Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
330
15.5.13 07:06
@Dlaždička píše:
Euričku no že taky napíšeš! Malý je nááádherný! :hug: a velký šikula!

já chodím spíš na modrykonik.cz :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
15.5.13 08:47

Tak jsme hospitalizované vysoké horečky, febrilní křeče…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
15.5.13 13:06

@Dlaždička no to je fajn ze umi tolik slovicek, se tam uplne ztrati ze se nehejbe.:)
@euricek nazdarek kdepak si se schovavala? a jaky to tam je? a klucina je krasnej.
@Hana89 kdyz se mi malej zacal takto stavet a pomalu obchazet nabytek tak sem celejden jen sedela za nim a chytala sem ho. kdyzsem potrebovala na zachod nebo se napit tak sem ho soupla do zidlicky.on se porad poustel a padal na hlavu. a to bylo :zed: a krasna holcicka:)
@balenka jezis a z ceho?? brzske uzdraveni posilam male :*.i tobe, aby tito nebylo lito :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
15.5.13 16:05

@Sidinka zatím nic nevíme, teplota stále nad 38… Snad zuby, ale aby neměla křeče, tak je na diazepamu a je teda řádně oblblá a mátožná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
15.5.13 17:05

@balenka a jeje, my máme od úterý taky teploty, dneska jsme byli u Mudr, nic nevidí, taky možná zuby, a zítra jdem na krev. Naštestí my jsme zatím tak cca okolo 38, a nejak nevypadá, že by ho to trápilo. Tak snad to holky zvládnete. Já dnes byla u zubare, 3 zuby musí ven (2 moudráky a jedna 6ka, pod níž je zánet, ach jo) tak se taky teším. Zuby jsou mrchy celý život…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
15.5.13 17:31

Holky je tady jeste nekdo jehoz dite nebylo jeste nemocny, nase ma problemy s ocima ale virozu prave jeste nemela celkem se desim az to prijde

• Citovat
  • Upravit
8698
15.5.13 18:51

No naše Terča byla normal nemocná rýma jinak nic, zatím klep klep žádne Vážne nemocí spon si nepmtuju :think: :nevim: ale my porád bojujem s kakáním :zed: :zed: ona hodne tlačí a brečí.. a papa vlakninu, jogurty, ovoce, zeleninu, masko, vše jen se nám težko kaká myslíte že ma malou prcku a nejde to? :think: :think:
Jinak ja zas bojuju ze zubarem už sem se prekonala a byla sem u zubárky udelala mne zuby ale musím jít na trhání a toho se bojím hoodne :,( asi si n ajdu nekde kde uspávají ja sem sračka vtomhle :,( :,(
Sidinko: Ja behám taky za ní porád ale modrinku n čele mame :roll: a to sem jí porád za zadkem :roll:
Jinak Dekuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
15.5.13 21:04

Hani a varis nebo davas sklenicky? V hodne sklenickach je mrkev, to dela zacpu

Jinak zkus hlavne svestkovou presnidavku, to u nas funguje 100%

My mame spis opacnej problem dnes 4× kakceni pak je zas opruzena

• Citovat
  • Upravit
8698
16.5.13 10:54
@vevericka12 píše:
Hani a varis nebo davas sklenicky? V hodne sklenickach je mrkev, to dela zacpu

Jinak zkus hlavne svestkovou presnidavku, to u nas funguje 100%

My mame spis opacnej problem dnes 4× kakceni pak je zas opruzena

varím každej den, skleničky nedostáva..
no pije i švestkové štavy, presnídavky, jogurty
no ale stejne kakame z plačem a jen po bobku tvrdem :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
16.5.13 12:14

@Binnuska Do letadla Ti dovoli pro maleho vody kolik chces, teoreticky by se dala vzit na palubu i ta vida v termosce, Vev, ne? Akorat to budes muset pred nimi ochutnat… Ale jestli to nepotrebujes, tak je to nejlepsi. :mrgreen:

Napada me jeste nejaky kloboucek s klapkami pres usi k mori, kdyby tam foukalo. Obecne k mori je super, ze skoro nic nepotrebuje, nenapada me nic zasadniho, jedine jeste neco proti komarum, kdyz tam budou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
16.5.13 12:18

@Hana89 a pije dost? A dáváš do zeleninového příkrmu olej (nebo máslo)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
16.5.13 13:38

@balenka to je divny ne ze zubu by nemela krece, leda od hladu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
16.5.13 14:43

@Levandule121 prave nevim na co si brat do letadla vodu kdyz tam kolik chces dostanes :nevim: a termosku jsem neriskovala, byla dost draha, a fakt je kvalitni; tak nechci aby mne ji nejakej blb na letistni kontrole zabavil :nevim: navic jsem se na to ptala u lufthansy a ti mne rekli ze si ji brat s sebou do letadla nemam :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3780
16.5.13 15:17

@Sidinka febrilní křeče jsou z horečky (z rychlého vzestupu nebo poklesu teploty). Vypadá to jako záškuby nebo epileptický záchvat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
16.5.13 17:25

@balenka Tak ať se malá co nejdív uzdraví!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie