Poradna duly
Jana Čurdová
@Jadla píše:
Eileen, a nemůže ti být špatně z těch starostí? Třeba až bude muž zas doma, až bude venku hezčejc, bude ti o mnoho líp. A moc bych ti to přála!
My dneska byly plavat a bylo to skvělé jako vždy. Minulý týden bylo podvodní focení, tak jsem se potopila s prťouskou a budeme mít společnou podvodní fotku, stráááášně se těšim! Venku hromady sněhu, kočárkem jsme si razily cestu kudy se dalo, ale je to vlastně i legrace, když si představím sama sebe, jak se vidím zapřenou do kočáru, rudý nos, nohy po kotníky v louži, přední kolečka beznadějně zabořená v kejdě sněhovo-bláto-hnuso původu a ve výlohách kolem pomlázky a umělý zlatý déšť. A ještě mi sněžoprší na brejle a u nosu mám soustavně kapičku. A Jo se neúnavně snaží v kočáru postavit a chytat vlčky a kapky do dlaniček. Potřebovala bych dvacet rukou a všechny s pořádnýma svalama
to je hezky:) sněhovo-bláto-hnuso ![]()
Jadla - jeste me celkem zaujalo, ze sis chtela koupit malou kabelku, ja teda nosim (zvlast tedka s malou) maxikabely ![]()
Včera venku hnus, dneska mnohem lepší, ale zase se nedostanu ven, protože Julie od rána zvrací… ![]()
Musím nasbírat bylinky, než mi na ně zítra napadne zase sníh, nebo budou vajíčka bez ozdob…
Jeeeee M. je bozi
hlavne ty vlasy!!!
ona vypada jako uz opravdovy dite ![]()
…jako ta moje mit takovy páčo, tak uz by mela taky X sponecek a vseho
(i kdyz se musi davat samozr. bacha kvuli polknuti atd) dneska jsem to nevydrzela a davala jsem ji aspon na ofinu moji sponku ale moc toho tam jeste na zapnuti nema teda no ![]()
@vevericka12 píše:…jako ta moje mit takovy páčo, tak uz by mela taky X sponecek a vseho
(i kdyz se musi davat samozr. bacha kvuli polknuti atd) dneska jsem to nevydrzela a davala jsem ji aspon na ofinu moji sponku ale moc toho tam jeste na zapnuti nema teda no
@balenka píše:
U nás by sponečky taky nedržely
jeee užasná
ale vlasku ma taky par
a jak už pekne stojí ![]()
@balenka píše:
@Hana89 jasně, jednorůčo se přidržuje a popochází…
a to je mladší než Terka a ona už stojí
![]()
@Hana89 však neboj, ona to dožene… za pár dní to ani nebudeš řešit, kdo první lezl a kdo si stoupnul ![]()
@balenka píše:
@Hana89 však neboj, ona to dožene… za pár dní to ani nebudeš řešit, kdo první lezl a kdo si stoupnul
To jo
no ukazala sem malou manželovy a on rekl že ta princezna pri pračce vypada jak jeho
dcerka,
+ naše Terezka
no za 13dní bude mít 9mesícu tak at stojí
![]()