudinka a máme hodne bebínku ![]()
@Dlaždička Právě že nepředběhli.
Plazení je vývojově před pérováním na kolínkách. A plazit se vůbec nemusí, zato pérovat a lézt ano. Jenže on by sice pérovat chtěl, ale má slabé šíjové svalstvo a tak to nedá.
Hani: Je sladká,
jak už tu holky psaly minule: přimo k sežrání!!! ![]()
Euricek: To vis, ze si Te pamatujeme, ackoli my jsme se temer minuly. Malej je fešák a vypadá, že to bude pěkný šprýmař!
A tu modrou cepici mame take - akorat ji nosi nas starsi. ![]()
Ahoj holky, vždycky začnu psát a nějak mi to zdechne. Už začínám potřetí. Dnes máme nějakou virózu nebo co, malý má teplotu, teda po Nurofenu to slezlo, uvidíme, co zítra. Má to výhodu - víc spí. Přes den mi nespí skoro vůbec, maximálně hoďku, a v noci usíná kole 10 - 11- To je zabiják pro mě. Jinak je to zlatíčko, taky začínáme chodit a má 8 zubů! Pěkně kouše, potvůrka! Za měsíc letíme na 2 týdny k moři, moc se už těším. Holky máte tipy, co zaručeně vzít s sebou? A co do letadla? (letím jen do Chorvatska, za hodinku jsme tam, tak žádná tragédie, haha)
Holky pekny fotecky!
Se spanim - spi pres den dopo tak v 10 a ak odpo tak okolo 14, do postele jde 19_20 a budi se rano tak okolo 7
Plazi se, na kolena nic moc, dalsi kontrola je po 6 mes. az v roce tak se uvidi, jinak teda plazeni obcas fakt rychlosti blesku, posledne jsem ji nasla v ruce s rajcetem s obtiskem jejich 4 hornich zubu
tedka se snazi prolizat stul kde jsou takovy sprusle, posledne si na kachlich malem nabila cumak
No ja ješte zapomnela dodat že my nespíme hezky pres den jo ale v noci se chudinka budí, a ted posledné dny má špatné sny a brečí ze sna ale až tak že se nedokáže nadechnout
no a to je už 3den.
tak uvidíme jak bude dál, dnes sem koupila čaj bylinkovej na dobré spaní a mala usla 19:30 a zatím spí ![]()
@Binnuska zavisi co malej ji, kazdopadne teplou vodu na flasku v letadle dostanes, na jidlo jsme brali hotovy sklenicky co se daji jist studeny, pokud nechtela jist tak jsme si tu jednu sklenicku nechali prazdnou a rozmackali ji v tom banan
jinak m prijde ze cim je starsi tim se s ni cestuje lip, protoze aspon kouka dokola, pripadne ji bavi dalsi pasazeri co sedi pres ulicku apod
na cestovani obecne beru termosku s teplou kojo vodou at uz na udelani flasky nebo na umyti atd, termosku pak dame do kufru na odbaveni
Vev, díky moc! Super nápad s tou termoskou, to by mě nenapadlo. Přes den UM nepotřebuje, tak mu vezmu s sebou čajíček a výživu v lahvičce, ideálně se naobědvá před letem na letišti a tu hodinu mi tam vydrží.
No, vypadá to že zítra jdem k doktorce, teplotka je zpátky, ach jo. Snad nechytíme nějakou mrchu, snad jsou to jen zoubky, cítím mu úplně horké dásínka od čtyřek dole. Chudáček. ![]()
@Binnuska pak taky berem takovou malou lahvicku s desinf. gelem-da se koupit myslim v DM drogerii, pokud je nutne cekat na letisti bez kocaru je super manduca, zvlast dutyfree vylohy maj uspech ![]()