Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky! Čistíme zoubky kartáčkem Curaprox CuraKID.
@Hana89 jasně, že je důležité čistit hned, jak je první zoubek. Musí jim vydržet minimálně 6 let ty přední a ty další ještě dýl! Není nic horšího, než, když se musí malému třeba tříleťákovi vrtat zoubky. Naše Julinka má špatné zoubky i když jsme čistili poctivě od malinka a ve 4 letech jí museli 2 vytrhnout… A tím, jak se udělala díra, kde neměla být, tak se jí všechny zoubky posunuly a bojujeme teď s rovnátkama ![]()
Jako stačí takovým kartačkem co sem dala veverička?
ja ho stym kartačkem Terce masiruju zubky
ale jako bez pasty nebo tak.. ![]()
Ona kamoška volala dr. a ptala se zda treba zpubky čistit, a ona rekla sama že ne protože stejne vypadnou tak ja jen mudruju co sem slyšela
![]()
A jak jím to teda čistíte? ![]()
@Hana89 bez pasty! ten kartáček na prst je dobrej, ale mě se osvědčil „klasickej“ ![]()
http://www.nazuby.cz/…bni-kartacek
@balenka aha dekuju, mrknu na to, a teda mame prerezane 3 zoubky tak jí to mam každe rano prejit kefkou? Dekuju moc ja otomhle nevím nic
![]()
Ahoj i my ted byli u zubare s Mireckem, a prave o tom rikal ze kdyz se zkazi mlecny tak ze zaroven zkazi i druhy co je pod nim.ja sem malymu po jidle prejela zuby prstem jen tak vohou a ted uz mame kartacek asi ten samej co Balenka. silene se mu to libi krasne drzi, ale paszu zatim nee, jak by ji vyplivnul.
Hani - jj kefku jen bez pasty; pasta se ma davat az nejak pozdeji protoze je tam jinak prilis fluoru pro tak maly dite
Aha dekuju holky mrknu na tu kefku co mate i vy a kupim jí, moc krát díky
![]()
Ahoj holčiny jak se máte vy a prckové?
malá už konečně sedí sama a snaží se sama papat ale mě to štve, je to pak všude
ale je to šikulka
jinak my taky čistíme klasickým kartáčkem, malé se to moc líbí ![]()
@Kléris no ten muj se snazi sahat do jidla, ale ja mu to nedovolim protze si to pak zakonite da do oci. jinak by mi to ani nevadilo. a kdyz mu dam lzicku tak s ni akorat krouti ve vzduchu jako se vsim jinym tak ze se ani nenaji. proste musim pockat az mu bude asi vic. jinak snazila sem se ho krmit v zidlicce, ale sni mi toho mnohemmin nez kdyz ho necham pochodovat po okoli, nehce dlouho sedet tudiz ani nic nesni.joo mela sem tolik predsevzeti co me dite delat nebude nebo bude, ale nejde to
@Sidinka : malá si to pomatlá hlavně po hlavě
ja budu mit zidlicku az pristi tyden, krimim v autosedacce a doted nam to vyhovovalo
myslim ze sama bude jist az v roku, jestli vubec
![]()
@Sidinka píše:
joo mela sem tolik predsevzeti co me dite delat nebude nebo bude, ale nejde to
to je asi zasadni veta cele rodicovske pece
naprosty souhlas ![]()
Hihihi, já já jsem taky měla jasno, jak bude všechno probíhat. ![]()
Nicméně, už mi definitivně hráblo. Na psa jsem dneska venku ječela tytyty, když nechtěl poslouchat.
A to ještě nejsem doma ani rok. ![]()
Male jsem dneska koupila malej mic aby si ho mohli posilat s dedou ![]()
netusila jsem ze je takovy problem vubec malej mic sehnat
vsude regaly plny fisherprice a kdovi ceho ale obycejnej mic aby hledal fakt lupou
v obrovskym supermarketu meli mice zastrceny uplne dole pod nejspodnejsim regalem vzadu ![]()
Sice by teoreticky asi stacilo cistit az se vyklubou i stolicky, ale nejlepsi je zacit cistit ted, aby si zvykli. Pak uz je to boj. A v roce se jde poprve k zubari, pak kazdy pulrok. Jak mi hned tenkrat zubar rekl, ze ma malej hodne plaku a ze mame cistit vickrat denne! Mlecne zuby se cistily urco uz za nas, trebas ne v roce, nevim, ale pak urcite. Rekla bych, ze je to snad jeste dulezitejsi, nez potom, protoze uprimne je velikansky problem diteti zub vrtat. To bys, Hani, brecela s Terinkou… Oni to hrozne spatne snasi…