Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1578
29.3.13 19:21
@Jadla píše:
Eileen, a nemůže ti být špatně z těch starostí? Třeba až bude muž zas doma, až bude venku hezčejc, bude ti o mnoho líp. A moc bych ti to přála!
My dneska byly plavat a bylo to skvělé jako vždy. Minulý týden bylo podvodní focení, tak jsem se potopila s prťouskou a budeme mít společnou podvodní fotku, stráááášně se těšim! Venku hromady sněhu, kočárkem jsme si razily cestu kudy se dalo, ale je to vlastně i legrace, když si představím sama sebe, jak se vidím zapřenou do kočáru, rudý nos, nohy po kotníky v louži, přední kolečka beznadějně zabořená v kejdě sněhovo-bláto-hnuso původu a ve výlohách kolem pomlázky a umělý zlatý déšť. A ještě mi sněžoprší na brejle a u nosu mám soustavně kapičku. A Jo se neúnavně snaží v kočáru postavit a chytat vlčky a kapky do dlaniček. Potřebovala bych dvacet rukou a všechny s pořádnýma svalama :lol:

to je hezky:) sněhovo-bláto-hnuso :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
29.3.13 20:45

Jadla - jeste me celkem zaujalo, ze sis chtela koupit malou kabelku, ja teda nosim (zvlast tedka s malou) maxikabely :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3780
30.3.13 11:16

Včera venku hnus, dneska mnohem lepší, ale zase se nedostanu ven, protože Julie od rána zvrací… :zed:
Musím nasbírat bylinky, než mi na ně zítra napadne zase sníh, nebo budou vajíčka bez ozdob…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7743
30.3.13 14:19

Krásné Velikonoce, děvčata. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
30.3.13 15:56

Jeeeee M. je bozi :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: hlavne ty vlasy!!! 8o ona vypada jako uz opravdovy dite :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3780
30.3.13 16:22

@Fíková jéééééžiši ta je úúúúúúžasná!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7743
30.3.13 19:20

Prej opravdový dítě :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
30.3.13 21:01

:mrgreen:…jako ta moje mit takovy páčo, tak uz by mela taky X sponecek a vseho :mrgreen: (i kdyz se musi davat samozr. bacha kvuli polknuti atd) dneska jsem to nevydrzela a davala jsem ji aspon na ofinu moji sponku ale moc toho tam jeste na zapnuti nema teda no :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8698
30.3.13 21:18
@vevericka12 píše: :mrgreen:…jako ta moje mit takovy páčo, tak uz by mela taky X sponecek a vseho :mrgreen: (i kdyz se musi davat samozr. bacha kvuli polknuti atd) dneska jsem to nevydrzela a davala jsem ji aspon na ofinu moji sponku ale moc toho tam jeste na zapnuti nema teda no :mrgreen:
:lol: :lol: my nemáme taky vlasky na sponečky :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
30.3.13 21:42

U nás by sponečky taky nedržely :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
30.3.13 22:02
@balenka píše:
U nás by sponečky taky nedržely :mrgreen:

jeee užasná :srdce: :srdce: ale vlasku ma taky par :lol: a jak už pekne stojí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
30.3.13 22:04

@Hana89 jasně, jednorůčo se přidržuje a popochází… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
30.3.13 22:05
@balenka píše:
@Hana89 jasně, jednorůčo se přidržuje a popochází… ;)

a to je mladší než Terka a ona už stojí :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
30.3.13 22:09

@Hana89 však neboj, ona to dožene… za pár dní to ani nebudeš řešit, kdo první lezl a kdo si stoupnul ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
30.3.13 22:10
@balenka píše:
@Hana89 však neboj, ona to dožene… za pár dní to ani nebudeš řešit, kdo první lezl a kdo si stoupnul ;)

To jo :D no ukazala sem malou manželovy a on rekl že ta princezna pri pračce vypada jak jeho :lol: :lol: dcerka, :lol: + naše Terezka :lol: no za 13dní bude mít 9mesícu tak at stojí :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí