Poradna duly
Jana Čurdová
Obu si buduje duveru v okoli. Samo ze nejde ji mit neustale nalepenou jen na sobe, holt nekdy musi vzit za vdek i tatou.
U nas to, myslim, neprobihalo tak bourlive - teda s manzelem rval vzdy jak sirena, ale treba s babickami, ktere vidal asi vic, nez tatu to celkem nebyl problem. Tak treba u vas jak je to intenzivni, bude to zaroven kratsi!!!
Drzim palce!
No zavdek tatou prave moc vzit nechce, rvala i 2hod
uvidime jak to bude s babickou, treba to bude lepsi ![]()
Vev, u nás probíhá něco podobného. Ne tedy tak bouřlivě, Jojo neřve, ale zato u kohokoli jiného než mě a mojí babičky udělá z pusy podkovu a pokňourává, pofňukává, natahuje moldánky, prostě vyděračka jako hrom. Hrozně mě to trápí a sama se kvůli tomu cítím špatně, a tak to ještě asi i zhoršuju. Když zmizím z dohledu úplně, po chvíli přestane kňourat a je normální, dokud se zase nevrátím (třeba z koupelny/kuchyně a podobně). To se po mě zas sápe a kňučí. Kéž by to co nejrychleji pominulo!
Eilan, na neurologii klidně zajděte, je to pro tvůj klid. ![]()
U nás je taky přísavka, ale tak šílená, jako u Veverky teda ne. ![]()
Oproti tomu Maty se rozhodla, že bude bojkotovat oblékání, takže jakákoli výměna oblečení je u nás doprovázena pekelným řevem. Asi jako bych ji kuchala za živa. ![]()
Už čekám každým dnem sociálku. ![]()
Tak u nas to stale trva
dneska jsme teda cely den byli na navsteve a kdyz na ni primo nekdo nehoukl tak to bylo ok
s jednim 4 letym klukem si rozumeli vyborne
nechala se krmit od me kamaradky atd., nicmene tedka jsme doma a zas u koupani s pritelem rev
ani to nevypada ze by to chtelo nejak v dohledne dobe skoncit ![]()
Dneska jsme si vyrazili na výlet, do Karlových Varů, bylo to tam báječné, koupila jsem si takový ten sosací hrneček a ochutnala jsem většinu pramenů. Byly mi prorokovány neveselé konce na záchodě, ale nic, jsem na to nějaká odolná. Ale málem mě k toaletní míse zahnal zážitek od oběda, pochutnávala jsem si na salátu s tuňákem a našla jsem na talíři slimáka! Opravdického prvního letošního slimejška. Tak mi salát neúčttovali a omlouvali se. Ještěže jsem otrlé děvče ![]()
Ahoj holky, v neděli jsme měli teploty a všechno mlíčko, co jsme vypili jsme hned vyblinkali, včera jen mírně zvýšená teplota, doktorka nám řekla, že je to nějaká viroza, že by to do tří dnů mělo být dobrý jen máme dietu. Dneska jsme bez teplot, malá sem tam pšíká, myslíte, že bych s ní mohla ven alespoň na chvíli, když je tam pěkně?
@misamt Pokud nemá teploty, tak bych určitě šla, ale držela bych se spíš ve stínu. Alespoň se jí bude venku lépe dýchat.
Maty taky rýmuje, ale teplotu naštěstí nemá, jen je trochu rozmrzelá.
@balenka To je super fotka.
Koupila jsem Maty taky sluneční brejle, ale má z nich hysteráky. Tak je má schované, až bude starší a bude mít víc rozumu. ![]()
Ja myslim ze i pri teplote pokud to zrovna nejsou 40 tak trocha cerstvyho vzduchu neuskodi ![]()
taky mame slunecni brejle
a taky mela pokazdy hysterak, ale nedalo se nic delat protoze jsme byli tam kde to fakt fofrovalo, tak hysterak nehysterak musely zustat brejle nasazeny ![]()
vůbec mě nenapadlo shánět brýle, takže super inspirace!!! Zkusím se po nich podívat. Kde jste je pořizovaly vy?
Ahojky kocky koukam ze se mate dobre fsechny:) radosti s prisaveksem mela taky al netrvalo to moc dloho.on je to pohodar. a hlavne milujettu kdyz tata oejde to je place. hruza
my mame od tty bryle zakazane ze mu nici zrak.jamu otacimkocar kdyzmu svti do oci, ale at si zvyka.bude svitit cely dny ne:))
Taky máme brýle
ale taky mame hysteráky ak je jí dam na oči, takže su schované ![]()
Vev, tak delate to dobre. Pri te separacni uzkosti by ji melo byt vyhoveno, pres duveru v materskou os