Poradna duly
Jana Čurdová
@Dlaždička píše:
Euričku no že taky napíšeš! Malý je nááádherný!a velký šikula!
já chodím spíš na modrykonik.cz ![]()
@Dlaždička no to je fajn ze umi tolik slovicek, se tam uplne ztrati ze se nehejbe.:)
@euricek nazdarek kdepak si se schovavala? a jaky to tam je? a klucina je krasnej.
@Hana89 kdyz se mi malej zacal takto stavet a pomalu obchazet nabytek tak sem celejden jen sedela za nim a chytala sem ho. kdyzsem potrebovala na zachod nebo se napit tak sem ho soupla do zidlicky.on se porad poustel a padal na hlavu. a to bylo
a krasna holcicka:)
@balenka jezis a z ceho?? brzske uzdraveni posilam male
.i tobe, aby tito nebylo lito
![]()
@Sidinka zatím nic nevíme, teplota stále nad 38… Snad zuby, ale aby neměla křeče, tak je na diazepamu a je teda řádně oblblá a mátožná…
@balenka a jeje, my máme od úterý taky teploty, dneska jsme byli u Mudr, nic nevidí, taky možná zuby, a zítra jdem na krev. Naštestí my jsme zatím tak cca okolo 38, a nejak nevypadá, že by ho to trápilo. Tak snad to holky zvládnete. Já dnes byla u zubare, 3 zuby musí ven (2 moudráky a jedna 6ka, pod níž je zánet, ach jo) tak se taky teším. Zuby jsou mrchy celý život…
Holky je tady jeste nekdo jehoz dite nebylo jeste nemocny, nase ma problemy s ocima ale virozu prave jeste nemela celkem se desim az to prijde
No naše Terča byla normal nemocná rýma jinak nic, zatím klep klep žádne Vážne nemocí spon si nepmtuju
ale my porád bojujem s kakáním
ona hodne tlačí a brečí.. a papa vlakninu, jogurty, ovoce, zeleninu, masko, vše jen se nám težko kaká myslíte že ma malou prcku a nejde to?
![]()
Jinak ja zas bojuju ze zubarem už sem se prekonala a byla sem u zubárky udelala mne zuby ale musím jít na trhání a toho se bojím hoodne
asi si n ajdu nekde kde uspávají ja sem sračka vtomhle
![]()
Sidinko: Ja behám taky za ní porád ale modrinku n čele mame
a to sem jí porád za zadkem ![]()
Jinak Dekuju ![]()
Hani a varis nebo davas sklenicky? V hodne sklenickach je mrkev, to dela zacpu
Jinak zkus hlavne svestkovou presnidavku, to u nas funguje 100%
My mame spis opacnej problem dnes 4× kakceni pak je zas opruzena
@vevericka12 píše:
Hani a varis nebo davas sklenicky? V hodne sklenickach je mrkev, to dela zacpuJinak zkus hlavne svestkovou presnidavku, to u nas funguje 100%
My mame spis opacnej problem dnes 4× kakceni pak je zas opruzena
varím každej den, skleničky nedostáva..
no pije i švestkové štavy, presnídavky, jogurty
no ale stejne kakame z plačem a jen po bobku tvrdem ![]()
@Binnuska Do letadla Ti dovoli pro maleho vody kolik chces, teoreticky by se dala vzit na palubu i ta vida v termosce, Vev, ne? Akorat to budes muset pred nimi ochutnat… Ale jestli to nepotrebujes, tak je to nejlepsi. ![]()
Napada me jeste nejaky kloboucek s klapkami pres usi k mori, kdyby tam foukalo. Obecne k mori je super, ze skoro nic nepotrebuje, nenapada me nic zasadniho, jedine jeste neco proti komarum, kdyz tam budou…
@Hana89 a pije dost? A dáváš do zeleninového příkrmu olej (nebo máslo)?
@balenka to je divny ne ze zubu by nemela krece, leda od hladu
@Levandule121 prave nevim na co si brat do letadla vodu kdyz tam kolik chces dostanes
a termosku jsem neriskovala, byla dost draha, a fakt je kvalitni; tak nechci aby mne ji nejakej blb na letistni kontrole zabavil
navic jsem se na to ptala u lufthansy a ti mne rekli ze si ji brat s sebou do letadla nemam ![]()
@Sidinka febrilní křeče jsou z horečky (z rychlého vzestupu nebo poklesu teploty). Vypadá to jako záškuby nebo epileptický záchvat…