Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8698
30.4.13 20:39

Moc dekuju :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
30.4.13 22:41

Hani a to budes pobirat vic kdys se das na dva roky??asi to tak taky udelam, ale zustava otazka jestli se to poceti druheho podari tak jak sis naplanovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
30.4.13 22:50

Hanka bude krouzkovat v kalendari jak diva :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8698
1.5.13 10:28

:lol: :lol: :lol: Holky nedelejte si legraci :lol: :lol:
No chci využít celej tých 220 000 tak chci to skrátit na 2roky a snad se podarí druhé :lol: :srdce:
No snad to pujde, :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
1.5.13 10:30
@Sidinka píše:
Hani a to budes pobirat vic kdys se das na dva roky??asi to tak taky udelam, ale zustava otazka jestli se to poceti druheho podari tak jak sis naplanovala

Ja bych chtela druhé aby byly od sebe o 2roky tzn že od srpna se budu snažit otehotnet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7744
4.5.13 13:50

Klube se první zub. :pankac:
Už jsem s tím do roka ani nepočítala. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
4.5.13 15:43

@Fíková No tak HURA! :palec:

Nam se zas konecne vyklubaly 2 zoubky nahore. Prvni 2 dole ma od 6 mesicu a od te doby nic, az ted. :-) Jinak se malej konecne zacal trochu plazit, kdyz nabidnu neco atraktivniho = kabel, mobil, ovladac na TV nebo tak neco, doplazi se za tim celkem rychle. Obcas se i pretaci, ale jeste ne uplne bez problemu. Chce na kolinka, ale to je porad ten stejny problem. Bohuzel mi prijde, ze se bude chtit i stavet, jak sel na ta kolinka, snazil se i postavit na plosku nohy, ach jo… :? Nejdriv musi lezt, potvora jeden!!!

Krasny vikend vsem! :kytka:

Eilaan

Příspěvek upraven 04.05.13 v 15:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.13 15:45

@Hana89 Hani, proc zrovna 2 roky? Mas k tomu nejaky duvod, nebo jen tak? :mavam:

• Citovat
  • Upravit
8698
4.5.13 16:09
@Anonymní píše:
@Hana89 Hani, proc zrovna 2 roky? Mas k tomu nejaky duvod, nebo jen tak? :mavam:

a proč anonym? :lol: máš ktomu duvod? nebo jen tak? :lol:
jo jen tak :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
4.5.13 16:31

@Hana89 Hani, jsem pako, chtela jsem to editovat a podepsat se viz ten prispevek hned nad tim. Ale zmackla jsem to blbe. Pak Theo zacal rvat a nez jsem to opravila, uz jsi to cetla. Tak sorry. :-)

Jinak mne se proste nejde zaregistrovat pod tim nickem Eilaan a uz me to nebavilo, tak jsem zvolila novy nick Levandule121. Tak to jsem ja, Eilaan. :mrgreen:

Jinak ptala jsem se, protoze me to zajima. Nez jsme meli druhe dite, porad jsme se segrou spekulovaly, jaky je nejlepsi odstup mezi detmi. :) Je to individualni, ale ted uz bych mezi detma nechala urco 3 roky. Od 2 let to konecne zaclo byt s Maxem prima a tim padem i mezi nami s manzelem, konecne jsme meli zas trochu svuj zivot. :mrgreen: Ale sotva jsme se trochu otrepali, byl tu Theo a zas ten kolotoc. :lol: Ale to bylo dane i tim, ze s Maxikem to bylo vazne narocne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
5.5.13 09:52
@Levandule121 píše:
@Hana89 Hani, jsem pako, chtela jsem to editovat a podepsat se viz ten prispevek hned nad tim. Ale zmackla jsem to blbe. Pak Theo zacal rvat a nez jsem to opravila, uz jsi to cetla. Tak sorry. :-)

Jinak mne se proste nejde zaregistrovat pod tim nickem Eilaan a uz me to nebavilo, tak jsem zvolila novy nick Levandule121. Tak to jsem ja, Eilaan. :mrgreen:

Jinak ptala jsem se, protoze me to zajima. Nez jsme meli druhe dite, porad jsme se segrou spekulovaly, jaky je nejlepsi odstup mezi detmi. :) Je to individualni, ale ted uz bych mezi detma nechala urco 3 roky. Od 2 let to konecne zaclo byt s Maxem prima a tim padem i mezi nami s manzelem, konecne jsme meli zas trochu svuj zivot. :mrgreen: Ale sotva jsme se trochu otrepali, byl tu Theo a zas ten kolotoc. :lol: Ale to bylo dane i tim, ze s Maxikem to bylo vazne narocne…

Ok špinone máš odpusteno :*
No ja taky premýšlim zda vyčkat a mít druhé až pozdej, ale ja sem ze starším bratrem jen o 15mesícu a mamka si nemohla stežovat, starší brácha mne krmil, hral se semnou, tak ted nevím, :nevim:
Ty moje Levandulko, porád premýšlim, :think: popravde si sama nevím rady :oops: :oops: Ja totiž chci díte po mne, :lol: chci zas bríško :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
5.5.13 19:14

Brisko si muzes vypestovat i bez tehotenstvi :mrgreen:

Nasi male rostou dvojky dole, takze brzo 8 zubu :pankac:

• Citovat
  • Upravit
8698
5.5.13 19:20
@vevericka12 píše:
Brisko si muzes vypestovat i bez tehotenstvi :mrgreen:Nasi male rostou dvojky dole, takze brzo 8 zubu :pankac:

ne to nechci :lol: :lol: :lol: bez tehotenství, a spolu máme 2zuby a dvojka kousek venku a dve jdeničky kousek venku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
5.5.13 19:29

Ja si myslim ze to asi musi byt zahul mit deti tak ty 2-3 roky po sobe, kdyz vsude litaji a strkaji prsty apod. :nevim: na druhou stranu si muzou aspon spolu zdeji vyhrat, ale pro matku to jsou na zacatku asi galeje :P

• Citovat
  • Upravit
8698
5.5.13 19:38
@vevericka12 píše:
Ja si myslim ze to asi musi byt zahul mit deti tak ty 2-3 roky po sobe, kdyz vsude litaji a strkaji prsty apod. :nevim: na druhou stranu si muzou aspon spolu zdeji vyhrat, ale pro matku to jsou na zacatku asi galeje :P
@vevericka12 píše:
Ja si myslim ze to asi musi byt zahul mit deti tak ty 2-3 roky po sobe, kdyz vsude litaji a strkaji prsty apod. :nevim: na druhou stranu si muzou aspon spolu zdeji vyhrat, ale pro matku to jsou na zacatku asi galeje :P

Ja znám hodne maminek a ja bych chtela taky ale opravdu se nevím rozhodnout, no ted nad tym neni čas premýšlet, mám jiné veci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí